Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

i am me.

waiting game

{ 23:18, 18/12/2013 } { 0 comments } { Link }

Net time we fuck, i don't wanna fuck, i wanna make love, Next time we talk i don't wanna talk i wanna trust, Next time we stand tall, i wanna be standing for you, Next time i spend, i want it all to be for you. Guess who's it is. I own it....



Nadie como tu.

{ 19:53, 14/10/2013 } { 0 comments } { Link }

Heart  

het moeilijkste in het leven is wanner je ziet dat degene waarvan je houdt, van een ander begint te houden.



Love.

{ 16:47, 11/10/2013 } { 0 comments } { Link }

Een lang en gelukkig leven gaat gepaard met haat en liefde. Vooral in een gelukkig leven is de liefde eigenlijk onmisbaar. Het gevoel dat je iemand volledig kan vertrouwen, iemand hebt die je altijd zal steunen of iemand waarmee je samen je kind opvoedt. Echte liefde is er altijd voor elkaar zijn. Ook als het met een partner niet goed mag zijn. Er zijn voor elkaar in voor en tegenspoed. Maar niet er zijn om dat het zo nodig moet. Liefde is geven van aandacht en veel plezier. Maar het houd je bij ziekte kranig en fier. Want dan is de partner de geen met de helpende hand. Het versterkt ook in deze situatie de band. Samen kiezen voor eeuwige trouw...dan beloof je de woorden naar elkaar: Ik hou van jou.

 

Door die blik in je ogen als je naar me kijk smelt ik. Je mooie ogen laten me dansen op de maan. En die stem als je tegen me praat klinkt als goud. Maar je mag het niet weten, dat je me sprakenloos maakt. Ik ben onderste boven en kan nergens meer aan denken. Alleen nog maar aan jouw, lieverd ik weet het niet..maar ik hoor bij jou, wij praten zo lief en zo zoet alsof wij elkaar weer voor het eerst hebben ontmoet. ik kan het niet begrijpen misschien is dat ook goed, want wat jij met mij doet.....ga door, het voelt goed. 

 

- I am good, but not an angel. I do sin, but I am not the devil. I am just a small girl in a big world trying to find someone to love. -



Move on.

{ 13:04, 23/9/2013 } { 0 comments } { Link }

It happens to everyone as they grow up. You find out who you are and what you want, and then you realize that people you've known forever don't see things the way you do. So you keep the wonderful memories, but find yourself moving on. You must make a decision that you are going to move on. It won't happen automatically. You will have to rise up and say, ‘I don’t care how hard this is, I don’t care how disappointed I am, I’m not going to let this get the best of me. I’m moving on with my life. You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on.

 



The moment i became a village girl,

{ 09:44, 21/9/2013 } { 0 comments } { Link }

Ah ja.. het moment dat ik in een dorp kwam wonen, dat is nog niet zo lang geleden. 8 augustus 2012 was de officiele overgang van Amsterdam naar Middenmeer. Ik had mijn vrienden en vriendje allemaal in Amsterdam en die moest ik daar achterlaten, dat wilde ik helemaal niet! Hoe vaak ging ik hen nog zien? Hoe houden wij het uit? maar eigenlijk ging het beter dan verwacht. mijn vriende was ieder weekend bij mij, of ik bij hem. En mijn vrienden zag ik zeker 3x in de maand. Wel balen dat ik nu een uur van Amsterdam woon, het is niet zo dat je 1,2,3 langs kan komen. en toch ben ik er zo wel achter gekomen wie mijn echte vrienden zijn! en wat blijkt DAT WAREN ZIJ ALLEMAAL! nog geen maand dat ik daar woonde en zij kwamen allemaal al langs. Super gezellig! we hadden gelachen gefeest en de buurt leren kennen. in de lokale kroeg kreeg ik direct de naam "het amsterdamse meisje" tot de dag van vandaag ( 21-09-2013) heb ik nog steeds deze naam. 

ik had de perfecte relatie met "A", wij hielden zo ontzettend veel van elkaar! iedereen om ons heen voelde onze liefde. Wij wisten vrienden en relatie te delen, Wij wisten met elkaar om te gaan zonder enig kwetsen. Wij wisten elkaar te helpen zonder het te vertellen. Wij wisten wie wij waren. Iedereen wist: zij houden van elkaar en daar komt niemand tussen. Ieder uitstapje samen was "A" een echte heer. ik ben zijn vrouwtje en die moet hij beschermen. in het drukke Amsterdam tot aan de deur naar huis brengen. ik was altijd veilig met een man als "A". echt niemand kwam daar tussen! Maar schijn bedrieg...een meisje "T" het vriendinnetje van mijn broer zijn ex vriendin. die was zo gecharmeerd van "A" dat zij hem ging stalken, ze ging hem op zijn werk zoeken, ze ging dingen voor hem kopen, ze ging naar zijn huis, ze vroeg of hij kwam slapen enzv. Zij had zelfs het lef om aan mij vragen stellen als: Mag hij een keer bij mij slapen? ik voel mij zo alleen. is hij bij jou met de kerst? mag ik dan ook komen? mag ik hem kopieren? mag ik hem lenen? enzv. Ik waarschuwden "A" dat hij haar moest vertellen dat hij niks van haar wil, Zo gezegd zo gedaan. het was even kalm..

" 1 maand later, Mevrouw T kwam weer aanzetten. dit ging vervolgens nog 1 maand door, ik kon het niet meer aan. Ik had haar gewaarschuwd, dat ze moest oppassen voor het fout ging....Ik heb de domste fout ooit gemaakt. ik viel uit tegen "A" en uit woede heb ik het uitgemaakt. Wij zijn vervolgens niet meer bij elkaar terug gekomen. hij vocht voor mij alsof ik zijn kind was. Maar er hield mij iets tegen, tot de dag van vandaag...Heb ik nog steeds geen idee wat dat nou precies is.

Ondanks deze Cheryl drama hierboven, heb ik alles redelijk op kunnen pakken, ik leerde mensen in omgeving kennen en werd zoals zij het noemen "ingeburgerd". Ik weigerde ook maar het Amsterdamse uit mij te halen. maar ik besefde: eenmaal een Amsterdammer altijd een Amsterdammen. Mijn moeder komt uit de Jordaan en mijn vader uit Osdorp, hoe Amsterdams wil je het hebben? ik ben opgegroeid in Amsterdam Osdorp en daarna in Amsterdam Oost. De boeren in omgeving middenmeer vonden het prachtig een stadsmeisje te zien, ik ben anders: mijn gedachten, mijn manier van doen en laten en mijn gewenning aan overbodige luxe. Ja hallo!  Welke bus gaat er nou om het uur! In Amsterdam kan je een tram. metro. trein enzv. pakken als die bus niet rijdt. 10 min wachten was al veel! ik ben toch wel een stuk nuchtiger geworden. en nu ik hier alweer een jaar woon. moet ik eerlijk toegeven, het is hier toch wel erg lekker. en ik heb er hier ook wel hele leuke vrienden bij gekregen. 

- I restore myself when i'm alone. Beacuse i am my own hero.



About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

waiting game
Nadie como tu.
Love.
Move on.
The moment i became a village girl,

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer