Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Beautylover

Home - Profile - Archives - Friends

Hee! Eindelijk een blog!

Posted on 7/2/2014 at 23:38 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hee!

Al heel lang wouw ik een blog maken. Dit heb ik heel lang toch niet gedaan omdat ik daar simpelweg geen tijd voor had. Ik zit nu in het examenjaar van theoretisch dus als nog heb ik niet heel veel tijd. Ik probeer er nu wel zo veel mogelijk dingen op te zetten en te delen met jullie. Natuurlijk moet ik het ook allemaal even uitzoeken. In ieder geval ben ik heel blij dat ik toch een blog ben begonnen. 

Ik ben 15 jaar oud en ben wordt 20 juli 16. Kan dus nog veel leren maar weet ondertussen ook veel. Mijn grote inspiratiebron is beautygloss. Het lijkt misschien wat op mijn eigen naam maar die heb ik zelf niet verzonnen maar een vrienden die haar niet kende. Ze vond het goed bij me passen en ben dan ook heel blij met deze naam. Ik wil ook graag filmpjes maken zoals totorials, shoplogs en dat soort dingen. Ik ben daar mee bezig, maar vind het nog wat eng om op internet te zetten haha. Ik sluit het hier eerst mee af. In ieder geval heb ik nu kennis gemaakt met het schrijven en vindt het nu al leuk!

liefs,

marrit
 

Hosting door HQ ICT Systeembeheer