Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Creaco in al haar hoedanigheden Home | Profile | Archives | Friends
Deze weblog gaat over mij, over het oprichten van een bedrijf, over het huishouden en werk, over mijn creatieve uitspattingen en over nog veel meer

donderdag de dertiende13/10/2005

Zo hier ben ik weer eens, het is alweer een paar dagen geleden maar ja, de voorbereiding voor het feest van Annemaria en aardig wat werk hier op kantoor maakten dat ik geen tijd had om ook nog eens hier te schrijven.

Gisteren was dan het feestje en ik vond het weer heel leuk om te doen hoewel het levend ganzenbord, veel sneller ging dan de bedoeling was en het knutselwerk best wel veel tijd nodig had en met die gaatjes was het ook nog een hele klus.

De dames hebben zich in de tussentijd aardig vermaakt met dansen, heel klassiek ballet in plaats van disco. We hebben ons best gedaan in ieder geval om er iets leuks van te maken.

Faith, onze hond is heel erg ziek, net de dierenarts gebeld, ze heeft waarschijnlijk baarmoederontsteking, dat is vorig jaar blijkbaar al begonnen, die rare ontlasting heeft daar ook mee te maken. Morgenochtend om negen uur daar zijn en dan wordt ze waarschijnlijk meteen geopereerd.

Nou, er staat weer een stukje hier, ga nu maar even aan het werk hier op kantoor, daar  word ik tenslotte voor betaald.

 

 

 

 

 

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Vrijdag!!!!7/10/2005

Het is alweer vrijdag, nog een dag te gaan en het is lekker weer weekend.

Morgen al weer vroeg op want zoonlief wil de trein van kwart voor acht naar zijn vriendin. Dat betekent dus om zeven uur weer weg. Het voordeel is wel dat het heel stil is in de stad en dat je met een klein half uurtje bij het station bent.

Ik rij tegenwoordig wat af. Woensdag naar de chiropractor, donderdag DS2 ophalen van school, vrijdag wat spullen halen en afleveren bij DH. Sommige dagen kom ik niet van het eiland af en soms ben ik iedere dag op stap!

Morgenmiddag lekker een workshop volgen. Het kan de hele dag maar daar heb ik eigenlijk geen zin in.

Het is ook heel leuk wat ze gaan doen maar ik kies voor het canvas. Vanmiddag eventjes de spulletjes uitzoeken die ik daarvoor nodig heb.

Inmiddels heb ik ook een eigen site aangemaakt, heel simpel werkt dit en het zijn maar vijf pagina's, niet zoveel maar wel leuk.

Zo, het is al weer bijna twaalf uur, ik heb het hier wel gezien, 'k ga even brood,  kaas en ham halen want DS1 is een zeer goede tosti maker, heerlijk smullen dus.

Gisteravond hebben we weer crea-avond gehad, voor vijf kerstkaarten plaatjes geknipt en het is mijn bedoeling om minimaal vijf kerstkaarten per dag te maken of liever gezegd, minimaal 35 kaarten per week. Want als die kerstmarkt doorgaat moet ik toch wel een voorraadje hebben. Hard aan de slag dus, de ideetjes komen gelukkig weer.

Fijn weekend iedereen.

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

De allereerste keer6/10/2005

Zo, dat is ook weer geregeld, mijn eigen weblog!

 

Moeders raakt ook aardig thuis in het computerwereldje...hoewel er nog veel meer te leren is op dit gebied. Er is nog zoveel meer mogelijk dan ik kan doen op de pc. Sinds een paar maanden heb ik mijn digitale camera. Ik ben heel blij dat ik 'm heb natuurlijk maar ik vergeet nog steeds dat ik er ook foto's mee kan maken! Als we nu ergens heen gaan moet ik er echt erg in hebben om hem mee te nemen en natuurlijk ook dat ik altijd volle batterijen bij me heb. Want ook dat is zoiets, net als ik er dan aan gedacht heb om hem mee te nemen, is de batterij leeg of bijna leeg. Dus.....weer een leermoment!!!!

 

Het is nu donderdag 6 oktober, bijna half twaalf. De auto is bij de APK garage voor de keuring, ik kan nu natuurlijk naar huis gaan lopen met Faith, dan is zij ook weer uitgelaten. Ik kan ook nog even wachten en wat nutteloze dingen gaan doen, ik kan ook gewoon blijven tikken maar dat is ook niet echt zinvol eigenlijk want ik weet nog niet zoveel te vertellen.

 

Nu heb ik al een Flickr fotoalbum, een eigen weblog, een paar e mail adressen, een Yahoo groep, een digi camera, straks kom ik niet meer achter de computer vandaan.

Maar ja, mijn naam is Creaco, dus ja, er moet ook iets aan creativiteit gedaan worden. Ik hou dus ook van kaarten en ATC's maken, van scrappen en kleding maken.

Dan heb ik (gelukkig) een man en twee zoons, een redelijk groot huis en een kantoorbaan van een paar uur per dag. O ja, ik doe ook nog iets aan vrijwilligerswerk en een stuk of wat correspondentievrienden, overal ter wereld. Ik verveel me dus duidelijk niet.

 

Ik ben nu dan ook aan het uitzoeken hoe ik tijd kan besparen door veel gerechten vooruit te koken en in te vriezen zodat ik 's avonds voor het eten alleen maar boven de vriezer hoef te hangen en er iets lekkers uit kan pakken zonder dat ik uitgebreid hoef te koken.

Erg veel Nederlandse sites daarover zijn er kennelijk niet, ik heb wel iets gevonden op Organized Home. Dat ga ik nu maar even lekker lezen en er wat tips uit halen.

 

 

 

 

 

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer