Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Cultartikelen: kortstondig leven, ondanks zware marketing?

About Me

Logboek exploratieweken van: - Bronder Nathan - Proost Dries - Segers Jonah - Doms Kim - Es Caroline - Volkaerts Dennis
Home | Profile | Archives | Friends

De laatste loodjes wegen het zwaarst...? - 16:48, 20/3/2006

Beste meneer logboek,

 

met diepe droefheid melden wij u het laatste gesprek tussen ons.  Het is namelijk de voorlaatste dag van de exploratieweek en morgen is het tijd om ons werk te presenteren. 

 

Vandaag hebben we een proefpresentatie gehouden en gelukkig kregen we een positieve commentaar.  Hier en daar moesten we nog wat dingen bijwerken, maar voor de rest zat het wel snor. 

 

Daarna zijn we gezellig een welverdiend broodje gaan eten om er vervolgens weer tegenaan te gaan.  Iedereen werkte nog aan zijn vakopdracht en we spraken de reclamespotjes voor het vak Engels in.  Wat een leuke opdracht! Je mag toch wel stellen dat we goed gelachen hebben. 

 

Dat was het een beetje voor vandaag.  Afwachten tot morgen wanneer we voor de jury moeten komen om onze supergravecooltoffe campagne te tonen.

 

Het was fijn je te leren kennen, mister weblog !

 

Groetjes van Cult Fiction...


2 Comments | Post Comment

Dag 3 ! ! ! - 17:13, 17/3/2006

Hey lezers !

 

Vandaag verliep alles wat langzamer.  We zaten een beetje met de handen in het haar omdat ons onderwerp wel heel interessant is, maar de informatie die we erover vonden was niet altijd even relevant.  Gelukkig hadden we een afspraak met onze mentor, die ons weer wat moed insprak.  We zijn er meteen weer tegenaan gegaan en hebben een nieuwe taakverdeling opgesteld en deadlines vastgelegd.  Ondanks het feit dat de opdrachten niet voor elk vak even makkelijk zijn, zullen we er ons uiterste best voor doen. 

 

Dit weekend zullen we allemaal individueel aan onze vakopdrachten werken en oefenen voor de presentatie die op dinsdag zal plaatsvinden. 

Afwachten wat het zal worden....! Spannend...!

 

Tot morgen !

 


0 Comments | Post Comment

donderdag 16 03 2006 - 16:16, 16/3/2006

fellowship of the cult ...

 

in a dark era, full of dwarves and gnomes, there was fellowship sent out to seek the meaning of cult ....

 

 

day two:

 

boeiend, passioneel, interessant, hoog entertaingehalte, bevredigend, kortom een dag zoals een andere. in het vroege ochtendgloren hebben we eventjes de koppen bij elkaar gestoken en voor een "uiterst effectieve" taakverdeling gezorgd. na een korte tijd van individuele arbeid, konden we de solitude niet aan, en hebben we elkaars genegenheid opgezocht. deze werkwijze bleek zijn vruchten af te werpen, en hebben enige informatie gevonden omtrent het alom geprezen cultartikel. gevolgd door een schematische indeling van de posterpresentatie, zijn wij aan de slag gegaan onze gegevens in een powerpointbestand te verwerken.daarna zijn onze twee ridders jonah en dennis te paard het interview gaan afnemen in onze lokale fish & chips winkel.

 

het cultartikel: het is en blijft een moeilijk varkentje om te wassen; in ieder geval geen katje om zonder handschoenen aan te pakken; maar zoals  onze vriend Bob Marley zegt: " don't worry, be happy"


0 Comments | Post Comment

Woensdag 15/03/2006 - 16:06, 15/3/2006

 

De eerste dag is begonnen.  Jochei!

Na de eerste keuring van onze posterpresentatie werden we verwacht in de grote aula waar we onze briefing kregen.  Opvallend, alles bleek  een stuk beter georganiseerd dan de vorige keer!

Na een korte bespreking kwamen we al gauw tot een akkoord van de takenverdeling en de eerste vragen van de enquête werden opgesteld.  Na de nodige aanpassingen en suggesties van Mevr.  Weuts slaagden we er in om een finale versie te produceren.

EMI here we come!

Weblog opstarten, gegevens invullen en versturen naar onze docent en klaar.

Maar voor we de baan op konden, drongen de meisjes er op aan om eerst een kleine versnapering te nuttigen.  34 Hamburgers later konden we eindelijk beginnen.

Het zonnige weer heeft ons zeker geholpen de enquêtes ingevuld te krijgen.  Mensen hadden eindelijk tijd om "een klapke te doen".

Na een vermoeiende dag keerden we huiswaarts op zoek naar een welverdiende rust.

 

Hét team.

 

 


0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer