Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Bubble shooter

Bubble shooter

10:39, 19/12/2011 .. 0 comments .. Link

Bubble shooter is een spel die al bestaat sinds het begin van het internet. Hierin is het de bedoeling dat je met bubbels andere bubbels laat verdwijnen. Het is de ideale bezigheid voor gezinnen of om elk om beurt samen een leuk spel te spelen. Het spel is zodanig simpel, dat iedereen het kan spelen, zowel jong als oud. Er zijn ook verschillende versies van het spel, zo heb je de single player, maar ook multiplayer en kan je zelf met nog veel meer spelers tegelijk spelen!


De uitleg van het spel is als volgt: de bedoeling is om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk bubbels te verwijderen waardoor je een grote lege vlakte krijgt bovenaan je speelveld. De bubbels verwijderen doe je door reeksen bubbels te maken van 3. Naast de reeksen van 3 (deze moeten niet perfect één rij vormen uiteraard) moeten ze ook dezelfde kleur hebben. Soms gebeurt het dat er meerdere verschillende bubbels aan mekaar hangen, indien dit het geval is heb je genoeg aan één extra bubble te schieten. Daardoor gaat een hele reeks bubbels verdwijnen.

Nog leuker aan het spel is wanneer je het met 2 of meerdere personen speelt. Dan moet je namelijk proberen je tegenstander(s) te verslaan. Dit is mogelijk door zelf zo goed en snel mogelijk al je bubbles kapot te schieten. Het is namelijk zo dat wanneer je veel bubbles kan kapot schieten, deze bubbles bij je tegenstander terecht komen. Het is wel zo ingesteld dat het aantal bubbles dat jij kapot schoot vermindert wordt met het aantal bubbles die uw tegenstander kapot schiet. Hij of zij is namelijk ook bezig het spel aan het spelen.

Hoe meer spelers hoe leuker het dus is om te spelen, daarnaast zijn er ook vele varianten van het spel. Zo gebeurt het soms dat de bubbles ook draaien, of veranderen van kleur.  Het is dus leuk om zelf op zoek te gaan naar verschillende varianten van het spel.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Bubble shooter

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer