Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ceetje's weblog

Home :: Profile :: Archives :: Friends

Avril Lavigne

Heey mensen, ik wou even zeggen dat Avril Lavigne  MEGA goed is dus snel naar www.youtube.com om wat clipjes van d'r te bekijken!!

P.S. Ook goed zijn de Red hot chili peppers , daar ga ik vanmiddag heen!!!


Posted on 24/6/2007 at 09:55

Eindelijk !!

Nou, dan begin ik maar met een `Hallo´,
Lang niej gezien allemaal!! Had opeens weer zin om iets neer te zetten.
Nou er is natuurlijk Héél veel gebeurd en dat kan ik niet állemaal vertellen dus ik zal wat leuke dingen ertussenuit halen:

- Calypso
- Werkstuk
- Pyjama Party
- Gr. 8
- Schoolreisje

Ik begin met Calypso:
Mijn nicht Wazoula heeft een paard: Fabiola. En die heeft een veulen gekregen!!
Die heet dus Calypso. Nou ik weet niet echt wat ik er meer over moet zeggen maar: Gefeliciteerd wazoul!!
Werkstuk:
We (in groepjes van 2 á 3) moesten een werkstuk maken van (2 pers.) 30 blz. en 3 pers. 45 blz. Ik deed het met Tessa en Maria, we hebben het over modeontwerpers gehouden ( Dior, Chanel, Versace, Dolce & Gabbana, Prada en Viktor & Rolf) Tessa deed de eerste 2 ik de middelste 2 en Maria de laatste 2. Afgelopen dinsdag moesten we het inleveren. Alleen de dag daarvoor was Maria nog niet klaar dus we kwamen dinsdag te laat op school omdat we alles nog moesten printen en dat duurde wel meer dan een half uur!! Gelukkig is alles goedgekomen.
Pyjama Party:
Zaterdag geef ik een pyjama party voor een aantal kinderen (niet als feestje hoor) en dan gaan we vreten!! een modeshow doen en nog veel meer. Wordt echt een lollige boel .
Gr. 8:
Nog 3 weken en dan is het zomervakantie! tenminste voor de groepen 7 van onze school (wij dus) volgend jaar in groep 8 krijgen we 3 dagen in de week Bart en 2 dagen in de week Bas, leuk dus!! En we weten nog niet of we naar het hoofdgebouw gaan of dat we op de dependance blijven.
Schoolreisje:
Vorige week vrijdag zijn we op schoolreisje naar Texel geweest. Eerst gingen we met de bus naar Den Helder, dan met de boot naar Texel, op Texel fietsen huren (60 man!!), En daarna fietsen naar EcoMare, naar het strand en weer terug naar de fietsenverhuur, boot, bus!!
En dan vooral die laatste busreis was very funny!! We hadden zoo`n lol met Thomas en Ingo oh my god, dat was geloof ik de lolligste dag van m´n leven!! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Nou dat waren ongeveer alle leuke dingen!!

xxx Ceetje ;)


Posted on 14/6/2007 at 14:48

Internet deed het niet !! :(

Heey daar menske´s. Ons internet deed het niet, duss..... Je raad het al, i kkon niks zetten op mijn weblog. Maar ik heb er tegenwoordig ook niet zo´n zin meer in dus verwacht niet EXTREEM veel informatie. doeidoei

Posted on 6/4/2007 at 17:21

Dinsdag & Woensdag

HallO mensies, nOu ik ga ff wat vertellen Over dinsdag en wOensdag: dinsdag ging ik met Tessa & Maria afspreken om nog aan onze reisgids te werken (Landenles). Eerst gingen we naar de speeltuin bij mij achter. Om 16.15 gingen we weer terug naar mijn huis. Daar hadden we nog een kwartier om eraan te werken voordat Maria naar huis moest, helaas liep dat een beetje uit dus toen moest Maria al naar huis, toen heb ik met Tessa nog wat informatie opgezocht over Pretparken en daarna heb ik er zelf nog wat aan gewerkt. Woensdag: Gingen we weer (op school) aan de reisgids werken en Tessa nam hem dit keer mee naar huis om hem hélemaal af te maken. Daarna ging ik naar huis en mijn Presentatie maken. toen ging ik op de computer (Habbo) en daar kwam ik Maria tegen toen hadden we afgesproken om weer naar de speeltuin te gaan, dus belde ze evenlater aan. Hebben we weer rond om de tafel gedaan en daarna weer naar huis. toen moesten we naar Streetdance. Toen we bij Cindy waren kwam Naomi er ook net aan, toen fietsten we weg. En de leraar was een beetje chaggi (chagerijnig). Daarna weer naar huis en toen klaar.

X.x.X.:= Ceetje =:.X.x.X


Posted on 15/3/2007 at 16:32

Nóg een nieuwe jongen !!

Ik was nog wat vergeten te zeggen, we krijgen nog/weer een nieuwe jongen in de klas per 1 April. Hij heet Jaap. Hij komt uit Leiden en hij komt 26 maart bij ons "wennen" verder weten we niks over hem.

Posted on 13/3/2007 at 18:30

Weekend

Hallo mensen, het is weer weekend geweest dus heb ik weer wat te vertellen. Ik heb ook bedacht dat áls ik op een dag ook maar íets heb "beleefd" dat ik ff datgene op m'n blog zet. nou van het weekend ben ik eerst vrijdagavond naar mijn nicht gegaan, ze kwam net van paardrijden en had een vriendin bijzich: Marrie. die ken ik en die vind ik ook aardig. Dus toen fietste we naar haar huis toe en toen gingen we eten. Na het eten werd Marrie opgehaald en dat vond ze jammer (ze vond mij ook flauw) omdat zíj ook graag wou blijven logeren (dat kon dus niet omdat ik er al was). toen ging ze naar huis en mochten wij nog even spelen, en toen moesten we naar bed. Daar hadden we heel erge lol /\ m'n neefje ging een soort Goofy pop pakken en die smeet ie dan de hele tijd tegen de muur, op een gegeven moment zei die: Ja, dat is goed voor hem!! ik lachte me helemaal dood (dat kan niet want ik leef nu nog maar je snapt wat ik bedoel... ) De volgende ochtend gingen we: The Naked G*n kijken (het * vanwaar de naam die betekent iets laat ik zeggen "asociaals"). die was heel grappig en daarna moesten we eten en aankleden. Toen gingen we naar onze Oma. Daar waren ook mijn nichtjes uit Duitsland (Melina & Illiana) Toen gingen we Idols/X Factor spelen, 2 waren de Jury en de anderen moesten steeds 3x zingen uiteindelijk deden we niet met een Winnaar ofzo maar gewoon. dat was heel erg leuk. daarna gingen we rijkelui's gedoe spelen héél vaag met oude muziek enzo. Gister (Maandag) was ik ziek. Misselijk & Duizelig, gelukkig is het nu al over

X.x.X .:=Ceetje=:. X.x.X


Posted on 13/3/2007 at 18:25

Weer veel te vertellen

Hey mensen, ik heb weer veel te vertellen want ik had steeds geen zin om op m'n weblog te schrijven. nu ga ik het toch maar ff doen want anders moet ik de volgende keer wel heel veel vertellen! Ik weet zelf niet eens meer zo goed wát ik heb gedaan... veel gemsn't Oja, het is vakantie geweest: in de vakantie ben ik eerst 3 dagen naar mijn nichtje's in Duitsland geweest alleen mijn ene nichtje was ziek en toen konden we niet zoveel doen. we zijn eventjes buiten gaan spelen en toen had ze me voorgesteld aan een jongen uit haar klas: Tim, hij ging de hele tijd proberen Nederlands na te praten maar dat lukte hem voor geen ene bal!!! verder heb ik niet veel gedaan maar nu het leukste: Ik heb de laatste zaterdag van de vakantie een poesje gekregen!! Spikkel heet hij nu. eerst heette die wenner béétje rare naam () en woensdag ben ik met 2 vriendinnen voor het eerst naar onze nieuwe streetdance les gegaan, dat was tenminste wél heel erg leuk. dus daar ga ik nu op. Gisteren bleef ik bij mijn oma slapen met mijn nicht(jes). en die nacht daarvoor was ik bij mijn andere nicht gaan logeren.

X.x.X Ceetje


Posted on 11/3/2007 at 12:27

Disco (!!) & Weekend

Hooi, daar ben ik weer! We zijn (eindelijk) naar de disco geweest!!!! Alleen gingen alle jongens niet mee: Ingo-kon-niet : Damion's-opa-was-jarig : Yorick-had-daarom-geen-zin. Maar het was ook héél leuk met Naomi & Maria!! We hebben gedanst enzo. het was ook ongeveer de helft van de tijd NIET leuk maar dat vertel ik later nog wel is heb nu eigenlijk niet zo héél veel zin om dat allemaal te gaan typen (:P)

Het weekend was ook verassend leuk! (niet dat er verassingen inzaten ofzo !!)

Zaterdagochtend: we worden wakker, ik knip het lichtje aan om wat te gaan lezen, Naomi slaapt nog, helaas wordt ze wakker als ik het lampje aanknip. We kletsen wat enzo en gaan uit bed. In de woonkamer gaan we eerst naar de keuken om wat te eten te maken, we pakken cruesli en chocomel, en gaan op de PlayStation Simsen.

Mooi huis gemaakt deuren, nu nog meubels enzo. helaas komt mama binnen, we moeten zo naar streetdance, omkleden dan maar. Bij streetdance is het nog niet zo druk, m´n moeder koopt de kaartjes voor proefles en wij gaan vast naar de kleedkamer, Naomi zit de hele tijd te zeggen: niemand is op blote voeten !

Ik: maakt toch niet uit ! We gaan naar binnen stellen ons voor aan de juf (Sharon) & de groep. we oefenen het dansje en zo. daarna naar huis spullen pakken en op naar m´n moeder, daar blijft Naomi nog een nachtje slapen. De volgende dag gaan we carnaval vieren in Den Bosch, we verkleden ons als Gothic´s Het werd een melige boel daar, meer vertel ik later heb écht géén zin meer sry doei -k-i-s-s- Ceetje


Posted on 19/2/2007 at 18:01

Veel Te Vertellen!

Mensen dit geloof je niet!! Ik was m'n weblog vergeten!!! Gewoon vergeten. Nou dat betekent dus dat ik héél wat moet inhalen dus ik begin maar met ff kijken waar ik gebleven was... Héél even geduld

 

Oké ik was gebleven bij het shoppen, dat is nog niet zo héél lang geleden gelukkig!

Zondag 11 Februari 2007:

Mijn nicht is Jarig, ze wordt 12! Ik ben er heem geweest. Het was de leukste verjaardag van mijn nicht!! Ze wou geld hebben dus iedereen gaf haar geld. Toen ik wegging had ze:

202,00 Euro!! Ze is hartstikke rijk! Ik hou het even kort, heb nog veel te vertellen!

Rond 17.50 ging ik samen met Fabian (haar vriendje) naar huis fietsen. Thuis moest ik nog eten en dan naar bed.

Maandag 12 Februari 2007:

Maandag... Niet veel bijzonders geloof ik, het is al uit met Damion geen toets nee, niets gebeurd op maandag. Ik heb alleen afgesproken met mijn beste vriendin (Maria)

Dinsdag 13 Februari 2007:

Quintus is ziek. Annemiek valt in ! Leuk!!! Jippie. Bas komt binnen: "Binnen 2 Seconden Allemaal Lezen!!!!" Iedereen pakt snel z'n boek, Oh nee, ik heb m'n boek al uit.

Annemiek komt eraan. Iedereen heeft de ouders gebeld dat de 10 min. gesprekken niet door gaan. Cindy nog even weird doen: "Pap, pap, papa, pap? hallo papa!, Pap , pappi? Nou doei" Bas het nadoen (). Stopt ze die telefoon in d'r la!! Iedereen ligt op de grond.

Annemiek komt binnen, we moeten zelfstandig werken. Ik ga met Luka beginnen aan Aardrijkskunde, Atlas, Schrift, Opzoeken. We zijn klaar vragen maken en inleveren maar.

Routeboekje pakken, Rekenen, na Les 2 & 4 Geen zin meer, Tessa vragen of ze aardrijkskunde Les A Samen wil doen: Is goed. Middag: Strip tekenen & Bedenken. Naar huis opa wacht al buiten.

Woensdag 14 Februari 2007:

We kijken op het bord:

Quintus is ziek jullie worden verdeeld.

Laatjes stonden al klaar.

Ingo komt binnen: Allemaal even niet kijken dan is het snel gebeurd, hij heeft een knuffeltje met I Love You erop staan, En een cadeautje. Yorick vraagt aan mij & Maria Wanneer zal ík het geven? Nu!! Cindy & Naomi  komen binnen ik zeg: Je moet ven in je la kijken, ze loopt er naar toe en vind de cadeau's van Ingo, roept keihard Aaah Dank je wel! Die dag worden er nog meer cadeau's gegeven: luka-philip, yorick-cindy, daphne-sameer & gewoon papiertjes verwisseld met "Date's" Cindy schrijft een brief(je): Je bent echt laf he!

Je zal Jocea nooit terug krijgen Daag De Groeten Cindy, Naomi, Daphne & De Rest

P.S. Naomi krijg je ook niet. Ze legt het in Damion's la. Komen ze even later binnen Cindy:

Héé Damion, heb je al in je la gekeken? Ingo als een speer op die la af: Denkt natuurlijk een valentijnscadeau: Wat vind ie?"!: Het "leuke" briefje van Cindy!! Later op de dag gingen we stiekem van klas naar klas. De middag Ik moet alleen met de tram naar de dam, Ik ga m'n véél te dure broek ruilen, daarna moet ik streetdancen. Streetdance: leuk dansje maar die kinderen zeggen geen woord tegen elkaar...

Donderdag 15 Februari 2007:

Vandaag dus. We hebben vrij! Hoe kan ik anders achter de computer zitten?! Quintus is nog steeds ziek. Ik zit me een beetje te computeren, msnnen, simsen, lezen & Douchen (1x hoor!)

Morgen gaat de disco wél door!! Alleen Ingo kan niet maar we vargen Damion mee

Hopelijk wordt het gezellig

 

.:XxX=Ceetje=XxX:.

 


Posted on 15/2/2007 at 14:00

Shoppen

Hey allemaal gister (10-02-'07) ben ik gaan Shoppen met Maria (vriendin) & Mijn moeder (Stella). We gingen eerst mijn tante (Laura) & Nichtjes (Melina & Illiana) opzoeken, die zaten in de Kalvertoren bij de HEMA. Ik & Maria gingen eerst even in de HEMA kijken want in de Girlz! Had ik gelezen dat ze daar Glitter Mascara verkopen, wij héél lang zoeken naar de Make-Up afdeling. Hadden we hem gevonden eventjes rondkijken oké, oké. Alles bekeken... Geen Glitter Mascara. Maar wel de groene die ook in de Girlz! Stond. Had ik nog een klein beetje lichtpaars/blauwachtige mascara geprobeerd, was bést mooi. Daarna mochten we nog iets te drinken uitkiezen: Ik Taksi en Maria Sprite. Daarna gingen we naar de V&D Die was Jarig dus dan kon je een soort 15% korting op alle artikelen Bon halen. (Die wij overigens te laat ophaalden ) We gingen even rondkijken bij de Kids Top 20 kleding, die is altijd wel het leukst van de V&D. Maria had een leuk rood/wit t-shirtje gevonden en ik: Een legging, rokje & Hesje. Toen gingen we dus passen, Maria stond dat roode t-shirtje héél leuk (vond ik) En bij mij, het rokje was te groot, het hesje te duur & de legging was perfect.

Mijn moeder had ook nog een pyjama gevonden (voor mij) Dus wij aan de kassa betalen, Iedereen klaar behalve Maria. Ik opeens: "En die 15% korting dan??". Vrouw achter de kassa: "Jullie hebben nu al betaald...". Alleen Maria kreeg die 15% korting dus.

Daarna gingen we naar de H&M Daar zag ik allemaal leuke dingen en Maria 4 spijkerbroeken (!) Gingen we passen enzo. nou die broeken van Maria waren alledrie te klein, alleen de laatste was perfect (toevallig dezelfde die ik ook heb!!). Ik was alleen jammer maar helaas vergeten te kijken op het prijsje van mijn "nieuwe" Spijkerbroek (bleek € 25,00 te zijn) Wij afrekeken aan de kassa, € 42, 50 Ik pinnen, Geen Saldo!!  Moet me moeder dus voor me betalen. Nu ga ik die broek gelukkig wel ruilen. Gelukkig mocht ik van me moeder nog iets leuks uitkiezen bij Cool Cat (Max. € 20,00) Ik zoek leuke dingetjes bij elkaar precies € 21,00 (die € 1 betaal ik terug...) Maar eerst gingen we nog een ijsje eten: Ik, Melina & Illiana Chocola & Maria Pistache. Daarna gingen we ook nog even naar de Claire's, alleen gekeken. We gingen ook nog heel even naar de Six waar Melina & Illiana wat hadden gekocht en Maria een kettinkje. In totaal heb ik het volgende gekocht:

Petje, Spijkerbroek, Jurkje, T-Shirtje, 3 Leggings (Wit, zwart met paarse glitter, Zwart met zilvere glitter), armbandje, hartjes kettinkje, rode oorbellen & Dus die pyjama.

 

Dat was ons leuke/lollige dagje shoppen.

.:XxX=Ceetje=XxX:.


Posted on 11/2/2007 at 09:56

!!!Disco Niet Door!!!

Ola, ik moet jullie iets vertellen: De Disco Gaat NIET Door!! Jammer he?? Mijn vriendin had het tegen haar vader gezegd en die zou naar haar moeder smsen maar dat was hij blijkbaar vergeten ofzo. Dus het kwam niet aan. Toen zei mijn vriendin tegen haar moeder: "Ik ga vrijdagavond met Jocea naar de disco." Toen zei haar moeder: "Maar dat kan niet want wij worden Zaterdag heel vroeg door Barry en Femke opgehaald. Voor een verassing." Dus Naomi zeggen van: "Ja, maar het is al geregeld." enzo. Maar toch gaat het niet door

Ook best zielig voor Yorick en Ingo.. Maar we gaan over Twee Weken wel!!!!! En dan beter afspreken!! Yorick zei: "O, is goed.." En Naomi zei het ook nog bij H.V.O.* En toen zag je wel een beetje dat Ingo het niet zo leuk vond..

 

XxxX Ceetje

* Dat is een les bij ons op school


Posted on 2/2/2007 at 08:37

Duitsland

Ola iedereen, daar ben ik weer, vers uit Duitsland! ;) Ik ben bij mijn nichtjes (in Duitsland) gaan logeren. De eerste dag (Zaterdag) gingen we naar het E.o.c. Dat is een winkelcentrum met zo'n klein speel dingetje voor kinderen. Dat was heeeeeel leuk. Zondag gingen we eerst T.V. Kijken en daarna oefenen voor ons BalletStuk, dat was op het nummer "Shine". Die gingen we opvoeren voor de ouders en het is gefilmt! Haha.. Toen gingen we bonbons maken!! Eerst een stukje chocola in je handen rollen, dan in een onderzettertje en ook versieren. Daarna aten we er een paar op. Toen gingen we alweer weg!!

 

Vandaag ging ik (eindelijk) weer naar school, was mijn beste vriendin ziek!!

Toch was het wel leuk, ik moest mijn Cito inhalen (Niet bijzonder!!) En morgen hebben we:

"Verkeersexamen!!" Maarja.. Geen zenuwen.. Hihi. Ik heb niet zo veel te vertellen.

 

XxxX Ceetje


Posted on 29/1/2007 at 14:26

Disco!!!!!, Nog Steeds Ziek!!, Duitsland

Hallo mensen, en daar is het dan...... !!!Disco!!! Ik ga het eindelijk vertellen want die "Iemand" weet het nu eindelijk. Nou het zit zo: Ik en een vriendin (Naomi) Gaan wel eens naar een Disco (A.S.V. Bilderdijkpark) En haar vriendje wou een keer mee, toen hebben we alvast een vriend meegevraagd voor het geval dat Ingo niet alleen wou. Nu weet Ingo het. (Later dan Yorick!!) En dat hield ik dus de hele tijd geheim!!....

 

Ik ben ook Nog Steeds Ziek :'( (Alhoewel ik vandaag beter ben geworden!!X)

Ik ga maandag wel weer gewoon naar school! We moeten ook nog hard oefenen voor 7 Factor. Ja dan denken jullie weer: "Waar heeft ze het over!!". Maar we hebben met de hele klas een toneelstuk, het is hetzelfde als X Factor, maar dan met meer juryleden en ook meer groepen enzo... Maar als ik weer op school ben dan ga ik eerst denk ik met Naomi oefenen voor het (Rexona) Reclamespotje. En daarna met de Jury.

 

Zoals jullie wisten ging (ga) ik naar Duitsland. We zouden vanavond gaan.

Maar omdat ik vanochtend nog ziek was, gaan we morgen (Zaterdag 27 Jan.)

Nou dat wordt vast ook leuk!! Ik heb vooral zin in de disco, Ik had een foutje gemaakt:

Ik zei: "Vrijdag 3 Feb." Maar het is "Vrijdag 2 Feb."

 

XxxX Ceetje (Op het pleetje!! XxxX;)) 


Posted on 26/1/2007 at 20:21

Celizza, merk het dan Deel 2??

HeyzZ.., ik weet niet of  jullie Celizza, merk het dan! Al gelezen hebben en of jullie het leuk vonden, maar ik heb Deel 2 al weer af. Duss.. willen jullie dat ik dieJ er oOk Opzet??

 

XxxX Ceetje... 


Posted on 24/1/2007 at 10:38

BerichtenLijst

HeyzZ.. Zoals ik al zei ga ik een berichtenlijst maken. Nu heb ik er nOg maar 4 maar als het er meer wOrden zet ik je naam op de lijst!! En ik maak als het een "Leuk" beriht is reClame voor je blOg... Hier is de lijst:

 

1.nOa_style

2.Stella

3.Frenn

4.George

5.ikke (Murni)


Posted on 23/1/2007 at 20:40

Celizza, merk het dan!

HeyzZ.. Ik heb een X een verhaal geSchreven en aan mijn Friends gestuurd die vOnden het helemaal Te Gek duS Publiceer ik hem oOk op mijn blOg:

 

Celizza, merk het dan!

Waar woont ze?

Hooh hoe vaak moet ik het herhalen ben je doof ofzo!

Nee maar zeg het gewoon even dan schrijf ik het op.

Oke: dorpplein 11 huis oke? Heel erg bedankt!

Toine was een jongen van 11 jaar,

Hij woonde in Middelburg met zijn vader,moeder en zusjes.

Toine was al een tijdje verliefd op Celizza. Volgens hem merkte ze het wel…

Dingdong, de bel ging, De moeder van Celizza deed open,

Ja, hallo. Uhm… stotterde Toine. Is Celizza misschien thuis?

Ja hoor ik roep d’r wel even:

CELIZZA BEZOEK!!! Donderde de stem van haar moeder.

Ja,mam wie is daar?

Hoe heet je jongen. vroeg de moeder.

Uhm… Toine. Oke.

Celizza, Toine is hier. Ow oke ik kom.

Boem Boem Boem. Bonkte het op de trap.

Daar stond Celizza. Uhm…. Zei Toine,

Ikke vvviiinndd jjee nou laat eigenlijk maar.

Toine rende zo hard hij kon naar huis.Toen hij thuis was rende hij Lianne bijna omver.

Om 18.00 uur gingen ze eten. Ze aten zijn lievelingseten:

Boerenkool met worst. En jongens hebben jullie een leuke dag gehad?

Vroeg zijn moeder. Ja, hoor zij Lisa het jongste zusje van Toine.

Wij hebben op school sinterklazen geknutseld. O,ja dat was hij bijna vergeten over twee weken was het sinterklaas. De volgende dag kwamen Toine en Yoeri samen naar school.

Toen iedereen op zijn plaats zat zei meester Sjon: jongens en meiden over twee weken is het sinterklaas zoals jullie weten. Dit jaar gaan we weer surprises maken en… we gaan vandaag lootjes trekken! Jaaa, wooh ,cool riep iedereen door elkaar.

STILTE donderde meester Sjon. Iedereen hield meteen op met schreeuwen.

Dat doen we vanmiddag eerst gaan we taal doen. Oke pak je boek op bladzijde 80 voor je.

Nadat ze taal,rekenen en zelfstandig werken hadden gedaan , was het eindelijk pauze.

Na de pauze gingen ze lootjes maken: je naam, wat je graag wou hebben en hoe duur het mocht zijn. Het briefje van Toine zag er zo uit:

Toine

1.een boek

2.een nieuwe ketting

3.een tijdschrift

max. € 7,50

daarna werden de briefjes in een bak gedaan.

Toen het eindelijk middag was moesten de kinderen lootjes gaan trekken.

Eerst mocht Pete en daar na de groep af… toen was Toine aan de beurt hij trok…

Celizza! Hoe kon het waar zijn, Ik Toine heb Celizza!!!

Toen Toine en Yoeri naar huis fietste vroeg Toine: He, Yoeri wie heb jij getrokken?

Ik, ow ik heb Michelle. Maar dat is toch juist leuk!

Ja, best wel, maarre wie heb jij eigenlijk? Nou ik heb: Celizza!!!

Echt waar leuk voor je man!

Toen ze bij Yoeri’s huis waren vroeg Toine: “He Yoer, morgen is het weekend, zullen we naar de kermis”?? O, ja is goed, MAM. Ja Yoeri wat is er? Mag ik morgen met Toine naar de kermis? O, is er kermis, wat leuk schat! Ja ga je gang maar! Toine kwam thuis toen hij binnen was vroeg Lianne: Toine ga jij morgen iets doen? Ja hoezo wil je dat weten? Nou mama zei dat als jij niets te doen had kon je op mij passen. O, maar ik heb helaas wel wat te doen. O nou oke jammer! Toine ging naar zijn kamer en tot zijn grote verbazing lag daar een cadeau op zijn bed!! Hij ging op zijn bed zitten en maakte het open: Wauw!!! Een Nieuwe Ballpoint!

Precies die hij had gezien in de Hema!! Wie zou die voor hem gekocht hebben? Mahaam.

Ja Schat wat is er? Er lag een cadeau op mijn bed… heb jij die gekocht?? Uhm?… o nee,

Er kwam net een meisje langs die een pakketje meebracht ja, misschien is dat het?! Mama een meisje?? Hoe heette ze?? Uh.. Volgens mij Celisia? Nee, nee Celizza, Ja dat was het Celizza.

CELIZZA? O nee, was ik nou maar niet met Yoeri mee gefietst. Hoezo? Nee, gewoon niets hoor. O oke, he Toine roep je zusjes en die vader van je even, we gaan zo eten.

Lianne, Lisa, Pap eten. Ja ja ik kom al. De volgende dag fietste Toine naar Yoeri toe, zijn moeder deed open: He Toine hoe is ’t met jou? Ja goed, is Yoeri al klaar? 

 

Dat was het 1e deel, het 2e en missChien oOk 3e hOren jullie later!! XxxX Ceetje 

 

 

 


Posted on 23/1/2007 at 11:53

ReClame...

Ik Maak duS oOk ReClame voOr iemand z'n blOg en deze X zijn dat:

nOa_style & Frenn.

Zij hebben berichten 8ergelaTen Op mijn blOg!! Dat kwaM Omdat ik oOk Op hun blOg was en... Ik vOnd ze leUk!! Duss.. alS je een Kijkje op Mijn blOg neeMt hOu d@n waT Tijd Over voOr hun blOgS..

 

XxxX Ceetje


Posted on 23/1/2007 at 11:44

Duitsland, Ziek

Heyzz.. ik ga samen met mijn moeder vrijdagmiddag naar Duitsland!! Niet op vakantie hoor! Gewoon naar familie (Laura, Ingo, Melina en Illiana). We gaan donderdag inpakken en vrijdag meteen na school gaan we opweg! Dus geen paardrijden deze keer. Over de "disco" ga ik nog steeds niets verklappen!!!! Eerst moet "iemand" anders het weten;) HaHa,,

Ik ben ook nog steeds ziek. Hopelijk is het morgen over! Anders kan ik niet met Naomi afspreken en dat zou verschrikkelijk zijn!!! Ja, jullie weten nu niet waarom, maar dat heeft ook weer met die "disco" te maken!!;) Dat horen jullie echt nog wel! Even nu iets heel anders: ik heb 4 berichten op mijn blog!! Degene die ze geschreven hebben; Stella, Frenn, nOa_style en George Heeeeeeel erg bedankt!! jullie verdienen een plaatsje in de Berichten Lijst! Zal ik gauw gaan maken!!

 

XxxX Ceetje

P.S. Frenn en nOa_style, ik ga reclame voor jullie maken!!


Posted on 23/1/2007 at 09:12

Ziek, Toets

Heyzz.. ik ben ziek:( Jammer,, Maarja.. kan d'r ook niejj Veel aan dOen.. Ik heb niejj heeeeel veel te melden, had gewoon zin om ff wat te schrijven. Ik heb net een film gekeken;

Freaky Friday Was erg leuk Haha... We zouden vandaag een Engelse Toets hebben (Hebben we ook maar ik kan hem (vandaag) niet maken....) Ik denk dat ik hem wel mag inhalen, of Quintus denkt dat ik het soieso goed zou doen....? Ik was net nog even op Habbo Ze zijn sommige kamer aan 't verbouwen... ziet er al best gOed uit.. Kunnen de Habbo's er weer ff mee door!!;) Er is ook al NIEMAND Online op msn En ik weet niet heeeeeel veel leuke Website's duss.. Ik heb geen flauw idee wat ik verder nog moet vertellen...

O, ja: Ik heb dus die Blog gemaakt van HOI* het is: www.bloggers.nl/Ceetje2 en er staat (pas) 1 hoOfdstuk op uit HOI (Zonder) Liefde. Ik heb ook een Blog waar ik af en tOe iets opzet van 0 tot Nu maar niet vaak duss.. ik ga nu ff wat plaatjes zOeken die ik hierbij zet, Tot Zoww....             (* Hoe Overleef Ik)

 Nou Dat Waren Ze Voor FF

 

XxX Ceetje


Posted on 22/1/2007 at 12:23

paradiso

Hey, mijn nicht gaat straks optreden in het Paradiso met Het Wereld Kinderkoor!!! Ik wens haar heeeeeeeeel veeeeeeeeel succes Hopelijk wordt het een hele leuke show!!! Ik ben gister bij haar en mijn neefje gaan logeren, het was heel gezellig! We hebben gedanst op: Rock This Party van Bob Sinclar en Cutee B. en we hebben austin Powers gekeken!! GRAPPIG!!!!!

 

Nou Veel X x X Ceetje


Posted on 21/1/2007 at 12:48

Paardrijden

Heey allemaal, gister weer lekker paard gereden en... Geen Spierpijn!! Jamie-Lee was mee en ze mocht op het einde twee rondjes stappen als ik haar vasthield!! was echt leuk! En we hebben wat nieuwe meiden!! Julia En Kazumi. Julia is echt heeeel aardig! Lijkt me tenminste.

En ik ga waarschijnlijk eindelijk weer eens naar de disco!! Meer zeg ik niet is nog geheim......

Dat lezen jullie waarschijnlijk in een van de volgende stukjes!.............

 

Heel Veel X x X Cea (Ceetje)


Posted on 20/1/2007 at 09:34

Storm

Hey Iedereen, ik weet niet of jullie in amsterdam, Utrecht of Limburg wonen maar hebben jullie de storm gezien og gevoeld?!! Nou ik wel hoor!!

En maar waaien en regenen en stormen Oohh.. gek wordt je ervan!! Vandaag hadden we toneelles op school, Heel grappig!! Ik moest een politieagent die een man/vrouw aanhield die door rood fietstte!! En we hadden een Cito Rekenen!! Alweer een Cito!! Dit is dus echt wel de "Citoweek"!! Nou het lukte deze keer wel gelukkig. Morgen ga ik paardrijden en zaterdag schaatsen met mijn vader en nicht.

 

.:XxX=Ceetje=XxX:. 


Posted on 18/1/2007 at 17:22

School

De school is weer begonnen. Weer een half jaar in 7B!!

Het is wel weer leuk om iedereen weer te zien! Alleen wij hebben voor komende week alweer 2 toetsen op de planning staan + vandaag een Rekentoets. Die was echt heel moeilijk! iedereen behalve een paar kinderen kwam er niet uit. Een TE moeilijke toets voor aan het begin van het (2e deel) schooljaar!! Nou verder weet ik het niet echt ja, ik heb een nieuwe e-mail maar dat is alles!!

 

XxX Ceetje


Posted on 12/1/2007 at 16:08

Jarig!!

Hey vrijdag ben ik jarig geweest! 11 jaar geworden, het was echt leuk. Alleen op een gegeven moment werd het me een beetje TE druk, ik zei dat alle visite onmiddelijk moest vertrekken, wat natuurlijk niet het geval was maar toch. Ik heb heel veel leuke cadeau's gekregen: Sims 2 voor de PC, Sims 2 voor de PlayStation 2, Sims 2 Familiepret+Accessoires en Sims Erop Uit (PlayStation 2)

Krulspelden, Make-Up Doosje, 2 doosjes voor oorbellen, Oorbellen, Afblijven De Filmeditie, Girls Trivia, English Training (DS), 10 euro en een Boekenbon van 20 Euro.

Veel Sims he?!!

Cindy was ook bij me blijven logeren, het was erg gezellig.

Later nog wat meer, moet douchen

 

XxX Ceetje


Posted on 7/1/2007 at 12:35

Schaatsen

Hey, gisteren ging ik samen met mijn vriendin Maria() schaatsen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam ik ging voor het eerst op CombiNoren die zijn scherper dan andere schaatsen in het begin was het een heel klein beetje lastig maar later ging ik als een speer (beetje overdereven) we hebben wel 1 ½ uur achter elkaar geschaatst!!! een record!

Het was echt heel erg leuk!

 

XxX Ceetje

P.S. ik heb gezien dat er iemand een berichtje heeft achtergelaten, ik moet hem nog lezen maar diegene Heel Erg Bedankt!


Posted on 2/1/2007 at 11:57

Hosting door HQ ICT Systeembeheer