Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Believe in your dreams

25/4/2012 - Allereerste blogbericht

Zoals jullie misschien al hebben gezien is dit het allereerste bericht. Ik zal mezelf dan ook even voorstellen en beschrijven wat er allemaal op mijn blog te vinden zal zijn. Zo wordt het misschien duidelijker waarom ik deze blog schrijf en wat mijn interesses zijn.

 Ik ben een meisje van bijna 17 jaar oud en zit in mijn laatste jaar van de Havo. Over minder dan twee weken doe ik eindexamen en ik vind het echt enorm spannend. Nadat ik mijn diploma heb gehaald wil ik graag communicatie gaan studeren, en vandaar ook een beetje deze blog. In communicatie draait alles om het overbrengen van onderwerpen op mensen. En de blog leek me een goed idee om al een beetje te oefenen.

Mijn hobby's zijn dansen (iets wat ik al meer dan 10 jaar doe), lezen, schrijven en tekenen. Het schrijven is mijn echte passie en ik hoop later een boek te kunnen schrijven en uit te geven. Natuurlijk is dit een droom van vele mensen, maar niet geschoten is altijd mis. Lezen doe ik ook heel graag en meestal doe ik dat in het Engels, gewoonweg omdat ik de boeken in het Engels het mooiste vind.

Op mijn blog zullen verslagen te lezen zijn over mijn dagelijkse leven. Het zal gaan over de keuzes die ik maak, over de dingen die ik doe op school en over de dingen die mij bezig houden. Ook zullen er dingen op verschijnen die mijn aandacht trekken. Leuke dingen zoals recepten of nieuwste make-up. Een leuke blog voor meisjes dus.

Ik hoop dat het een bloggen me een beetje bevalt en dat er mensen zijn die het ook daadwerkelijk lezen.

Xx Tessy
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Het is een blog over mijn leven, dingen die ik mee maak en graag nog mee wil maken. Dingen die ik leuk vind en interessante weetjes.

Recent Posts

Allereerste blogbericht

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer