Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Corina 

Met pepernoten op het strand

14:27, 26/10/2011  ..  0 comments  ..  Link

26 oktober 2011 - Corina van Westerhuis.

 


Met pepernoten op het strand

 

Begin September liggen de pepernoten al in de winkel. De speelgoed magazines van Intertoys, Bart Smit, Top 1 Toys en andere speelgoedketens vallen in die zelfde maand in de bus bij de consumenten. De TV-commercials voor Sinterklaas zijn al te zien op televisie en de Club van Sinterklaas is ook weer van start gegaan deze week. Ennnnn.. het is nog geen november!

 

Voor kinderen duurt het wachten op Sint en zijn pietenboot alleen maar langer als de goedheiligman 12 november aankomt in Dordrecht vanuit Spanje. Ze vragen zich af waarom er nu al pepernoten in de winkel liggen, of Sint al is geweest, en vinden het alleen maar spannender worden.

De strijd tussen winkelketens, programmamakers etcetera barst steeds eerder los. Zullen de pepernoten over een aantal jaren gewoon dagelijks te koop zijn? Zullen de chocoladeletters het hele jaar door in de winkel liggen? Zal Sinterklaas met zijn pieten het hele jaar door op televisie komen? Want ja, wat voert die beste man die andere tien maanden uit in Spanje? Dat weet geen kind..

 

Als het Sinterklaasfeest haar waarde wil behouden waardoor het oorspronkelijk bestaan is, moet het niet langer dan een maand van te voren beginnen. Het is voor kinderen alleen maar spannend en ze worden er zenuwachtig van. En als ze in september met pepernoten op het strand zitten, gaat het kinderhartje vol verwachting steeds sneller kloppen naar de komst van de goedheiligman met zijn pieten. Want ja.. wie dan de roe krijgt, of toch de……..About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Met pepernoten op het strand

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer