Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Caroline vs. Willem

Conclusie open dagen 13/11/10 Willem de Kooning.

Posted in Unspecified
Conclusie: Wat een super sterk concept hebben we neergezet met deze open dag. Het totaal beeld is heel sterk, alles sluit goed op elkaar aan en ik vind dat hoe we het in ons hoofd hadden zitten, er ook goed is uitgekomen. De typografie groep heeft echt heel professioneel te werk gegaan met alle typo, en de ruimtelijke groep (waar wij ook deels bij hoorden) heeft alles een goeie plek weten te geven op een presentabele manier. Het was een hele ervaring, een hele klus (ook leuk om te weten wat er eigenlijk allemaal NIET mag op zo'n open dag!), maar het was het waard. SUPER.

17:21 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


het laatste rondje..

Posted in Unspecified
.. en het zit erop. 5 uur, we moeten er allemaal uit! Gelukkig is alles wel zo goed als klaar en hoeven er alleen nog kleine dingen morgen afgerond te worden. Een laatste rondje lopen door alles wat er te bezichtigen is op de tweede verdieping van de Wijnhaven.

16:57 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


plakkertjes festijn..

Posted in Unspecified
Ik ga even een rondje lopen om te kijken wat ik tegenkom aan kunstwerken, zie ik het groepje van typografie druk in de weer met allerlei blaadjes met quotes erop die nog bevestigd moeten worden aan de muur. Er is een groepje ijverig bezig met het bevestigen van dubbelzijdige plakkertjes op de vellen met quotes. Die dus maar even gaan helpen wat er ligt nog een enorm pak wat gedaan moet worden. Het eindresultaat is wel ontzettend leuk om te zien!

16:38 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


NOOD!

Posted in Unspecified
PANIEK! Er is ineens een project vanuit het niets komen opdagen die blijkbaar op de open dag MOET hangen. Geen plaats voor vrij gehouden, dus nu word het ergens tussen proppen. Tim, Niels en Ik hebben dit samen met Marjolein geregeld, het heeft gelukkig nog op tijd een mooi plekje op de gang kunnen krijgen.

16:18 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


nu de rest nog..

Posted in Unspecified
Onze klus zit er op! nu alleen nog de rest van de groepen helpen met het afronden van hun taken. De ruimtelijke groep had nog een hele stapel tijdschrift covers liggen van het 3e jaar, deze wilde ze op een kubus hebben, dus daar gaan Virginie, Marjan en ik maar even voor zorgen. Twee grote kubussen kunnen we wel wat tijdschrift covers op kwijt dacht ik zo.. Helaas zit me upload ruimte van foto's vol, dus die gaan we even op een andere manier laten zien. Zie volgende foto.

15:20 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


En daar hangen ze!

Posted in Unspecified
Daar hangen ze dan, na veel zwoegen, wat water, en een hoop zweet is het ons gelukt om de laatste posters ook mooi op te hangen in het gat. Zie het resultaat:

14:58 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


round two.. wat een actie!

Posted in Unspecified
Nou gat twee blijkt een grotere uitdaging te zijn dan het eerste gat. Dit gat heeft nogal een afstand tussen zich in zitten waar tussen de draad gespannen moet gaan worden. OEF. Wij denken slim, we binden het visdraadje om een waterflesje, vullen deze, dop er goed op en gooien maar! Beetje sterke man erbij halen zodat het flesje de overkant erbij haalt, Seph zover gekregen het flesje te gooien.. 1..2.. KABOM! Flesje knalt open tegen, dan toch wel de andere kant van het gat, tegen de muur. Hele beneden verdieping een verfrissing gegeven. Wat een actie. Maar, het touwtje is aan de andere kant haha. Nu de andere nog..

14:53 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


en daar zijn de volgelingen.

Posted in Unspecified
En daar is de andere waslijn. Eerste trappengat gevuld! Nu de tweede nog..

13:56 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


wat een pracht!

Posted in Unspecified
Wat een pracht, de eerste lijnen hangen er!

13:27 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


Plan twee.

Posted in Unspecified
Roger eindelijk gevonden, overlegd met de mensen van de veiligheid (eigenlijk geen eens een idee hoe ze heten?) en er is een plan 2 gekomen wat betreft onze mooie waslijn met ecologic posters: We mogen ze ophangen zonder ze te impregneren, maar, er mogen er niet teveel komen te hangen in een trapgat, we moeten het andere gat op de 2e ook gebruiken voor posters. Tevens mag het niet mogelijk zijn dat mensen bij de posters kunnen, ze mogen dus niet aan te raken zijn door mensen, om te voorkomen dat mensen ze eventueel in de brand gaan steken (welke idioot dat ook echt gaat doen). Goed plan dus, snel een start gaan maken nu!

11:30 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


harde werkers bij de ruimtelijke groep

Posted in Unspecified
Voila! Het resultaat tot nu toe bij de groep ruimtelijke presentatie en exposeren. Het schiet al redelijk op en je ziet al echt dingen ontstaan.

11:03 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


en daar gaaaan we weer...

Posted in Unspecified
Ja hoor, gaan we weer! vandaag, vrijdag 12 november, de dag voor de opendag van Willem de Kooning, ik en marjon willen beginnen aan het ophangen van de ecologic posters.. even kijken of we nog meer posters hebben gekregen, posters verzameld, in de posterstrips aan het bevestigen..krijg je dit leuke nieuws: De posters moeten ge´mpregneerd worden, ze moeten brandveilig zijn voor het geval iemand dit even wilt testen met een aansteker. Are you kidding me? Hoe verzin je het! Wij bellen, bellen, bellen naar van alles en nog wat om impregneer middel te regelen, nergens te krijgen.. wat nu? Marjolein overleggen met Britt en Mark hoe zij erin staan, vinden het ook totale onzin, dus wat gaan we doen? Toestemming vragen aan Roger, hij schijnt te kunnen onderhandelen met deze mensen en ik hoop dat hij tot een goeie compromie gaat komen. Wat in opzicht een makkelijk klusje is, word nu een totale onderneming! In tussen tijd de ruimtelijke groep maar even helpen met posters uitzoeken van 'remix in manifesto' uit het derdejaar.

10:08 - 12/11/2010 - comments {0} - post comment


even een fotobom...

Posted in Unspecified


Druk druk druk, maarrr het resultaat gaat er komen!

13:03 - 8/11/2010 - comments {0} - post comment


lekker bezig!

Posted in Unspecified
Even een update van de stand van zaken:
- Marjolein heeft de posterstrips goed gekeerd!
- Alle posters inmiddels verzameld die ingeleverd waren. Het leuke is dat we naar mijn idee een duidelijke vraag hadden maar het mensen blijkbaar toch dan nog niet duidelijk is. De vraag was: A.U.B je ecologic poster, uiterlijk 05/11 vrijdag in te leveren bij het kantoor van Mark Mulder, op A2 formaat, gelieve geen(!) aan elkaar geplakte A3'tjes.

Het resultaat: 25 A2/B3 formaat posters (lekker handig dat B3 formaat), 5 A1 posters (waarom?) en 3 zo goed als niet te gebruiken posters die of toch aan elkaar geplakt zijn, of totaal maar dan ook totaal scheef zijn afgesneden... hmmm?

Al met al vinden we overal wel weer een oplossing voor, sorteren we ze uit en plaatsen ze achter elkaar.
De posterstrips zijn op maat gesneden, en nu maar erin schuiven! (foto'tje laat even onze werkplek zien)

12:33 - 8/11/2010 - comments {0} - post comment


maandag: opstartdag opendagen!

Posted in Unspecified
Het is weer maandag, het weekend is weer geweest, even rust genomen van het regelen met de posters om nu weer een frisse start te maken en kijken wat de melding over de posters inleveren had opgeleverd..
ennn ja hoor! we hebben er weer een paar binnen! Nog steeds niet alles helaas, maar het begint binnen te druppelen.
Volgende stappen: Overleggen met Marjolein over de posterstrips (test is gelukt, ze blijven hangen, hoessee!), akkoord krijgen, en MAKEN, DOEN, en toch een beetje concrete plannen maken.

09:10 - 8/11/2010 - comments {0} - post comment


Poster verzameling.

Posted in Unspecified
Zoals ik al verwachte gaat een ding altijd lastig zijn tijdens zo'n groot samenwerkings project.. De vraag: Wil iedereen zijn poster van 'be ecologic' inleveren, uiterlijk vrijdag 5nov.2010 bij mij, of op het kantoor van mark Mulder? Resultaat: 0.. Heeerlijk van die projecten waaraan iedereen lekker druk bezig is met zijn eigen ding! Straks de boel maar weer is even toespreken.

09:57 - 5/11/2010 - comments {0} - post comment


ons 'domein'

Posted in Unspecified

Het 'Ecological domain'... hier moet 't gaan gebeuren.

20:32 - 4/11/2010 - comments {0} - post comment


en dan nog even een extra'tje...

Posted in Unspecified
ohja.. dan nog het extra'tje, die was ik vergeten. Marjolein heeft mij en Marjon gevraagd om naast het inrichten van het lokaal met 1,2,3,4e jaars werk in o.a. boekenkast, ons bezig te houden met een project in de openruimte bij het trappengat. Hier komen onze posters te hangen van de ontwerp wedstrijd, 'be ecologic'. Micheal was hier al mee bezig, maar onze taak om hem hierbij te helpen. Marjon en ik zijn gister bij Harolds geweest om de nodige informatie te verzamelen hoe het werk opgehangen kon worden in deze open ruimte. We hebben ontzettend handige posterstrips gevonden waarmee we de posters dubbelzijdig kunnen ophangen aan visdraad. ff een testje doen om te kijken of het blijft hangen! .. Ben benieuwd!

15:56 - 4/11/2010 - comments {0} - post comment


So far..

Posted in Unspecified
Tot zover.. Wat is er allemaal al gebeurt rondom de opendagen? Tot zover zit ik in de groep die verandwoordelijk is voor het ruimtelijke werk. Dit houd in dat alles wat opgehangen moet worden in de gangen, of waar dan ook geplaatst moet worden, dit onze taak is. Als groep zijnde hebben we lang gediscusiert over de manier van presenteren en omgaan met deze ruimtelijke objecten. Tijdens de discussie kwamen we in contact met de groep die verantwoordelijk was voor het project: 1,2,3,4e jaars werk presenteren. Zij stuiten op hetzelfde probleem als wij.. Onze groepen kunnen niet los van elkaar werken, omdat wij ons bezig houden met het ruimtelijk presenteren en zij ipc ook. Dit heeft ons doen besluiten als groepen samen te gaan. Plannen werden getrokken, schetsen werden gemaakt, berekeningen verstuurt.. Er ontstond een duidelijk ontwerp over hoe wij al het werk zouden presenteren. Best lastig om precies uit te leggen wat het idee is, behalve dat het lichtelijk gecasseerd is op een boekenkast. Een schets is daarom wel handig hierbij, deze zal ik asap plaatsen! Wel zo handig :). Veel klussen voor de boeg dus, want de vraag is helemaal, gaat de boekenkast voor ons gemaakt worden, of zullen wij ons hierzelf aan moeten gaan wagen. En gaan alle kosten kloppen binnen het plaatje? Kort om, aankomende week = feitelijk heftige week! .. Hopelijk slaan we ons hier als groep doorheen! Komop 2b!

15:02 - 4/11/2010 - comments {0} - post comment


Caroline vs. Willem

Posted in Unspecified
Waarom deze titel?
Afgelopen en aankomende week zal ik voor Willem de Kooning academie meewerken aan de opendagen voor de afdeling Grafisch ontwerpen. Ons doel is mogelijk nieuwe studenten binnen te halen en naar Willem de Kooning toe te trekken, met name naar de afdeling grafisch ontwerpen.
Waarom is deze specifieke richting zo leuk? Wat maakt het uniek van andere academies, en van de andere richtingen binnen Willem de Kooning?
Deze vragen zullen wij beantwoorden door de aankleding van onze opendagen.

19:54 - 3/11/2010 - comments {0} - post comment


Last Page Next Page
Description

Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Conclusie open dagen 13/11/10 Willem de Kooning.
- het laatste rondje..
- plakkertjes festijn..
- NOOD!
- nu de rest nog..
Hosting door HQ ICT Systeembeheer