Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Exploratieweek Home | Profiel | Archief | Vrienden
dagboek exploratieweek

Dag 420/3/2006

Vandaag werden alle taken verzameld en heeft Ellen alles in hetzelfde type gezet. Katrijn heeft zich bezig gehouden met de persoonlijke fiches en de checklisten. Sharon, Jhennice hebben zich op de powerpoint gestort en An heeft zich met de poster bezig gehouden.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Dag 317/3/2006

Thank God it's friday!! Na een heel drukke drie dagen zijn we blij dat we rustig wat op adem kunnen komen in het weekend. Natuurlijk wordt er nog doorgewerkt. Vandaag zijn heel wat taakjes tot goede eindjes gebracht. Ellen en An hebben zich druk bezig gehouden met frans en dit helemaal afgewerkt. Sharon heeft eindelijk een duitse campagne gevonden. En na die geweldige overwinning heeft ze samen met Katrijn wat gewerkt aan de lay-out en inhoud van de poster. Natuurlijk nadat Katrijn haar opdracht van medialeer helemaal had afgewerkt. Jhennice heeft een veldslag geleverd met economie en heeft deze gewonnen. We kijken allemaal uit naar het weekend om dan maandag met nieuwe moed te beginnen.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Dag 216/3/2006

Om half 9 kwamen we samen in het emi zodat we vroegtijdig een paar computers konden bemachtigen. Het mooie liedje duurde niet lang. Er waren verschillende computers gereserveerd, dus moesten we met pak en zak verhuizen en op zoek gaan naar computers die nog vrij waren. We konden hier zeker niet mee lachen. We begonnen met goede moed aan onze opdrachten maar de zoektocht naar informatie was moeilijker dan verwacht. Sharon hield zich bezig met de opdrachten van Duits en statistiek en bracht dit tot een goed einde. Daarna werkte Sharon samen met Katrijn aan de lay-out van de posterpresentatie.

An en Jhennice werkten aan de hoofdopdracht van reclame. Ellen en katrijn zochten naar enkele Franse campagnes die moeilijk te vinden waren. Hierna vertrokken ze naar onze contactpersoon voor een interview af te nemen. Ondertussen werkte Stijn aan de opdracht van filosofie en geschiedenis. Jhennice, Sharon en An zochten naar enkele teksten voor de opdracht van recht. Nadat we enkele teksten gevonden hadden konden we deze samenvatten. We gingen eveneens op zoek naar organisaties die zich juridisch bezig houden met digitale televisie. Ellen en Katrijn kwamen heel enthousiast terug van hun interview en begonnen het meteen uit te typen. Hierna besloten we om naar huis te gaan wegens het gebrek aan beschikbare computers en thuis aan onze opdrachten verder te werken.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Dag 115/3/2006

Om half 10 (iedereen op tijd! ) zijn we samengekomen om onze schets te laten zien aan Mevr Van den Bulck.  We hebben er nog werk aan...

Om half 11 werden we dan verwacht in de aula waar we een uitleg hebben gekregen over het verloop van deze exploratieweek.  Het zal een zware week worden met veel opdrachten...

Hierna hebben we alle taken verdeeld.  Stijn heeft de informatie van de vorige groep samengevat.  Jhennice en Sharon hebben vragen opgesteld voor de straatenquête en zijn de straat op gegaan.  Katrijn en Ellen zijn op zoek gegaan naar een deskundige en hebben de vragen al opgesteld voor het interview.  Ik, An, heb aan de taak van economie en recht gewerkt.

Iedereen werkt vanavond thuis nog aan zijn opdrachten.

Einde van de zware eerste dag...

0 Reacties | Reageren | Permanente Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer