Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Allround-DJ WEBLOG

Carolien en Jos 22-04-2006 Utrecht

Posted in DJ-Log
Beste Robin, We willen je via deze mail enorm bedanken voor de geweldige muziek die je op 22 april voor ons hebt gedraaid tijdens ons huwelijksfeest in het Polman's Huis in Utrecht. Het goede gevoel dat we al snel bij jou / jullie hadden, hebben jullie niet beschaamd: iedereen was erg te spreken over de muziekkeuze en aankleding van de avond, waarmee je een heel belangrijke bijdrage hebt geleverd aan deze voor ons onvergetelijke dag! Groet en nogmaals dank, Carolien en Jos 22-04-2006 Utrecht.

14:45 - May 11, 2006 - comments {3} - post comment


Lucien en Christiaan 23-12-2005 Amersfoort

Posted in DJ-Log

Beste Hugo / Robin, Wij willen jullie alsnog bedanken. Alles was helemaal top geregeld, vanaf de demo-afspraak tot en met het einde van het feest. Iedereen was heel positief over de muziek en alles wat er omheen zat. Vooral de kinderen vonden het bellenblaasapparaat helemaal geweldig! De muziek was zeer gevarieerd. Voor de kleintjes was er aan het begin van de avond "kids-music" en via de Nederlandstalige en populaire oude én nieuwe muziek werd er aan het einde van de avond de wat meer tropische, rustigere muziek gedraaid, hetgeen een geweldige avond tot een mooi einde bracht. Geweldig ook hoe Robin onze openingsdans aan- en afkondigde. Kortom, voor ons en voor alle gasten is het een superfeest geworden. Bedankt! Groetjes van Lucien en Christiaan 23-12-2005 Amersfoort.

14:44 - May 11, 2006 - comments {0} - post comment


Wim Vermeulen (Ceremoniemeester) 22-04-2006 Utrecht

Posted in DJ-Log
Hierbij wil ik je bedanken voor je inzet en goede verzorging van de muziek tijdens het feest van mijn zus en zwager. Ik kon merken dat je echt wel wat ervaring hebt met (bruilofts-)feestjes: relaxed... Voor mij daardoor een stuk minder stress! Daarom nogmaals dank en wie weet....tot een volgende party. Groeten, Wim Vermeulen (Ceremoniemeester) 22-04-2006 Utrecht

07:08 - May 2, 2006 - comments {0} - post comment


Ben en Carla 21-04-2006 Vianen

Posted in DJ-Log
Hallo Robin! Ons feest op de 21ste was geweldig mede dankzij jou!! De muziek was geweldig Hartstikke bedankt voor alles en ik zal jullie overal zo veel mogelijk aanprijzen! Groetjes Ben en Carla 21-04-2006 Vianen

07:08 - May 2, 2006 - comments {0} - post comment


Olav en Carmen Twint 20-04-2006 Amsterdam

Posted in DJ-Log
Beste Robin, bedankt voor een superavond op 20 april in Amsterdam. We vonden het helemaal geweldig! Ik ben de dansvloer niet afgeweest en de meeste gasten gingen ook veel met de beentjes van de vloer. Je hebt super gedraaid! Bedankt. Vriendelijke groet, Olav en Carmen Twint 20-04-2006 Amsterdam.

07:07 - May 2, 2006 - comments {0} - post comment


Hester Veen 08-04-2006 De Lier

Posted in DJ-Log
Hierbij wil ik u even laten weten dat wij een fantastisch feest hebben gehad gisteren avond en de aanwezigheid van DJ Robin met zijn Drive-in heeft daar zeker een heel groot aandeel in gehad. Hij heeft een goede muziekkeuze gemaakt, afgestemd op alle leeftijdsgroepen die aanwezig waren zodat iedereen de beentjes van de vloer heeft gedaan. Bedankt voor de organisatie, zeker op zo'n korte termijn. Ik zal zeker uw organisatie aanraden wanneer er mensen vragen voor muziek hebben. Hester Veen 08-04-2006 De Lier

07:07 - May 2, 2006 - comments {0} - post comment


Mirjam Godeke 24-02-2006 Hardenberg

Posted in DJ-Log
Het was zoooo supergaaf gisteren met DJ Robin op het huwelijksfeest van mijn moeder! Compliment voor onze DJ.... Toffe muziek en alles was naar de wensen van het publiek... Super Super Super
Mirjam Godeke 24-02-2006 Hardenberg

07:07 - May 2, 2006 - comments {0} - post comment


Elma & Christian 18-02-2006

Posted in DJ-Log

Beste Robin, onze bruiloft op het kasteel te Heeswijk was super. De muziek keuze was super en de dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. Je speelde overal goed op in. Een minpuntje..namens mijn man (ja ja) geen Nummer van Tiesto gedraaid. Niet zo heel erg ;-) Kortom: het was super geslaagd! Groet, Elma & Christian 18-02-2006

07:06 - May 2, 2006 - comments {0} - post comment


Marco en Jose Eringaard 31-12-2005 Vlaardingen

Posted in DJ-Log

Vanaf een zonnig Aruba willen we je graag laten weten dat je geen woord teveel hebt gezegd tijdens ons kennismakingsgesprek. Jullie bijdrage aan ons huwelijksfeest heeft alle verwachtingen overtroffen !! Alle complimenten aan Robin voor zijn geweldige inzet en zijn aandacht voor detail. Wij gaan nog even verder genieten van de foto's - nogmaal hartelijk bedankt en de allerbeste wensen voor 2006 !!!! Groeten van Marco en Jose Eringaard 31-12-2005 Vlaardingen

07:06 - May 2, 2006 - comments {0} - post comment


Een nieuwe jas!

Posted in DJ-Log

Met ingang van vandaag is de website volledig vernieuwd! Met de komst van het ".eu" domein was het noodzakelijk om de pagina's te restylen. Nu aan de slag met de andere  websites!

Binnenkort gaan de volgende sites online:

www.bruiloftdj.eu, www.bruiloft-dj.eu, www.discodj.eu, www.feestdj.eu

 

Inmiddels zijn ve volgende nieuwe url's al in gebruik genomen:

www.djrobin.eu, www.dj-robin.eu, www.huwelijksparty.eu, www.thema-feest.eu en www.partydj.eu en natuurlijk www.allround-dj.eu.

 

We gaan weer een druk weekend tegemoet die deze week al vroeg begint! Namelijk vanavond een bruiloft in Amsterdam morgen een bruiloft in Vianen en zaterdag.... jawel weer een bruiloft in Utrecht! Dan een "rustdag" en maandag weer een zilveren bruiloft in Utrecht!

 

Het afgelopen weekend was ook heftig en vooral erg leuk. Afgelopen donderdag een karaoke avond bij de mensen thuis gedaan. Erg gezellig en geen talenten kunnen ontdekken. Vrijdag een suprise party voor een jonge dame die 40 werd en zaterdag de vakantiegangers in Center Parcs "Meerdal" mogen vermaken. Zo kort tegen de grens met Duitsland kun je dan natuurlijk ook veel aanhangers van de duitse voetbal ploeg treffen en ja hoor aan het eind van de avond was het al een battle tussen de nederlandse en duitse supporters! Uiteraard wel op een zeer leuke, gezellige en vriendschappelijke manier. Muziekaal gezien was het een gave avond met vooral veel Bubling muziek!

 

Zo! Ik ga nog ff een paar uur mijn ogen dicht doen! MzzL 

 

 

 

08:27 - April 20, 2006 - comments {1} - post comment


Suprise, Suprise

Posted in DJ-Log

Mensen mensen wat een onverwacht druk weekend wat het weer. Afgelopen vrijdag weer in Lopik (Cabauw) geweest voor een bruiloft in "'t Witte Paard". Na eerst een half uur door de polders van de omgeving Lopik te hebben gereden. Echt in de "Middle of Nowhere" Dus: Cabauw is the place 2 be! . Leuke avond gehad overigens en ik vond de zaal erg mooi aangekleed met een inmens grote parasol in de zaal! Enkele fotootjes:

  

 

Zaterdag in het Westland geweest namelijk in De Lier. En als je aan het Westland denkt dan denk je aan........... inderdaad kassen. En ja hoor ik moest ook draaien in één van die kassen die gedeeltelijk was omgebouwd tot feestzaal. Leuk feest voor 2 mensen die hun verjaardag vierden. Een variatie van oud en jong zowel als gasten en de muziek. Leuk hoor om alle mensen te laten genieten om muziek uit hun tijd!

 

Zondag kwam er op het allerlaatste moment (één uur van te voren) nog een opdracht binnen voor de feesttent van de KPJ in Schijf tijdens de trekkertrek. Heb van 13:00 uur tot 22:00 uur de mensen in een inmens grote feesttent mogen vermaken. Ondanks dat je kon merken dat de meeste de volgende dag weer naar school of werk moesten hing er toch een gezellige feest sfeer in de tent.

 

Donderdag een karaoke klusje in Deil en vrijdag een suprise party in Eemnes. Voorlopig dus een rustig weekendje maar ja..... "You never know!!"

 

12:06 - April 11, 2006 - comments {0} - post comment


Geen zinvol onderwerp!

Posted in DJ-Log

Hallo allemaal...... Ik ben weer boven water! Het heeft een paar dagen geduurd maar toch!

In één weekend meteen 5 jaar ouder geworden haha maar het waren wel gezellige dagen. Donderdagavond even een paar set's gedraaid voor mijn opdrachtgever www.fransvangorp.nl . Frans was 12.5 jaar getrouwd dus dat moesten we vieren. Heb eindelijk weer eens kunnen dansen op iemand zijn feestje. Uiteraard samen met mijn vrouw en wat mij betreft voor herhaling vatbaar maar ja normaal gesproken kom ik daar niet aan toe! Vrijdag had ik een personeelsfeest in het Kurhaus in Scheveningen. Mooi hoor dat rode tapijt en die gouden deurknoppen. Erg luxe allemaal maar wel heel mooi uitzicht over het Scheveninger strand.

Zaterdag had ik een zeer uitgebreide show samen met mijn maatje Stefan.

 wat heeft die jongen het slecht gehad om met mij op stap te moeten gaan!

  Ach hij zal het mij wel vergeven! Hoop ik! Uiteraard heb ik zelf ook nog wat gedaan hoor:

 In totaal 2 uur rijden, 4 uur opbouwen, 5 uur draaien en 2 uur afbreken! En dan zeggen ze nog dat DJ's een makkelijk vak hebben!

  

 

A.s. vrijdag weer een nieuwe kans op een spetterend feest in Lopik en Zaterdag in de Lier! Dan gaan we weer knallen!

06:58 - April 4, 2006 - comments {1} - post comment


ff uitrusten hoor!

Posted in DJ-Log

Ik heb bijna de halve dag in bed gelegen om uit te rusten van een zware week! Pfffffff Wat een prachtig leven heb ik toch! Overzicht:

 

Dinsdag Bruiloft in Dierenpark Amersfoort. www.amersfoort-zoo.nl.

Woensdag een verjaardagsfeest in Roosendaal bij mensen in de woonkamer! (grappig hoor!)

Vrijdag een bruiloft in kasteel Heeswijk. Gezeelig maar erg druk 180 mensen in een ruimte waar normaal gesproken 100 mensen zijn.

   

Zondagavond had ik nog een bedrijfsfeest in Nuland in een van der valk hotel! www.valk.com

 

Nu maar weer even opladen voor wederom een zwaar weekend.

Donderdag een feestje waar ik mag feesten i.p.v. te draaien. (ook wel eens leuk)

Vrijdag een bedrijfsfeest in Den Haag en zaterdag een hele grote show in St. Oedenrode (kasteel Henkenshage)!

 <--Henkenshage!

 

Dus we gaan er weer volop tegen aan maar nu eerst..... SLAPEN!

 

14:41 - March 27, 2006 - comments {0} - post comment


Voor jong en oud!

Posted in DJ-Log

Heb gisteren kunnen bewijzen dat ik beide (jong en oud) op de dansvloer zowel apart als gelijktijdig kan vermaken. Dinsdag avond een bruiloft in de superieure top lokatie dierenpark Amersfoort. Ongeveer 60 personen hebben zich dankzij DJ Robin aardig kunnen vermaken.

 

Zowel oud:

  

als jong:

 

Maar ook de allerkleinsten:

  

en natuurlijk het bruidspaar:

 

En nee ze was niet dronken!

 

Kortom! een sfeervolle avond met een hoog sfeer en feestgehalte! Ik ga me opmaken voor vanmiddag! Dan een verjaardagsfeestje voor een meisje van 9 jaar!

12:18 - March 22, 2006 - comments {0} - post comment


De nieuwe goedkope Drive in Show van Allround-DJ.com

Posted in DJ-Log

Naast de exclusieve shows hebben we nu ook een Drive in Show voor de feesten met een beperkt budget. Bel of mail voor meer informatie!

 

21:48 - March 17, 2006 - comments {0} - post comment


Typisch donderdag...

Posted in DJ-Log

Gisteren Nieuwegein! Super gezellig maar zoals zovaak op een doordeweekse dag..... het kwam laat op gang en duurde ook niet zo lang! Dat komt voornamelijk omdat veel van de gasten de volgende dag weer moeten werken dus ja om een kater te voorkomen houd men zich in!

 

Mooie lokatie de Lantaern in Nieuwegein:

   

Een leuk bruidspaar:

  

en een uitzinninge menigte:

    

Kortom : Een gezellig feesie! Voor alle foto's ga even naar: http://www.muziekverzorging.nl/galerij.html?id=3374&feest=Huwelijksfeest-van-Annemieke%20en%20Edwin-te-Nieuwegein.

 

Zo! Nu even uitrusten in een uitzonderlijk rustig weekend. Tot nu toe!

09:38 - March 17, 2006 - comments {0} - post comment


Tante Loes

Posted in DJ-Log

Heb eigenlijk niet veel te melden vandaag en voorgaande dagen! Afgelopen zaterdag een verjaardagsfeest(en) mogen verzorgen voor iemand die 50 jaar werd en tevens voor zijn zoon die 21 jaar werd. Het was een rustige sfeervolle gezellige avond. Doordat er een paar oudere oudere aanwezig waren (80+)  is het vanzelfsprekend dat de muziek en vooral het volume daar enigzins op wordt aangepast. Een logisch gevolg daarvan is dat het wat langer duurt eer de mensen los gaan op de dansvloer maar uiteindelijk komt dat ook altijd weer goed. Het werd een typisch 70's & 80's feestje met aan het eind wat nederlandstalig apre-ski waar ze helemaal van uit hun dak gingen. Overigens een hele leuke feest lokatie. Tante Loes in Rhenen! Grappige naam. Ik moest op een gegeven moment even naar het toilet en moest kiezen voor Tante Loes of Ome Peter. Leuk verzonnen toch? A.s. donderdag een bruiloft in Nieuwegein en volgende week dinsdag een bruiloft in Amersfoort. Inderdaad ja niets dit weekend. Baal er enorm van maar van de andere kant is dit het enigste vrije weekend in een hele lange periode dus ik denk dat we (gezin Grobben) er maar eens van gaan genieten! Ik denk niet dat mijn vrouw het heel erg vindt dat ik een weekenje thuis ben!

11:02 - March 15, 2006 - comments {0} - post comment


Helemaal naar de K......

Posted in DJ-Log

Zo dat was me een weekendje wel! Vrijdagavond een mega bruiloft in Den Dolder met optreden van: jaja Dennie Christian.

 

en aansluitend (hij zong maar 3 nummers) werd het een groots feest waar veel gedanst werd!

 

Ik lag die nacht om 06:00 uur in bed en moest er om 11:00 uur weer uit! Auw!!! Zaterdag en zondag in totaal nog 7 presentaties gedaan en zaterdagavond een trancefeestje gehad. Van 20:00 uur tot 03:00 uur continu trance en techno gemixt zonder pauzes!!!! Jezus mijn oren toeteren nog geloof ik. Toen ik op weg naar huis was zat ik nog volledig na te trillen in de auto!  Het was gezellig een kleine groep en ach het is weer eens iets anders dan een bruiloft zal ik maar zeggen! De komende week staat in het teken van bijbeunen bijj mijn oud werkgever en zaterdag staat het volgende feest weer op me te wachten. Een groots opgezet evenement in Bavel voor een bouwbedrijf. Gaan we weer lekker uit ons dak met de beste 80's & 90's en de lekkerste dance! Tot die tijd maar een beetje bijkomen van een druk weekend!

08:20 - March 6, 2006 - comments {0} - post comment


Bier, Bier, Bier, Bier en......... hoop leut!

Posted in DJ-Log

Zo Dat zit er weer op! Carnaval 2006 heb ik gisterenavond afgesloten in Bakel. Boeren carnaval met 200 man/vrouw en een hoop alcahol. Wees gerust ik ben nuchter naar huis gegaan. Ach het was weer een gezellige dag evenals zondag toen stond ik op de carnavalsmiddag in Ankeveen. Een brabander zou eens voor de grap Carnaval moeten gaan vieren in het noorden zoals in Ankeveen.... hahahahahaha dan gaan ze huilend te voet terug naar huis....... Begrijp me goed het was zeer gezellig maar het is toch een hele aparte manier van carnaval vieren vergeleken met de brabantse manier. Ik verwacht van een carnavalsmiddag om in een rokerige klamme en vooral warme ruimte te komen. In Bakel lukte dat aardig maar in Ankeveen had ik het zelfs zo koud dat ik mijn trui maar aantrok.

 

 

Komend weekend weer een aardige volle agenda. Vrijdag heel de dag in touw, eerst een show opbouwen in Huizen voor een collega en vervolgens zelf een grote show in Den Dolder. Met een verassings act van een bekende artiest. Ik zal zorgen dat ik een foto voor op mijn weblog van hem zal maken. Tot die tijd wens ik alle leutvierder succes met de kater! 

11:41 - February 28, 2006 - comments {0} - post comment


Andere kant van Nederland.

Posted in DJ-Log

Mensen zeggen wel eens dat Nederland klein is maar als je van Roosendaal naar Zwolle moet lijkt het toch aardig groot dat landje van ons. Pffff 2,15 uur rijden maar goed het feest was om 00:00 uur afgelopen dus we waren toch weer op tijd thuis! In ieder geval voor dat de vogeltjes gingen fluiten en dat is wel eens anders geweest.  Het was een sfeervol feest waar meer gedanst is dan men van te voren had verwacht. De leeftijdscategorie van de gasten lag wat hoger dan normaal op een bruiloft maar dat kwam ook omdat het het bruidspaar beide voor de 2e x het geluk hadden gevonden. Wat afhankelijk bedoeld was als sfeervolle muziek mondde dan toch nog uit in een swingend spektakel waar meerdere polonaises werden ingezet. Wonderbaarlijk als je weet dat het feest in het hoge noorden plaatsvond.

Voor alle foto's moet je even kijken op: http://www.muziekverzorging.nl/galerij.html?id=2967&feest=Huwelijksfeest-van-Ria%20en%20Johannes-te-Hardenberg

 

Nu gaan we ons op, een uitzonderlijke vrije dag, voorbereiden op de carnavals boekingen.Het zijn er 2 dit jaar te weten a.s. zondag in Ankeveen en maandag in Bakel. Vanmiddag nog even wat carnavals prularia kopen en nog wat muziek aanschaffen denk ik en we kunnen er weer volle bak tegenaan. Ik ga vanavond nog even een kijkje nemen bij een collega die een carnavals avond in Terheijden heeft. ff checken hoe het er daar aan toe gaat!!! Doe wel mijn t-shirt aan hoor met de tekst.... aan mijn lijf geen...... Ik zie mensen liever hossen dan ik het zelf doe zeg maar!!!!!

 

Ik wens iedereen, die op gaat in het carnaval, leutige dagen toe!

10:37 - February 25, 2006 - comments {0} - post comment


Last Page Next Page

Site Menu
Home
Discografie
Repertoire
Referenties
Lokaties
Thema Feesten
Backlinks
Contact
Weblog
Live Entertainment
Nieuws

Recente berichten
- Carolien en Jos 22-04-2006 Utrecht
- Lucien en Christiaan 23-12-2005 Amersfoort
- Wim Vermeulen (Ceremoniemeester) 22-04-2006 Utrecht
- Ben en Carla 21-04-2006 Vianen
- Olav en Carmen Twint 20-04-2006 Amsterdam

Hosting door HQ ICT Systeembeheer