Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Sporten en afslanken

Mijn prodimed avontuur

14:24, 24/7/2014 .. 0 comments .. Link
Ja inderdaad Mijn Prodimed avontuur. Voor de mensen die mij kennen roept dit vraagtekens op. Want inderdaad ik ben niet te dik.
Maar zoals iedere vrouw kritisch is ten aanzien van haarzelf vindt ik dat ik niet perse af hoef te vallen maar een beetje afslanken mag wel.
Zeker nu de vakantie voor de deur staat.
En nu ik gestart ben met dag 3 dacht ik dat het wel leuk zou zijn mijn ervaringen te delen.
Van 30 koppen aanmaak koffie ben ik terug gegaan naar 1 kop zwarte koffie per dag. De paracetomol zit nog wel in mijn broekzak maar het begint al een beetje te wennen.
De zakken snoep in de auto blijven onaangeroerd, de rose blijft heus koel in de koelkast, en deze laatste is nagenoeg leeg op wat roerbakgroente na.
Met volle moed ga ik dag 3 in want ik kon het niet laten en ben toch even snel op de weegschaal gaan staan en hoera, er is inmiddels al 1,1 kg vanaf. Dat geeft de burger moed.
Terwijl ik zit te genieten (ja echt waar) van een heerlijke beker prodimed cappucino, heb ik ondertussen deze blog maar opgestart. Ik ga jullie zeker op de hoogte houden van mijn ervaringen.
 
 


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Mijn prodimed avontuur

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer