Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het lange begin van mijn leven 

Het begin.

00:11, 20/8/2010  ..  0 comments  ..  Link

Ik zal niet helemaal bij t begin beginnen, dan zijn we over 17 jaar nog niet klaar. Ik begin bij het punt dat m'n ouders en ik besloten naar Spanje te verhuizen.
Ik weet niet alle details mee, maar zal proberen er een mooi verhaal van te maken.

Ik zag mijn ouders in de auto met de hond de verte in rijden, verslagen liep ik terug naar huis en pakte mijn tas in om een paar dagen bij oma te logeren, voordat wij samen met het vliegtuig naar mijn nieuwe woonplaats te gaan, Alhaurin El Grande.
3 jaar heb ik daar doorgebracht, vanaf mijn 12e jaar tot mijn 16e. Heb het er erg naar mijn zin gehad en veel meegemaakt, zoals mijn eerste vriendje, mijn eerste zoen en ik ben er zelfs ontmaagd. Ik heb er twee nieuwe honden gekregen, en de andere is daar ingeslapen.
jammer genoeg hoorde ik een paar weken na mijn 16e verjaardag dat mijn ouders het niet meer redde met geld, ze hadden een eigen cafetaria, waar wij met z'n 3e 12 tot 15 uur per dag moesten werken. het ging niet meer, we waren op.
We hadden besloten dat mijn moeder met een hond het vliegtuig zou pakken, en me vader en ik met de andere hond met de auto terug zouden gaan. Na 30 uur in een auto gezeten te hebben met maar twee uur slaap waren we aangekomen in Nederland. Ons huis was verkocht, dus we logeerden een paar weken bij m'n oma totdat we een ander huis hadden gevonden die we konden betalen. In die tijd ben ik veel bewuster omgegaan met geld en weet ik dat het erg belangrijk is om altijd te rekenen. Mijn vader had in die weken dat we bij m'n oma zaten werk gevonden en wij hadden recht op een eigen huis. Sinds de tijd dat wij uit spanje zijn gekomen voel ik me heel alleen, ik krijg het gevoel dat mijn ouders mij niet meer willen.

Het vervolg; Morgen!

Kusje, Carmen.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Het begin.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer