Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Alcohol en autorijden ... een ongelukkig duo ... Less is more !

24/11/2005 - Zwoegen en zweten op dag 2...

Vroeg uit de veren om met volle moed onze 2de dag aan te vangen.  Niets dan lachende gezichten aan de schoolpoort bij het toestromen van alle werkgroepen.  Een drukte van jewelste in het EMI, een zoektocht naar een vrije computer was de eerste opdracht van de lange dag.  Onze groepswerkruimte werd snel omgetoverd tot een goed-functionerend geheel en iedereen wist wat hem te doen stond.  Als er alle dagen zo vlijtig en hard wordt gewerkt komt dat hier dik in orde! 
Op de middag hielden we een korte bespreking met onze begeleidende lector, ze zag dat het goed was.  Haar nuchtere en positieve kijk op de dingen komt soms goed van pas!  In de namiddag gingen we door op ons elan.  Alles draait prima en dit hebben we te danken aan onszelf, een goede planning en takenverdeling.

Goede werkers verdienen af en toe wat rust.  Morgen hebben we dus een uurtje later afgesproken.  Op onze planning staat: wat evalueren, een computer bemachtigen en verder werken aan de opdrachten.

 

remember..keep it Absolute BOB

 

Bob and The Gang

 

 

Post A Comment! :: Send to a Friend!

About Me

Logboek exploiratieweken van Jolien Laenen, Katrijn Scheers, Pieter De Brandt, Vincent Heylen, Michiel Sallaets, Frederic Bernard en Nathan Bronder

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Entry 4 of 5
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer