Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Tallus Weblog


Meh bloggeken

Home | My Profile | Archives | Friends

Eerste topic

Posted at 16:55 on 28/12/2005 in Off Topic
Yay, mijn eerste topic

Ikzallukik ulder ies wa meer vertelle over hoedannekik ier op gerolt zen, in het AN

Het is dinsdag 27 december, eeeeeeen het is rond 1u snachts. TOEN heb ik deze blog aangemaakt, mn site bestond al een half jaar langer ofzo zen .
Dit schreef ik echter de dag daarnaa, dus nu is het woensdag den 28sten, MWUHARHARHAR. Eeeeeeeeeeen ik moet nog een krant kope voor economie , mjaha, voor economie moete wij een jaartaak in elkaar steken dat dan dus een jaar duurt en je er een jaar je tijd in moet steke . We moeten min 2 artikels in deze jaartaak verwerkenn en ik heb geen tijd nimeer voor december .
Mer jah, what do ya do wer...


Morge wss een krantje kope

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

yay, it's a... weblog?!?

Posted at 01:45 on 28/12/2005 in Off Topic
Meh, wie heeft er nu allemaal al geen weblog? Sommigen doen het via een 'Space', anderen schrijven ze zelf, en luiere mensen zoals ik die toch nog originaliteit willen gebruiken deze diensten.

DUS, wilde ik natuurlijk ook eens een bloggetje opene , niet dat ik er zoveel op ga poste enzo zen. Maar (let op!!!) ik zal m'n...kuch...best doen om nauw met jullie in contact te blijven doormiddel van mijn dagdagelijkse avonture te vertellen via deze blogsite, als het niet het geval is als ik dat op Messenger al zou doen...

Dus met deze heet ik u welkom enzo... crapcrap (<-- lol)

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer