Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verslag exploratieweek 1 Home | Profile | Archives | Friends
Dit is het eblog van: Debby Gommeren, Sarah De Graef, Caroline Wijckmans, Thomas Sips, Lars von Liehn, en Olja Al Saadi

27 november 200727/11/2007

Onze allerlaatste dag van deze leuke exploiratieweek  is vrij vroeg begonnen. We hebben al onze opdrachten samengebracht en nagekeken. Hier en daar moesten er wat aanpassingen gebeuren. Sommige leden kregen 'paniekaanvallen' maar voor de rest viel het zeer goed mee. Iedereen moest nog snel de evaluatiefiche invullen en daarna hebben  we alles nagekeken en besproken.

Nadat  alle oprdachten afgerond zijn we begonnen onze zuil te versieren met onze visuele agenda. Wat zeer vlot verliep en leverde een heel mooi resultaat. We groeienden naar elkaar toe als een echt team.  Zo eindigde onze exploiratieweek en gingen we met een gerust hartje naar huis.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Dag 4 Exploratieweek - maandag 26 november 200726/11/2007
Na een weekendje uitslapen, moeten we weer vroeg uit de veren. Toen we voltallig waren, legden we onze werkjes bij elkaar en bespraken we deze in groep. We merken dat er al veel is gebeurd maar toch hier en daar nog kleine aanpassingetjes moeten gebeuren. Om 11u hadden we afspraak met onze lector en vertelden we wat er nog moest gebeuren. Ook las onze lector enkele vakopdrachten na en gaf ons de nodige commentaar. Na dit gesprek hebben we ons richting de refter begeven om daar samen te werken aan het moodboard. Mooi resultaat! Iedereen werkte nog voort aan het deeltje waarvoor hij/zij verantwoordelijk was en stuurt dit na school door naar 1 persoon die de werkjes in 1 document samen voegt. We zijn positief verbaast hoe we alles tot een goed eind hebben gebracht. Nu is het afwachten tot morgen, de laatste afwerkingen en een mooie zuil maken. Hopelijk is de jury even enthousiast als wij!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Exploratieweek: dag 323/11/2007
 

Exploratieweek

Dag 3:

 

Vandaag stond alles in het teken van werken aan de ons toegekende taken. Voor we aan het werk vlogen verzamelden we eerst al onze informatie en keken samen hoe we ervoor stonden. De straatenquête en het afgenomen interview van gisteren zijn zo goed als af. Aan de hoofdopdracht merkten we wel dat we in het weekend nog wat moeten bijwerken maar verbazend was hoe ver we eigenlijk stonden. Ieder van ons had al zorgvuldig thuis aan zijn taak gewerkt, dus de deadline is vrij reëel om te halen in onze ogen. Je ziet duidelijk dat je samen als één groep een mooi resultaat wilt afleveren dus zo ga je je ook des te meer inzetten voor deze opdracht,dit is zeker te merken in onze groep.

 

Tot maandag!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Exporatieweek 1, Dag 222/11/2007

Wat een drukke dag!

We begonnen vandaag om 11u met een afspraak met onze beleider. Die kwam zeer goed van pas, aangezien we toch al wel enkele vraagjes hadden. Ook de tips die we kregen, gaan we goed kunnen gebruiken!

Na het afspraakmomentje met de begeleider begonnen direct. We kozen onze vragen voor de straatenquête, verdeelden alle taken van de hoofdoprdacht (de andere opdrachten waren gisteren al verdeeld), besrpraken alle opdrachten en opgestelde deadlines,... En dit alles onder de lens van de fotocamera!

Vanavond wordt het interview afgenomen. Aangezien ons thema 'BV's in de reclame, een merk dat goud waard is?' is, wordt er een echte BV geïntervieuwd! Wie kent er allemaal Linn Pelgroms van TMF en de belspelletjes en ...? Toch wel even het vermelden waard, denk ik!

Natuurlijk is dat niet de enige opdracht waar aan gewerkt wordt, iedereen werkte ijverig aan zijn taken. Laten we hopen dat we de deadlines halen.

Groetjes en tot morgen! Reclamegroep 14

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

verslag exploratieweek 121/11/2007

Dag 1: 21/11

Groep 14 Reclame

Onze exploratieweek begon met een kennismaking, vertrekkend uit de agora. Nadat we kort onze medegroepsleden hadden leren kennen, moesten we een puzzel maken. Als deze puzzel af was, kregen we een mapje met daarin foto's van verschillende gebouwen in Antwerpen. Bij elk gebouw stonden twee vragen. Eén wat is de naam van dit gebouw en twee was een bijvraag.

Nadat we eerst alle vragen hadden beantwoord die we konden, zijn we de oplossing van onze ontbrekende vragen gaan zoeken in het stad zelf. We kwamen snel terecht bij de toeristische dienst, waar ze ons de ontbrekende antwoorden gaven.

Terug aangekomen op onze school, kregen we te horen dat de winnende teams al bekend gemaakt waren. We kregen een blad mee met de opdracht op dit blad een groepsnaam + slogan (deze moesten we verzinnen op basis van ons onderwerp) en we moesten een soort visueel dagboek maken van wat we deze dag hadden gedaan. We vonden na lang zoeken een naam en een slogan: BV (naam) Believe in our Vision(slogan). De B van Believe en de V van Vision verwijzen naar BV, dat dan weer een verwijzing is naar ons thema, "een BV: een merk dat geld waard is".

Na onze middagpauze hebben we een briefing gekregen. Na deze briefing zijn we er direct ingevlogen! We hebben eerst en vooral de taken verdeeld en zo gekeken hoe we deze week het beste kunnen aanpakken zonder alles bijeen te laten komen. Dit was onze eerste dag.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer