Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mijn leven

• 1/11/2011 - Hier ben ik dan!

Hallo, mijn naam is Renate, 27 jaar. Op dit moment is mijn leven erg saai. Ik doe niet veel, en haal niet uit het leven wat er in zit. Ik heb het gevoel dat het leven de laatste jaren aan mij voorbij gaat. Lang wist ik niet wat ik wou met mijn leven. Nu weet ik dat ik tekstschrijver wil worden. Daarom hoop ik dat het bijhouden van een blog, ook mijn schrijfwijze verbeterd. Eigenlijk ben ik de laatste twee jaren pas goed over mijn leven gaan nadenken. Wat wil ik? Wat kan ik? Maar ook wie ben ik? Ik ben nog steeds aan het ontdekken. En door te schrijven hoop ik hier achter te komen. Ik hoop dat ik een blog kan ontwikkelen waarop mensen gaan reageren om zo interactiviteit met mijn lezers te creeren. Op internet liep ik tegen een lijst met 100 dingen die je gedaan moet hebben voordat je doodgaat. Het eerste was een blog openen.Dat heb ik nu gedaan. De rest van de lijst moet ik nog doornemen, maar ik ben van plan hem zo snel mogelijk te voltooiien! Dus nu ga ik eerst maar eens mijn lijstje doorlezen en kijken wat ik al gedaan heb. De volgende x zal ik hem publiceren.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Ik ben nu 27 jaar En ik wil mijn leven leuker, spannender en levendiger maken. Daarom wil ik mijn belevenissen delen en op deze manier ook een soort van dagboek bijhouden voor mezelf.

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

Hier ben ik dan!

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer