Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Coco de Schapendoes

Een dagboek uit een hondenleven

[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Goedemorgen! Welkom bij mijn weblog...

Ik ben Coco. Mijn baasjes hebben mij zo genoemd omdat mijn stamboomnaam Chanel Brechtje Fan e Waldblaffers is. Omdat ik als ik groot ben waarschijnlijk een enorme warbol van een heleboel haar ben, vonden ze Chanel net iets te chique. Omdat mijn vrouwtje bijna Brechtje had geheten was dat ook niet zo´n goed idee.

 

Zo ongeveer na een half uurtje waren ze eruit.  Coco moest het worden. Wat ook grappig was, dat er mini-mensjes mee waren in dat rare ding op wielen. Die konden het meteen heel goed zeggen. Ze wilden mij wel bijna opeten leek het wel. Ze vonden mij kennelijk meteen heel erg lief. Dus ze kenden mij meteen heel goed, want dat ben ik natuurlijk ook. 

 

Wat wel gek was, er waren nog twee plekken in de auto en die grote mensen hadden het steeds over nog meer mensjes maar die zijn volgens mij niet heel erg mini meer. Die ene net geen mini mens zou met een groot mens naar de film, en ook nog met een mensje met grijs haar? Het zal allemaal wel. En het andere net geen mini mensje moest de volgende dag erg vroeg zijn bed uit om met een groot mens met ook wel al grijs haar iets met een werphengel te gaan doen.

 

Mijn baasjes hebben tegen hun nog maar even niks gezegd tegen de net geen mini-mensjes. Dit zou hun logeerweekend misschien wel een beetje bederven. Maar wat ook heel erg leuk is, dat het dan nu natuurlijk evengoed een enorme verassing is dat ik er al ben. Ze denken namelijk dat er pas over een paar maanden een hondje komt.

 

Na een halve wereldreis, ik ben opgehaald in Twijzelerheide, daarna naar Groningen en ook nog naar Steenwijk waren we eindelijk bij mijn nieuwe huis. Ik heb de hele weg maar een heel klein slaapje gedaan, want ik vond het een spannend avontuur hoor! Gelukkig had ik niet veel last van zenuwen, wel had ik in Groningen een beetje gespuugd, dus volgens mij was ik een beetje wagenziek. Maar gelukkig begrepen mijn baasjes dat dus ik mocht lekker even buiten uitrusten in het gras. En elke keer een beetje water drinken.

 

Thuis is een mooi groen grasveldje waarop ze me willen proberen te laten plassen. Nou dat heb ik dus mooi even binnen in de kamer gedaan. Dat groene spul is veel leuker om op en mee te spelen. Net als naaktslakken trouwens.

 

Nog steeds had ik niet veel zin om te slapen, wel ga ik elke keer als het lukt bijna tegen een van mijn baasjes aanliggen, dat vind ik erg gezelllig.

 

Wat ik heel eng vond, was dat mijn baasjes ineens naar bed gingen. Alle lichten gingen uit, ik was voor het eerst alleen in het nieuwe huis dus ik moest wel een beetje huilen. Maar na een kwartiertje besloot ik toch maar lekker te gaan slapen. Nou dat was om half elf.

 

Vanochtend was ik om half zes wakker, toen vond ik het toch wel tijd dat mijn baasjes weer kwamen, dus die heb ik mooi even geroepen. Gelukkig kwam het vrouwtje snel beneden, maar ze keek niet eens naar mij? Ik ben toch zo leuk? Waarom zie je me dan niet?

 

Toen ik even stil was mocht ik uit mijn bench. Misschien is dat wel de truc? Ik wacht het af. Meteen mocht ik lekker buiten spelen, maar ik had weer geen zin om een plasje buiten te doen. Dat heb ik toch maar keurig in de bench gedaan met een poepje erbij in de krantensnippers, net als bij mijn zusjes! Knap he?

 

Als je het leuk vind om over me te lezen, moet je af en toe maar even hier kijken.

 

Poot van Coco


[ 07:32 ] [ 7/8/2011 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer