Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Poppenanimatie

VERWIJZING

Helaas, wegens omstandigheden, is deze site niet volledig, de volledige versie is te bezichtigen op de volgende link:

 

http://www.beregoed.blogspot.com

20:44 - 5/1/2006 - comments {0} - post comment

ONS TEAM

Team Beregoed bestaat uit: Rens, Tom en Raimke!

 

Wij zijn toch wel 3 hele verschillende personen, met een erg verschillende kijk op dingen en verschillende meningen, die behoorlijk kunnen botsen, maar ook een hele verrijkende werking kunnen hebben.

 

 

 

De taakverdeling ziet er ongeveer als volgt uit (ervanuitgaande dat dit slechts een impressie is):

 

Rens: geluid, skelet en hoofdjes poppen, deel van de props.

Tom: meeste props, verantwoordelijk voor terroristenkamer, moving storyboard (helaas kon ik deze niet op de weblog zetten, mijn excuses hiervoor).

Raimke: kleding poppen, grootste deel van station, overgangssets, weblog.

 

 

Omdat we vaak niet allemaal op hetzelfde moment aanwezig zijn, verloopt de communicatie soms wat stroef of gewoon raar, zoals hierboven.

16:06 - 5/1/2006 - comments {0} - post comment

HET VERHAAL

'Eerst wordt je blik gegunt in een appartement van iemand die in het bezit is van blauwdrukken van treinstations, een koran en materiaal om bommen mee te maken.

 

                                                                                                 

 

Daarna wordt er over gegaan naar een treinstation, waar een lieve oude dame op een bankje zit.

Even later komt er een islamitisch uitziende man met tikkend koffertje aangelopen die tevens plaatsneemt op het bankje. De twee karakter merken elkaar duidelijk op.

 

 

Een trein zoeft langs en de de man is verdwenen, maar het koffertje staat er nog. De oude dame kijkt verschrikt om zich heen of ze de man nog ergens ziet.

 

 

Dan wordt er over gegaan naar een nieuw shot waarin je de man gespannen in een taxi zit. Even later zie je de man behoorlijk zenuwachtig in een lift staan. Constant kijkt hij op zijn horloge en hoort men ook het geluid van zijn hartslag.

 

De laatste scene speelt zich weer in het appartement af, waar de terrorist zich heerlijk zit te ontspannen met zijn waterpijpje.

 

 

Tot! Tot er op de bel gedrukt wordt, en de lieve oude dame voor zijn neus staat met zijn expres achtergelaten koffertje.

16:05 - 5/1/2006 - comments {0} - post comment

DE TERRORIST

De hoofdrol in ons filmpje is weggelegd voor een terrorist.

Hij heeft geen officiele naam, maar we noemen hem Mohammed, bij gebrek aan een betere naam.

 

 

 

Hij houdt zich voornamelijk bezig met het verzamelen van krantenartikelen, betreffende de hedendaagse politieke standpunten tegenover moslims en de gevolgen hiervan, het lezen van de Koran en andere vormen van zijn geloofsuiting, het lezen van doe-het-zelf-boeken en het inslaan van informatie over de Nederlandse Spoorwegen.

 

 

De roots van onze terrorist liggen in het Midden-Oosten. Hij heeft dus zodoende dus een lichte getinte huidskleur en zwarte gezichtsbeharing. Hij heeft een baardje laten staan om zijn toch wat volle lippen te camoufleren. Hij heeft een tamelijk slank postuur en is niet bijzonder groot of klein.

 

 

Hij houdt zijn kleding graag wat neutraal, dat komt door zijn wat introverte karakter. Het liefste draagt hij een wit gewaad met daarbij een bijpassende hoofddoek.

 

16:04 - 5/1/2006 - comments {0} - post comment

HET LIEVE OUDE DAMETJE

De bijrol in onze film wordt ingevuld door een lief oud dametje.

Ook deze dame gaat naamloos door het leven, maar soms wordt ze liefkozend 'Omaatje' genoemd.

 

 

Omdat ze een bijrol heeft, zijn wij niet geheel op de hoogte van haar dagelijkse bezigheden. Maar verder staat vast dat ze nog goed ter been is en nog bij te tijd is, ze weet namelijk haar weg, in de jungle die 'openbaar vervoer' heet, nog behoorlijk goed te vinden.

 

Verder heeft ze een heel lief karakter, is erg zorgzaam en oplettend. Een karakter wat je heden ten dage niet meer zou verwachten bij de wat oudere generatie, die toch bol staat van angst, nostalgie en afkeer van de huidige politieke en sociale situatie.

 

 

Deze gewone oer-Hollandse dame draagt haar lange grijze haar het liefste in een knotje, omdat dit, zoals ze zelf zegt: "Gewoon lekker makkelijk is." Verder draagt ze het liefst een niet al te strak zitten bovenstuk en een mooi vallende donkere rok, met bijpassende sjaal, zodat ze in haar nek geen kou kan pakken. Tevens houdt ze van een goede huidskleurige panty, die haar melkwitte benen verbergt.

 

16:03 - 5/1/2006 - comments {0} - post comment

DE TERRORISTENKAMER

Een van onze hoofdsets, is de kamer waar onze terrorist woont.

 

Deze kamer kan gebruikt worden als werkkamer en als ontspanningsruimte.

 

 

In de kamer staat in een hoek het bureau van de terrorist met daarop uitgestald zijn verzameling aan boeken, plattegronden, benodigdheden voor het maken van bommen, foto's, zijn koffertje, etc. Op de muur boven het bureautje, heeft de terrorist wat van zijn verzameling krantenartikelen hangen.

 

In het midden van de kamer heeft de terrorist een rustpunt gemaakt, zo heeft hij een deken uitgestald, met daarop bijpassende kussens, zijn waterpijp en een lage tafel waarop hij verdere benodigdheden voor een relax-sessie op kwijt kan.

 

 

Voordat de terrorist in deze kamer zijn intrek nam, woonde er iemand anders, uit een vorige film van Tom, omdat deze persoon de kamer in een slechte staat had achtergelaten, moesten we eerst het een en ander verbouwen. Zie hieronder de 'before'-foto's en oordeel zelf.

 

 

16:02 - 5/1/2006 - comments {0} - post comment

HET STATION

De tweede grote set is die op het station, daar waar onze acteurs elkaar voor het eerst ontmoeten.

 

 

Het deel van het station wat we hebben uitgekozen voor als set, bestaat uit een stuk muur, met daarop een stationsklok en een vertrektijdenbord. Verder liggen er vierkante tegels op de grond, staat er een bankje en een oranje vuilnisbak. Zo af en toe rijdt er ook een trein langs.

 

16:01 - 5/1/2006 - comments {0} - post comment

WAT FOTO'S VAN HET PROCES

 

 

 

16:00 - 5/1/2006 - comments {0} - post comment

Description
Om je een idee te geven waar wij nou helemaal mee bezig zijn...

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- VERWIJZING
- ONS TEAM
- HET VERHAAL
- DE TERRORIST
- HET LIEVE OUDE DAMETJE

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer