Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Alcohol en autorijden ... een ongelukkig duo ... Less is more !

• 29/11/2005 - Hasta la vista Boby!

Eén, twee zes, gene stress...

Man man toch, wat een dag vandaag.  Onze kaft vertoonde deze morgen nog wat stuiptrekkingen maar is nu helemaal onder controle.  Nog snel een hap binnensteken en dan kan de constructie van onze voorstelling van start gaan.  BOB de nuchtere bouwer staat ons bij! 

Het wordt een hapje om de jury te overtuigen van ons kunnen maar...nooit te vroeg victorie kraaien.  We kijken er met heel de groep naar uit en verdienen het!  De kaft is dikker dan dik, de vakopdrachten zijn affer dan af, iedereen is blijer dan blij!

De exploratieweek zit erop, we zijn weer een ervaring rijker, een ervaring die niemand ooit nog van ons afneemt!

 

Dank aan onze begeleidster Mevrouw Meerts, dank aan al onze gangmembers en alvast dank aan de jury voor onze enorme hoge quotering!

 

and remember...keep it Absolut Bob

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 28/11/2005 - Maandagmorgen, uitgerust van een goed weekend...

Beste webloggers,

 

Maandagmorgen, de laatste 2 dagen van onze exploratieweek starten. Het werk begint al ver te vorderen en alles schiet goed op. Maar de laatste loodjes wegen nog zwaar. Met het interview zullen we onze handen vandaag en morgen nog vol hebben. Ook het visueel dagboek heeft nog wat opvulling nodig. Onze vakopdracht van Engels ronden we vandaag af, we bespreken een verkeerscampagne van de Britse overheid. Om 15u worden we verwacht op het politiekantoor van de Oudaan, voor een interview met een hoofdinspecteur en een adviseur voor het verkeersbeleid. Daaran moet dit nog worden uitgetypt! Met andere woorden; vandaag zullen we onze handen nog veel werk voor de boeg hebben.Ook zullen we vndaag met Mevrouw Meerts, onze groepsbegeleider eens alles op een rijtje zetten.

 

Met nuchtere groeten van julllie BOB's van dienst

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 25/11/2005 - Nathan heeft ons nest verlaten...

Na twee dagen mee te draaien als 'gangmember' in onze groep heeft Nathan gisteren de beslissing genomen de exploratieweek stop te zetten. Hij had hiervoor wel een grondige reden. Hij moest nog studeren voor de examens van de middenjury die hij na het weekend moet afleggen. We wensen hem hierbij veel succes!

 

But... the show must go on!!

 

We zijn nu met een man minder, maar we gaan er vandaag met evenveel moed tegenaan!

 

 

Bob and the gang !

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 24/11/2005 - Zwoegen en zweten op dag 2...

Vroeg uit de veren om met volle moed onze 2de dag aan te vangen.  Niets dan lachende gezichten aan de schoolpoort bij het toestromen van alle werkgroepen.  Een drukte van jewelste in het EMI, een zoektocht naar een vrije computer was de eerste opdracht van de lange dag.  Onze groepswerkruimte werd snel omgetoverd tot een goed-functionerend geheel en iedereen wist wat hem te doen stond.  Als er alle dagen zo vlijtig en hard wordt gewerkt komt dat hier dik in orde! 
Op de middag hielden we een korte bespreking met onze begeleidende lector, ze zag dat het goed was.  Haar nuchtere en positieve kijk op de dingen komt soms goed van pas!  In de namiddag gingen we door op ons elan.  Alles draait prima en dit hebben we te danken aan onszelf, een goede planning en takenverdeling.

Goede werkers verdienen af en toe wat rust.  Morgen hebben we dus een uurtje later afgesproken.  Op onze planning staat: wat evalueren, een computer bemachtigen en verder werken aan de opdrachten.

 

remember..keep it Absolute BOB

 

Bob and The Gang

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 23/11/2005 - 'Onze' eerste dag zit er bijna op ...

Deze ochtend hebben we met volle moed de eerste dag van onze exploratieweek aangevangen !!!

Tijdens de briefing in de Aula konden we voor het eerst kennismaken met onze groepsgenoten ... het ijs was snel gebroken !!

Na het in ontvangst nemen van onze 'portfoliokaft' konden we snel starten met het aanmaken van onze weblog! Het resultaat kan u hier bewonderen. We maken graag van deze gelegenheid gebruik om onze groepsnaam aan u voor te stellen ‘Bob and the gang’. Vermits ons onderwerp ‘alcohol en autorijden’ is, lag het begrip ‘BOB’ voor handen.

Met onze bijhorende slogan ‘less is more’ willen we aantonen dat minder drank voor meer plezier kan zorgen.

 

Om 13.00 uur werden we in de Agora verwacht voor de start van onze allereerste opdracht ‘Teambuilding’. Al snel was heel Antwerpen overspoeld door groepjes uit de richting ‘Communicatie’, allemaal op zoek naar folders en reclame-uitingen. In het EMI hebben we onze opdracht tenslotte vervolledigd.

Over een uurtje worden we verwacht in de Agora voor de ontmoeting met onze groepsbegeleider.

 

To be continued !

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Logboek exploiratieweken van Jolien Laenen, Katrijn Scheers, Pieter De Brandt, Vincent Heylen, Michiel Sallaets, Frederic Bernard en Nathan Bronder

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer