Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Welkom Op de Musical Site van Carmen Bommels

Description

Deze site is gemaakt door Brenda,Janny,Maudy en Carmen zelf .Carmen is een dochter waar alle ouders trots op kan zijn.en niet alleen ouders Fam, vrienden enz.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album
* ProNaturaKidzSite
* Successcoach
* The Countryfreak
* Calimero-Marketing
* Ei Van Calimero
* CarmensMusical Group

Carmen als Stinkdier


Posted: 10:23 AM, 26/9/2006 in Narnia
Comments (0) | Add Comment | Link

Narnia de Musical

zij geloven lucy niet over de kast wat er allemaal erachter gebeurt maar daar is narnia in de Winter tijd , edmund is geweest,

Posted: 10:17 AM, 26/9/2006 in Narnia
Comments (0) | Add Comment | Link

NJMT

 

 

 

 

Kids Agency

Regelmatig wordt er een beroep gedaan op het NJMT voor het verlenen van medewerking en het inzetten van haar talentvolle jongeren voor onder andere modeshows, TV-programma's, commercials, personeelsfeesten of openingsfestiviteiten.

 

 

 

Opleidingen

De NJMT heeft een exclusieve samenwerking met de Stichting Jeugd Musical Amsterdam (SJMA). De SJMA vormt het opleidingscentrum van het NJMT.
Kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar krijgen bij de SJMA een professionele opleiding in de verschillende musicaldisciplines. Alleen kinderen van deze musicalopleiding kunnen mee spelen in de producties van het NJMT.

Een team van gekwalificeerde danspedagogen, zang- en drama docenten verzorgt de afzonderlijke lessen en trainingen. Bij de SJMA kunnen lessen gevolgd worden in show/musical ballet, tapdance, klassiek ballet, drama/spellessen en zang/stemvorming.

Naast de vakinhoudelijke training wordt veel aandacht besteed aan het sociaal functioneren van de kinderen en jongeren. Verantwoordelijkheid voor elkaar, de kleding en attributen maar ook het realiseren van een gezamenlijk product; de voorstelling zijn onderdeel van het leerproces. Bovendien leren de kinderen en jongeren samen te werken met andere disciplines (regie, schmink, techniek, etc.)

Voor meer informatie over de opleiding, inschrijving etc. kijk dan op www.sjma.nl

De SJMA wordt gesteund door de Sponsor Loterij.www.sponsorloterij.nl


Posted: 7:24 AM, 3/9/2006 in NJMT
Comments (272) | Add Comment | Link

Narnia de Musical

Narnia de Musical

De Leeuw, de Heks & de Kleerkast
C.S. Lewis en Irit
a Kutchmy6+

Als in Engeland de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, gaan Peter, Susan, Edmund en Lucy in de zomervakantie logeren bij een oude professor in een groot huis op het platteland.
Op een regenachtige dag ontdekt de kleine Lucy in een lege kamer van het huis een geheimzinnige kleerkast. Als Lucy zich in de kast probeert te verstoppen, loopt ze zomaar een andere wereld binnen, het land van Narnia! De Witte Heks heeft ervoor gezorgd dat het in Narnia altijd winter is. Met hulp van de leeuw Aslan proberen de kinderen daar iets aan te doen...

‘Narnia de Musical’ is een betoverende familievoorstelling vol spanning en magie, naar het beroemde verhaal van C.S. Lewis. De Nederlandse primeur!

Het Nationaal Jeugd Musical Theater, in de laatste vijf jaar uitgegroeid tot een professioneel musical- en theaterbedrijf,  produceert – na eerdere successen met o.a. ‘Sjakie en de chocoladefabriek’, ‘De Tovenaar van Oz’ en ‘Assepoester’ - opnieuw een betaalbare en onvergetelijke familievoorstelling. De grootste tot nu toe!

De energieke en talentvolle cast van 43 spelers staat garant voor een onweerstaanbare  voorstelling voor het hele gezin, met veel fantasie en humor, prachtige kostuums en decors.

Laat je meevoeren naar de betoverde wereld van Narnia!

En dit Zijn alle spelleers van de Cast van Narnia

Janke Dekker

Clous van Mechelen 

Harold Verwoert 

Sunnie Maijer

Gert Jan Louwe

Rogier van de Weerd

als De Witte Heks Jadis  / Mrs. Macready
als Professor Kirk / Kerstman
als Aslan de Leeuw

als De Witte Heks Jadis / Mrs. Macready
als Professor Kirk / Kerstman
als Aslan de Leeuw

Verder spelen mee:

Robin van Veen - Roel Felius - Marta Meijer - Susan Joyce - Marnix v.d. Moezel - Max van Waard - Warren Walker - Emilie Pos - Vittoria Robijns - Momar Diagne - Mitch Wolterink - Eduard Menig - Stefan Pouw - Charlotte Yntema - Janine van Hees - Kimberly de Heer - Valerie Tuin - Dioni Jurado-Gomez - Tibaut Bentein - Avrum van Alphen - Esmee Peuchen - Quincy Vieyra - Tia Lo-a-Njoe - Yasmina Weers - Maria Meijer - Carensa Snijders - Lisa Salzmann - Linda van Beest - Diula Rietveld - Maxime Zadel - Debra Hijmans - Eveline Box - Marco Dreyer - Dave Faber - Carmen Bommels - Sanne de Groot - Valerie Pos - Noa van Alphen - Gina van Os - Hadar Lassally - Sabrine Hallewas - Mirre van Klaveren - Zoe Spek - Gaby Herweijer - Giovanna van Zwieten - Maxime Lindeboom - Denise Broers - Laura Dorren - Nicolle Vredevoort - Victorine Snijders - Zoe Tilly - Anique Homan - Iris Bakali - Esmee Kats - Zinzi Spek - Tjitske van Engelen - Lisa Brinkman - Yael Cohen - Jessica Moerkamp - Rhona Rooda - Miriam van Stapele - Nina Weers - Jill Baltus - Mirriam Gallouh - Tamara v.d. Schee - Bjorn van Raay - Tommie Kinneging - Yasmin Delil - Lisa Barnard - Bro Brak - Stephanie Elschot - Samina Krachum Ott - Carmen Nillesen

 

 

Laat je meevoeren naar de betoverde wereld van Narnia…
En lees ook de boeken!

Het Narnia verhaal van De leeuw, de heks en de kleerkast, wordt verteld in Narnia de Musical. Maar wist je dat er nog zes andere verhalen zijn? Je leest ze in de twee verzamelbanden met de complete Kronieken van Narnia. De boeken zijn in twee verschillende uitvoeringen verschenen. In De Complete Kronieken van Narnia staan mooie full colour illustraties van Pauline Baynes.

Voor meer boeken over Narnia kun je kijken op www.kok.nl/narnia.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de boeken over Narnia? Uitgeverij Callenbach geeft 10 exemplaren weg van de geïllustreerde uitgave! Wil je ook kans maken op één van deze 10 boeken? Stuur dan een mailtje naar promotie@kok.nl (o.v.v. Narnia de Musical) met je naam, adres en woonplaats en vermeld hierin waarom jij vindt dat jij een exemplaar van De Complete Kronieken van Narnia móet winnen.


Posted: 7:13 AM, 3/9/2006 in Narnia
Comments (0) | Add Comment | Link

Carmen in Assepoester

 

 

Hier Speelt Carmen voor de Regelmuis zij moest assepoester ass. naar het Ball .


Posted: 7:58 PM, 27/8/2006 in Assepoester
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer