Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Cherry Flavoured Poison

26/3/2009 - Pizzakoekjes

Ondanks dat ik het grote tomatenboord bij de Bakker Bart heb afgeslagen blijft mijn honger(logisch rond lunchtijd) en mijn zin in iets tomatigs toch aanwezig. Thuis besloot ik er maar een inspiratieloze cupasoup van te maken. Tot ik de (hoe heten die) kleine crackertjes zag liggen(die je door midden kan breken en soms voor toostjes gebruikt met olijfolie en een beetje kruiden). En dat bracht me op een geweldig idee! het oude pizzakoekjes recept. Al snel zat ik op de bank van mijn heerlijke snack te genieten, die ooknog eens best gezond was.
Echt iets om zelf ook eens uit te proberen!

Benodigdheden:
- crackertjes
- tomatenketchup(of puree)
- kaas

Bereidingswijze:
besmeer de crackertjes met een beetje tomatenkethup. Strooi er dan wat geraspte kaas op(plakjes kan ook alleen smelten iets langzamer). Leg ze in de magnetron tot de kaas gesmolten is(dit duurt maar 10 tot 20 seconden!). En klaar zijn de heerlijke pizzakoekjes!! Makkelijk te varieren door de topping te veranderen, probeer eens een stukje ananas of ham of wat je maar lekker vind(of lijkt).

Eet smakelijk!!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/3/2009 - Poezie stad

Wat de eerste stad was weet niemand, maar in iets meer dan een jaar tijd zijn er ruim 2 miljoen virtuele steden opgericht. Ik heb het over de site MyMiniCity. Je richt je eigen stad op en gooit dan zoveel mogelijk mensen dood met de link zodat er mensen in je stad komen te wonen. Iedere dag kan je per computer een nieuwe inwoner zich in je stad laten vestigen. Niet echt iets waar ik normaal gesproken aan mee zou doen, een site waar je iedere dag een keer op moet klikken. Simpel en eigenlijk saai, maar toch wel min of meer verslavendMaar omdat ik opzoek was naar iets om toch stiekem iets meer contact te hebben met mijn vriend(die doordeweeks misterieus verdwijnt) besloten we samen om Poezie stad te beginnen. We zouden de site allebei  in de gaten houden en via het nieuwsbord berichtjes naar elkaar schrijven. Maar zoals verwacht ben ik de enige(die toch iedere dag stiekem klikt) die in ons stadje woont en middelmatige monologen met mezelf voert.

Mocht er iemand zich geroepen voelen om mij eens te bezoeken klik hier-> http://poezie-stad.myminicity.com/ Laat gezellig een Berichtje achter!!

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/3/2009 - Event van de week

Wat: Garagesale in Cobbeek
Wanneer: 29-3-2009
Hoelaat: 10.00 tot 16.00
Entree: Gratis

Zondag 29 maart is het weer zover; de garagesale van cobbeek!

Ieder jaar is het weer een enorm succes. Hele wijk is in touw, wat zorgt voor een erg gezellige dag. De ene helft van de wijk verkoopt hun oude spulletjes in de garage of tuin, terwijl de andere helft snuffelt voor koopjes. En die zijn er zeker te vinden, mijn topstuk blijft nog altijd mijn mooie grijze bank(die precies bij mijn behang kleurt) die ik gratis kreeg als ik hem maar meenam. Een stel mooie horloges voor een paar euro, schoenen, een typmachine, een spiegel en nog veel meer.
Ook dit jaar ga ik weer lekker snuffelen voor euroknallers en andere dingen die ik eigenlijk niet nodig heb. Het enige dat me zorgen baart zijn de weersverwachtingen voor de komende week. Hopelijk slaat het weer ook dit keer weer op miraculeuze wijze om naar een zonnige dag.

Kortom iedereen die in de buurt van Veldhoven is moet eens langgskomen!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/3/2009 - Goeiemorge!!

Welkom aan alle toevallige voorbijgangers!

Een korte inleiding
Ik ben Erica en ik vind dat het eens tijd is om iets nuttigs(lees: iets) te gaan doenmet mijn tijd, dus vandaar heb ik sinds vandaag deze prachtige blog.
Iedere dag heb ik wel weer een uitspatting en vanaf nu zal ik proberen om de wereld daarmee lastig te vallen. Ik heb al eerder een paar artikeltjes geschreven voor op m'n msn space dus eens in de zoveel tijd zal ik die hier ook stiekem recycelen(ik ben er toch wel trots op)
Veel plezier alvast met alle onzin die nog gaat komen!

Ow mocht iemand een leuke hobby voor me verzinnen laat het me weten;)

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Vanalles en nog meer dat ik kan verzinnen.

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer