Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hallo. & zo. Home | Profile | Archives | Friends
Nou, het is mijn weblog ofzo, dus ik zal het wel verwaarlozen waarschijnlijk, en ik zal er vast ook wel een hele boel onzin op zetten enzo (ik ben zelf nu eenmaal onzinnig) maar het gaat om het idee.. dus...

Keulenenzo9/12/2005

wojoow.. ik ga naar Keulen.. morgen, met Steffie, enn.. ik krijg allemaa chocolade sinten als het goed is enzo. maarokee. ik mis wel Baz zn feest. dat sux.

dus doei

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

S T E R E O P H O N I C S7/12/2005

Ik ga naar, naar, naar, naar, Stereophonics, met Nina. Wiehoooe. Kickuuuhh! Omg ja sorry. ik heb er gewoon zin in enzo. ookal duurt het nog heel lang. kijk je moet af en toe gewoon een doel in je leven stellen. iets waar je naar uit kan kijken en je op kan verheugen, en als het dan even niet mee zit kan je denken: ja.. maar ik, ja ik, ik ga naar stereophonics. en Nina ook en nog wel meer mensen, maar toch is het bijzonder en cool enzo. dus heb je een reden om te blijven leven. enzo. [6] en dan is het voorbij, en dan stel je jezelf weer een nieuw doel. makkelijk als wat! (zei Charis, heel onwetend xP)

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Nina <3!3/12/2005

 :
Dit ben ik best wel met Nina,

En Nina is best wel mijn beste vriendin,

voor altijd.

nee echt.

even dat je het weet Nien ^^

Ja, wees maar jaloers. mag best!

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

Saterday. ;-)3/12/2005

Whoow.

Als het koud is buiten en nat en guur,

neem dan een bad, van een paar uur ^^

 

*hihi* eigelijk bestond mijn dag vandaag gewoon voor de helft uit in bad zitten. Jongeeh. wees jaloers.

 

Over 2 nachtjes is het sinterklaas avond. Vind jij het ook zo spannend?
[6] wat zou er gebeuren als je sinterklaas in de wasmachine stopt?

 

[okee. terug naar vandaag. vandaag is het Zaterdag. Zaterdagen Rulez. waarom? omdat je dan geen school hebt. duuuh..

en omdat je dan een paar uur in bad kan zitten ;-)

Hahah, ik verdoe echt te erg mijn tijd. N I E M A N D leest dit. Behalve sinterklaas Natuurlijk, sinterklaas leest ALLES, en hij weet ook alles. dat vind ik toch zo knap van die oude man.

Ik vind het ook knap dat hij zo'n lange baard heeft, dat kriebelt toch ontzettend? bestaat er trouwens een computer piet? dan kunnen we hem mischien vragen of hij msn beter kan maken, zodat het niet meer uitvalt. sowieso dat de hele computer nooit meer uitvalt. dat zou best handig zijn. en dat het toetsenbord het altijd probleemloos doet (jaja, die deed het net ook al even niet.. *zucht*) enzo. ]

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Schnell..1/12/2005

Ik mag eigelijk niet echt op de computer.. "je zit alleen nog maar op dat klote-ding (lees computer)" aldus mijn mam.. dus. maar ik moet toch even vertellen dat A'dam de booomb is. (en Nina ook, want zei ging met mij mee naar Amsterdam <3!) Ik heb echt best wel inkopen gedaan (en Nina dus ook) maargoed. iedereen moet gewoon naar Amsterdam. Utrecht is ook wel koel hoor, maar Amsterdam gaat toch boven alles (in Nederland dan..)

En nu moet ik eigelijk weer verder met het leren van 100 (ja 100, heb  medelijden!) Griekse woordjes te leren.

Doei dus!

x x x

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Ontcijfer, maar xD29/11/2005

Hee, alles geod?

gnagna, dit ziet er echt raar uit enzo.. maar ik vind het wel lol, t is weer is iets anders enzo...! wat had ik ook alweer geschreven? ik weet t niet meer, ik weet ook niet meer watik nu verder moet schrijven dus ik stop maar.. ajuuuu!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

28/11/2005

Hier ben ik met Gina,  (rechts: Charis, Links: Gina)
We zijn op het werk van mijn vader, op de dag dat we gingen *zwarte-pieten*, we gingen even de wacht houden bij de deur zodat iedereen (inclusief sinterklaas ) naar binnen kon. Ik vond het die dag super melig/gezellie, ik hoop jij ook Gien!

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

Koud-heid28/11/2005

Waarom is het zo koud in de winter?

Dat is weer zo'n filosofisch vraagstuk. En er is niemand die het me kan vertellen.

waarom schrijf ik dit allemaal terwijl toch niemand het leest?

Ja, ik weet het niet, toppunt van verveeld-heid mischien.. maar ik vind het eigelijk wel grappig. ookal zet ik mezelf heel erg voor schut zo (voor als er toch toevallig een enkeling is die het leest..) maar weetje. soms moet je gewoon denken, schijt aan de wereld. als je rekening moet houden met alles en iedereen.. dat is gewoon onmogelijk, tuurlijk houd ik wel rekening met mensen, maar ik verander me niet voor ze.. ze moeten me maar accepteren, hoor!

Vrienden, zijn weer een verhaal apart. met vrienden hou je natuurlijk rekening! vrienden zijn cool! (als het echt vrienden zijn, en goede vrienden i.i.g. wel... anders zuigen ze..  )

 

Dus, als je je aangesproken voelt (als je mijn vriend(in) bent dus..)
Ik  echt wel van je!

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

maandagen, ze zouden ze moeten afschaffen!28/11/2005

Het is maandag, ik heb een hekel aan maandagen.. dan is je weekend weer voorbij, moet je weer vroeg op.. en dan heb je ook bijna altijd een K*t-rooster.. enzo... en dan ben je thuis, wil je lekker relaaxen, maar dan moet je nog folders rondbrengen, zusje naar hockey brengen, heb je een zeurend broertje. etc, etc..

maandagen, zuigen x)

Nu ga ik *lekker* foldertjes bezorgen..

x x x

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

het aller eerste stukje tekst!27/11/2005

zondag 27 november 2005:

Je hoeft dit lulverhaal niet te lezen hoor, maar ik moet toch een beetje uitproberen hoe het werkt, en omdat ik verder niks zinnigs weet te doen (je kan me niet vertellen dat msnen zinnig is..) maak ik er maar meteen een verhaaltje van... nee, geen verhaaltje.. ik weet niet hoe je dit moet noemen.. laten we het een diagramist noemen.  x) okee. ik weet het ik ben hopeloos.. maar goed. Hee, dit lettertype is veel leuker! okee, dan gaan we verder in dit lettertype.. goed weetje waar ik me altijd zo aan erger? mensen. ja lach maar weer.. maar mensen zijn zo, dom en nutteloos soms.. zo ontwetend en onhandig.. ik bedoel ze maken sinterklaas surprises voor elkaar (urenlang werk) en gooien ze een paar uur nadat ze ze hebben gekregen weer weg. op zo'n moment zou je eigelijk moeten denken: zoek eens een leven.. maar dat doet niemand, want iedereen vind het normaal.. en nu zal ik eerlijk toegeven dat ik surprises ook wel lachen vind.. maar het gaat om het idee..  (toch?) kijk ik zal nog een voorbeeld stellen: mensen willen altijd cool doen, en de beste zijn.. dus gaan ze andere mensen maar uitschelden zodat ze zelf cooler lijken.  ik zat bijv. een keer op de fiets. (een oma fiets met allemaal oranje bloemetjes eraan) ik had een spijkerbroek aan, een grijze (met groene) sjaal om en een zwarte trui aan. ik heb blond haar en ik werd opeens uitgescholden (niet dat ik het een scheldwoord vind, maar die meisjes die dat gebruikten vonden het wel een scheldwoord) naja, i.i.g. riepen ze "gothiiic"..  (ik had niet eens make-up op ofzo..) op dat moment denk ik echt, mens, je bent hopelooos.. leer leven. ofzo..

 

Ja, ik heb altijd wel wat te klagen.. dus ik ga allemaal van die zeikberichtjes op deze site-ding zetten.. lachen.. joh.. [?]

2 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer