Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Over het leven van Chica en Chickie†

Kennismaking met Chica

07:08, 30/4/2015† ..† 0 comments† ..† Link

Goedemiddag,

In september 2008 kocht ik een parkietje van 2 maanden oud om mij een beetje afleiding te bezorgen en voor wat gezelligheid in huis.

Ik zat op Spaans en noemde hem Chico. Een maand lang zat ik met mijn stoel bij zijn kooi en hele dagen riep ik : Ola, Chico!

Het was de bedoeling dat hij dat terug zou gaan zeggen. Een korte naam en korte woordjes, tam maken met trosgierst het moest lukken maar helaas.

Na verloop van tijd ging zijn neus kleuren en bleek het een vrouwtje te zijn, geen probleem; Chico werd Chica.

Ze kwam in de rui en haar mooie aparte kleuren verdwenen, ze was nu knalgeel met knalgroen, ookheel mooi hoor†maar niet meer die pastel tinten ertussen en haar karakter veranderde ook.

Eerst was ze heel stil maar nu is ze†niet erg lief en omdat het tam maakte niet lukte en ik op 4 oktober een hele lelijke (bijna kale) parkiet zag die helemaal alleen in een hoekje zat heb ik die erbij genomen.

Hij kon niet vliegen, was helemaal kaal en heel mager. Omdat hij anders waarschijnlijk als slangenvoer zou gaan dienen (hij zat er al drie maanden) kreeg ik hem gratis mee.

Dus toen kreeg Chica ineens gezelschap,  wat ze niet erg op prijs stelde.

Wordt vervolgdAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Kennismaking met Chica

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer