Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
verslag exploratieweek 1

Description

Welkom bij Cr!s!s ! Dit is de weblog van Daniels Joke, Deumens Daisy,Goossen Gabriel,Grimonprez Caroline, Vanroelen Britt en De Jonghe Yana. Wij brengen dagelijks verslag uit van onze exploratieweek.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends
» My Photo Album

dag 5 exploratieweek

Amai,hetzit er biiiiiiiiiiiiiiiiijna op! Na nog wat tegenslag gisteren zijn we er bijna door. We moesten gisteren om 4 uur onze Engelse campagnes opnieuw maken... STRESSSEEEEENNNN!!! Maar het is gelukt en we leggen nu de laatste loodjes aan ons visueel dagboek. De exploratieweek loopt op zijn einde en we hebben het zo goed als overleefd, thumbs up!!

 

Nu nog even spannend afwachten voor die AV jury, maar dat zal wel loslopen (hopen we toch). We moeten het evaluatiegedeelte ook nog doen, dus misschien lukt ditook nog zonder dat we mekaar moeten vermoorden, en anders, ik vond het toch leuk team!

 

Ziezo, dit zit er weer op, nu dit proberen nog af te printen zonder dat er iets stuk gaat. Als dat lukt dan noem ik de exploratieweek geslaagd!

 

en om dan in schoonheid af te sluiten,

'ik was blij dat jullie in mijn team zaten!'

 

:)


Posted: 11:24, 28/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

dag 4 exploratieweek

De maandag zit er ook weer bijna op, de laatste handen worden gelegd aan de opdrachten en we zijn al de hele dag op zoek naar Gabriel, we zien hem af en toe eens verschijnen (als een engel valt hij soms uit de hemel :)) maar we zijn er zeker van dat hij hard aant werk is om alles op tijd af te krijgen. Caroline was vandaag overijverig en was als enige al terug te vinden in het EMI om kwart na 8 ( haar hoofd kan de exploratieweek duidelijk niet meer aan!)

 

Het interview komt ook in orde, dat gaat caroline vandaag nog afnemen!

 

Nog maar 1 dag te gaan en dan is het dinsdag, de spanning stijgt :)

 

Tot morgen eh mannen!

 

''t is den duivel Guido'


Posted: 14:11, 27/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

exploratieweekend

Ook in het weekend moest er geëxploreerd worden en dat is dus wat we gedaan hebben, iedereen heeft de feestjes die er dit weekend waren grondig en van dichtbij onderzocht, zo'n exploratieweek is hard!

 

Als iedereen ontnuchtert en uitgeslapen (of niet) was werd er soms ook nog wat gewerkt dit weekend. De meeste taken zijn zo goed als afgewerkt en alleen het moodboard en het visueel dagboek wacht nog op ons, boekjes en kranten lezen... Piece of cake! :)

nee hoor, ook deze opdrachten nemen we uiteraard serieus (serieus gelijk we zijn...)

 

Het is tot nu toe leuk geweest en niemand heeft zin om straks weer lange dagen te slijten achter de schoolbanken, we beginnen ons net één te voelen met het EMI!

 

De teamleden zijn nog allemaal oké, er moet nog niemand aan de galg! We doen het dus duidelijk goed!

 

Zo het weekend zit erop, nu maar toeleven naar volgend weekend!

 

Doe dat nog goed allemaal die laatste 2 dagen!

 

'Ik weet niet of ge 't weet eh Guido maar ik ben wel bijna blind!'

 

 


Posted: 14:04, 27/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

enkele foto's!

 

Yana op de muur!

 

 

Gabriel, Daisy en Joke proberen het geheim van de banden te ontrafelen

 

 

Britt denkt het gevonden te hebben...

 

 

Maar Caroline is de echte held!

 

 

WIIIIIIJJJJJJJJJJJJ


Posted: 11:22, 25/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

dag 3 exploratieweek

Wederom begon de dag vrij vroeg, om 10 uur hadden we onze eerste afspraak met de begeleider. Gelukkig verliep dit allemaal vlot en zijn we toch wel redelijk goed bezig (mevr. Polders, bedankt voor de nuttige tips!). Dinsdag komt steeds korter bij en de taken gaan goed vooruit, zullen we het einde van de week toch halen zonder te sterven?

 

Hopelijk wel, maar er is nog een weekend en 2 dagen te gaan waar veel kan in gebeuren, hopelijk blijft dit beperkt tot slechts enkele dosissen stress maar zonder het verwonden van teamgenoten. (ik heb er al 3 dagen schrik voor!)

 

Oké, terug naar vrijdag, na de afspraak met mevrouw Polders waren we allemaal weer gemotiveerd om verder te werken, maar eens in het EMI kwamen we tot de constatie dat alle groepen slimmer waren dan ons en een computer hadden gereserveerd waardoor wij dus geen computer vonden. Na enig trek- en duwwerk hebben we er dan toch één kunnen bemachtigen en zijn we er weer ingevlogen! Door onze computer goed te beschermen zijn we erin geslaagd om hem voor de rest van de dag voor ons te houden en dus goed te kunnen doorwerken. Ziezo en dag 3 zat er alweer op! Dat hebben we weer goed gedaan.

 

 

'ik ben blij dat ge in mijn team zit!'


Posted: 14:14, 24/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

dag 2 exploratieweek

dag 2 begon vroeg, maar we waren (bijna) meteen klaar om er weer in te vliegen! De taken lijken papieren zonder einde maar na enig overleg beginnen we precies toch structuur in de opdrachten te zien. Iedereen is nu ijverig aan het werk terwijl ik de weblog mag aanvullen (heb ik mezelf weer het leuke taakje gegeven :)). Als we aan dit tempo doorwerken zijn we misschien wel voor dinsdag klaar  Morgen de eerste afspraak met onze begeleider, SPANNEND!!!!

 

tot morgen babies!

 

'ik heb em volgepropt met pillen Guido!'


Posted: 14:10, 23/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

dag 1 exploratieweek

De eerste dag is goed begonnen, meteen kennismaken met de groep. Gelukkig valt ons groepje goed mee (fiieewwww)! Direct beginnen met een groepsnaam en slogan, we gaan ervoor. Na de middag teambuildingopdrachten doen gecombineerd met een zoektocht int 'Stad'. Jammer genoeg zijn we niet gewonnen hoewel we toch zwaar voor de overwinning gingen, is een ander groepje ons nog voor geweest!

 

De sfeer zit goed, dat is al okee, nu de andere dagen nog doorkomen zonder veel kleerscheuren!

(foto's komen later nog)

 

ik zal onze weblogs ook elke dag verblijden met een zinneke uit het welgekende programma, het eiland, gewoon omdat dat grappig is :)

 

'zijde gij ne pornomens Guido?'


Posted: 14:05, 23/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer