Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Big3sjef

Start of the Big 3.

20:43, 9/3/2014 .. 0 comments .. Link

1e rit op Cervelo

Zondag 09/03/2014

De start van de Big 3.

De start van de BIG 3...of start, we zijn er al even mee bezig natuurlijk. In de winter zijn er plannen gemaakt om de zaken eens op een andere manier aan te pakken, dus weg met het vrijblijvende trainen, maar uitstippelen van een bepaalde route naar de IM Mallorca 2014 die in september plaatsvindt. Die route is alternatief met een veelvoud van wedstrijden en evenementen die een bepaalde hardheid gaan creeren zodat de IM in september een peulenschil wordt ;-). Maar waarom dan BIG 3?? zul je denken. Dat komt omdat ik de andere twee evenementen nodig heb om de derde te halen, vandaar de BIG 3. Die andere twee evenementen zijn een ultratrail in de Ardennen over 50 km, de trail des Fantomes (16-08-2014). Daarnaast zal ik naar Santiago de Compostela fietsen (2500 km) in juni in ongeveer 15 dagen.

http://www.sport-events.be/new/trail-des-fantomes

https://www.santiago.nl/

Hoger doel

Ik wil de BIG 3 gaan verbinden aan een secundair doel, namelijk aandacht vragen voor de ziekte waar mijn vader al 3,5 jaar aan leidt, namelijk een "zeldzame" hersenaandoening genaamd cerebrale ameloide angiopathy (CAA). Een ziekte die een ramp is voor de patient en zijn omgeving en waar geen medicijn of behandeling voor bestaat. Ik wil hier graag een benefietactie aan verbinden, die wordt de komende tijd verder uitgekristaliseert.

Middels dit Blog ga ik jullie op de hoogte houden van de weg naar Mallorca met een veelvoud van wedstrijden maar ook allerlei andere zaken omtrent de voorbereiding enzovoorts.

Veel leesplezier,

Grts sjef

 Karpencross 09/03/2014

18:47, 9/3/2014 .. 0 comments .. Link

De Karpencross

 

Vandaag was de Karpencross, de laatste cross van de Kempische crosscompetitie. Ik heb zo'n zes wedstrijden mogen lopen en vandaag was de laatste, in mijn eigen achtertuin. Er was in tegenstelling tot wat ik dacht, een nieuwe parcours aangelegd rond de atletiekbaan van Eindhoven de Eef Kamerbeek. De vogeltjes maakten me vanochtend vroeg wakker, hetgeen ervoor zorgde dat ik al om 0700 rechtop in mijn bed zat. Toch maar even blijven liggen na de afgelopen hectische weken. Goed ontbijtje gehad en maar eens een rode bieten sapje geprobeerd. Die zijn niet lekker en dan draait je maag je vroeg op de morgen een beetje om. Gelukkig kon ik het rode goedje binnehouden op weg naar de Karpendonk.

Zoals gezegd veel lussen, veel draaien en keren, maar wel een mooi parcours en natuurlijk kei vet weer! Geen spikes bij, dus gewoon op mijn normale sloffen. Dat betekent breder de bochten in en minder grip. Na gisteren 3x getraind te hebben verwachtte ik niet teveel. Ging vooral om lekker te lopen en voor de snelheid (zoals Ton v R zegt ;-0. Het was geen cross van luxe, maar van hard werken. Tempo was constant, met een licht verval elke ronde. Uiteindelijk de 9km in een lage 37, tevreden dus. Daar kunnen we mee verder, ook om deze zomer onder de 40 te lopen op de 10KM. Met een goede haas moet dit lukken (David de Bakker ;-).

Rest van de dag maar vrij gepakt, beentjes zijn vermoeid.

http://www.karpencross.nl/

Grts Sjef

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Start of the Big 3.
Karpencross 09/03/2014

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer