Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

zelfgemaakt

Start

11:16, 11/6/2014 .. 0 comments .. Link

Ik ga van start.

Eerst even uitleggen dat mijn nederlands prima is hoor, maar schrijven gebeurt bij mij in spreektaal en D en T´s gaan nogal eens de mist in.. dus dat jullie het weten. Het blog wil ik vooral omdat ik naslagwerk voor mijzelf wil, mijn ervaringen met jullie wil delen en vooral mijn creativiteit wil laten zien aan iedereen die het maar wil zien. Op dit moment woon ik tijdelijk bij mijn ouders (super lieve schatten) en zie ik mijn zoontje Daan alleen nog om de week. Dit zorgt voor veel vrije tijd zou je denken, maar niets is minder waar. Mijn hoofd loopt over van dingen regelen en doen en bedenken en hoe dit en hoe dat en ik wil zus en doe zo want ow wat komt er veel op me af nu mijn leven 180 graden is gedraaid toen mijn ex aangaf het huwelijk te willen stoppen. Voor mijzelf ben ik gaan kijken wat wil IK!

IK wil heel graag mijn eigen bedrijf vasthouden en verder opbouwen. Massop Creaties is iets waar ik veel tijd in heb zitten en bijzonder veel plezier aan beleef en dus ook niet op wil geven. Maar dan komt de vraag hoe ga je er je draai aan geven en hoe pak je dit op met nog zoveel onzekerheid. 

Middels dit blog begin ik in ieder geval met het meer bekend maken van mijn bedrijfje. Dit doe ik al op markten, maar wil dadelijk als ik gesetteld ben een plek bieden waar mensen binnen kunnen lopen als ze zin hebben om iets leuks te maken, te veranderen of wat dan ook. Zoete inval voor creatieve mensen! Ook wil ik middels dit blog laten zien wat je zelf makkelijk kunt doen en dan ook met beschrijving erbij. Mijn doel is om minstens 2 keer in de week een nieuw item te plaatsen met een creatie erin. Dit als voorbeeld maar ook als inspiratie. Veelal zal in eerste instantie bijna vanuit nood zijn zeg maar omdat ik het zelf nodig heb en wil hebben en maak voor mensen om mij heen. Maar toch wil ik ook algemenere dingen erop zetten en workshop mogelijkheden aan jullie laten zien voor een leuke vriendinnen dag, een familiedag, vrijgezellenfeest of wat dan ook voor leuke dag!

 

 

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Start

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer