Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ik krijg er de kots van Home | Profile | Archives | Friends

De eeuwige kots29/5/2011

Een weblog.

Waarom een weblog? Om te beginnen: Om van me af te kunnen schrijven. Ik krijg namelijk steeds meer een rotschurft aan mensen. Mensen met hun eeuwige commentaar. Mensen met hun eeuwige gezeik! Dit is niet goed, dát deugt niet.

Het enige waar mensen echt goed in zijn is vreselijk veel koters op de wereld zeten en dan vervolgens gaan lopen zeiken dat de wereld te klein is! Duh!

Een hand in eigen boezem steken is hun onbekend. Het is namelijk ALTIJD een anders schuld! ZIJ hebben last van sigarettenrook, ZIJ hebben last van tocht, ZIJ hebben last van vliegtuigen, ZIJ hebben last van de zon, ZIJ hebben last van uitlaatgassen van auto's, ZIJ hebben er last van als de tv van de buren te hard staat.

Werkelijk... Er kan niets 'zijn' of we hebben er wel last van! En dat is dan tot daar aan toe, maar dat moet dan ook meteen iedereen maar weten! Dus waar zetten we dat? Juist, in de virtuele krant van vandaag!!

De Meningen.... Er kan geen stukje in de krant staan of 'men' moet (???) er wel een mening over in de krant zetten! Reageer.... staat er dan. Waarom in godsnaam? Wat kan mij de zeurmenig van een ander schelen? Ga dan lekker in een panel zitten, van een organistatie die wél geïnteresseerd is in een onbeduidende mening van iemand die toch geen reet voorstelt. Want maak jezelf niets wijs, je stelt geen moer voor hoor! MIsschien vind je het zel zeer geweldig je eigen mening in de krant te zien staan, het zal een ander een HOL zijn wat jij vind!

Je kan tegenwoordig geen SCHEET laten of iemand heeft er wel wat negatiefs over te zeiken.

Kan men niet 1 klein dingetje onthouden: ALS IK OM EEN MENING VERLEGEN ZIT DAN VRAAG IK ER WEL NAAR!!!

Mensen die aan het lijnen zijn, een nieuw dieet volgen, moet je eens naar diat soort fora surfen:

-Ik ben Emma, doe dit dieet sinds een maand en ik begin met een shake..... bla bla bla

regeert een forumlid (zal wel een of ander vadsig type zijn die ook 3 kilo is afgevallen):

-neeeeeeeeeeeee, niet een shake!! Daar zitten zoveel suikers (of vervangers) in, dat MOET je echt laten staan... bla bla, nog een A44'tje met wat je MOET en niet MOET...

SORRY?????

Who the fuck are joe om mij te vertellen wat ik wel en niet MOET??? Ben jij mijn moeder?

Nou weeg ik zelf maar 60 kilo, dus ik kom daar niet, maar ik let altijd wel goed op wat er om mij heen gebeurd, met vrienden, kennissen, familie. EN wat worden de meningen van anderen ze opgedrongen zeg! Jakkes! En dan in een dusdanige overtuigen, of ze het zelf uitgevonden hebben!

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer