Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My fucking life  

Het begin

21:21, 25/11/2012  ..  0 comments  ..  Link
Wat moet je doen als alles kapot gat om je heen.alles en ook iedereen. Fysiek maar dat niet alleen. Ook mentaal. Wat moet je doen als niet alleen iedereen om je heen maar ook jijzelf er stuk aan gaat. Ik ga niet alles vertellen sommige dingen zijn te persoonlijk hier begint het: De persoon die ik het meest vertrouwde,, 2 handen op 1 buik. Heeft me weggegooid. mij voorgelogen mij opgestookt tegen diegene die mij misschien wel het meest nodig had. Mijn vader was ziek, zijn hart naar de knoppen. Hin verkrampte ging half dood. Hij had een spuitje waardoor het weer beter ging. Nu is dat spuitje op en ben ik bang. Zijn rug is ook naar ne knoppen. mijn opa gaat dood net als de moeder van iemand en de vader van anna en heel misschien ook roy (super goede vriend van mn pa) We hebbengeld problenen Mama heeft suikerziekte , ik ben het gewend. Maar dat maakt niet uit. Mijn nicht en oom zijn verslaafd. Min neef zit in een tehuis, wat er gebeurt is zeg ik later wel. Mijn tante is suďcidaal depressief. Net zoals 3 van mijn vrienden. Er is nog meer dit is pas een kwart. Maar derest vertel ik ooit wel. Ik kan het niet vertellen... Ik kan het niet plaatsen. Ik heb het niet meer op een rijtje.

Hoi

19:06, 25/11/2012  ..  0 comments  ..  Link
Ik ben dus chinook. Een meisje van 14 jaar die altijd vrolijk is, of naja oogt. Eigenlijk voel ik me heel vaak heel kut. Ik denk heel vaak veel te volwassen em probeer iedereen te helpen. Ook heeft men heel vaak een slecht vooroordeel over mij. Omdat ik niet lelijk ben verwachten mensen heel vaak dat ik ook meteen arrogant ben. omdat ik vaak zing en piano speel denken mensen dat ik kapsones heb. Omdat ik af en toe huil vinden ze me een drama queen.omdat ik hou van knuffelen en kusjes geven noemen ze mij een slet. Zo kan ik wel uren door blijven gaan. Maar geen van hen ,de mensen die zo'n vooroordeel hebben geen idee wie ik echt ben, wat mijn leven voorstelt. Dit ga ik dus bloggen. Waarschijnlijk praat ik tegen de muur aangezien ik niet van plan ben iemand deze link te geven. Maarja misschien komt iemand er wel achter. Men zegt dat schrijven helpt. Dus laat ik het eens proberen.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Het begin
Hoi

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer