Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dagboek van een onbekende vrouw

Description

Daten, Alledaagse leven, Shoppen, To do


«  November 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Save MY LIFE (SML)!!!!!

Ok. Wellicht een beetje een te dramatische titel, maar laat ik het uitleggen.

Vannochtend werd ik wakker in mijn bed. Alleen. Zoals eigenlijk elke nacht de afgelopen 5 jaar. Ik draaide me nog eens om, terwijl ik de wekker al 10 keer had uitgedrukt om nog even door te snoozen. 'Ik heb echt geen zin', bedacht ik me terwijl ik de wekker weer hoorde gaan. Ik stap mijn bed uit en begin mijn ochtendritueel; ik maak mijn bed op, loop naar de keuken, zet een kop thee, maak ontbijt, rook een sigaret, begroet mijn twee katten en sleep mezelf vervolgens onder de douche.

Op de fiets richting werk bedenk ik me alle spoed-dingen die ik die dag toch echt moet doen. Tijdens werk denk ik meerdere malen: "HAAL ME HIER WEG!" en aan het einde van de dag fiets ik terug met het gevoel nog niet eens de helft te hebben gedaan. De gehele dag bestond weer eens uit mails waar "URGENT" boven stond en dingen die volgens de baas toch echt "NU" moesten.

Een half jaar geleden begon de eerste wake-up call van dit leven toen ik een broek aandeed en de knoop te strak zat. Natuurlijk kennen de meeste vrouwen onder ons dit gevoel, maar wellicht niet als je bedenkt dat ik binnen 1,5 jaar van maat 38 naar maat 44 was gegroeid. Hoe ik het zover heb laten komen? Ja dat vroeg ik mezelf ook af. Een abbonnement op de sportschool en Weight Watchers was het gevolg.

Gelukkig ben ik na die tijd 10 kilo afgevallen (tegen mijn vrienden zeg ik 13, dat klinkt wat indrukwekkender) en heb ik een iets betere conditie. Natuurlijk ben ik hier trots op en erg blij mee. Dit afvallen heeft alleen wel wat meer teweeg gebracht. Het zorgde ervoor dat ik ging reflecteren waarom het zover heeft moeten komen. Wat heb ik nou eigenlijk allemaal gedaan? Studeren, eigen huis kopen, belangrijke relatie verbroken? Zijn dit smoesjes? Ik hoor iedereen altijd over "druk druk druk", "Sorry geen tijd", "Ik heb nog een paar to-do's die ik wil vinken".

Mijn vader heeft mij in ieder geval geleerd: 'Geen tijd is geen prioriteit'. Maar wellicht was dat alleen maar de standaard zin om mij mijn huiswerk te laten doen.

Toch heeft dit alles mij aan het denken gezet. Ik maak namelijk de laatste tijd ook ruimte voor al het gesport.

Dus: Waar word ik nu echt gelukkig van? Naar een baan gaan wat niets met mijn studie te maken heeft? Sociale afspraken omdat het nu eenmaal moet? Tinder, omdat ik "geen tijd, drukdrukdruk" ben voor een echte date? 

Het is tijd om de stoute schoenen aan te trekken en wat avonturen te beleven, want als je dit leest zou je het niet denken maar ik ben 25 jaar.

Deze blog helpt me misschien om mijn doel niet uit het oog te verliezen. Een leven om trots op te zijn en waar ik tijd maak voor MIJN prioriteiten.

Tips voor het redden van dit kansloze bestaan zijn dan ook welkom. SML!!!!

Veel liefs,

Mij


Posted: 21:59, 2/10/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer