Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dani's live

Home - Profile - Archives - Friends

Ingewikkeld

Posted on 7/7/2013 at 12:35 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

We hielden in de tussentijd weer veel emailcontact en we spraken elkaar ook nog een keer via de telefoon. Dit keer verliep het telefoongesprek al een stuk beter. Het scheelt ook wel als je de ander al een keer hebt gezien. We spraken af om het weekend erop elkaar weer te zien en dan een hapje te gaan eten samen. 

De titel van dit blog is ingewikkeld, nee dit contact tussen hem en mij is niet ingewikkeld maar er is nog een andere man waar mijn interesse naar uit gaat. Een man die ik in het dagelijks leven heb ontmoet. Ja eigenlijk precies zoals ik wilde alleen is er één maar en dat is dat het man van negentien jaar ouder is, en hij heeft drie kinderen in de leeftijd van zestien, veertien en dertien jaar. En dat maakt het meteen wel ingewikkeld. 

Wat is dat ik hem zo leuk, zo interessant vind, dat kan ik eigenlijk moeilijk beschrijven maar als ik hem zie dan voel ik mij sterk tot hem aangetrokken. Het is, ondanks zijn leeftijd een aantrekkelijke man. Tenminste dat vind ik, het is ook weer geen Tom Cruise of Brad Pitt type maar in mijn ogen heeft hij iets wat hem aantrekkelijk maakt en interessant. 

Ik ken hem van mijn hardloopvereniging, we lopen bij dezelfde hardloopvereninging maar geen eens op dezelfde avond. De eerste keer dat ik hem zag was dan ook bij een wedstrijd waar we allebei aan mee deden, en daarna begonnen we elkaar te mailen. Of eigenlijk ik stuurde hem via Facebook een berichtje en hij beantwoorde mijn berichtje en uiteindelijk bleven we mailen. 

Bij een volgende wedstrijd zag ik hem weer en dit keer gaven we elkaar ook een hand. Maar daar bleef het bij. Er waren nog veel mensen om ons heen die hij kende en die ik kende en van het nader met elkaar kennis maken, daar kwam het niet van. 

Maar ik vond het al lang leuk dat ik nu even kennis met hem had gemaakt. 

Ondertussen had ik mijn eerste date gehad maar ondanks dat ik hem erg aardig vond, en met hem zelfs voor een tweede date had afsproken, bleef ik ook met J. mailen en veel aan hem denken. Mijn date was vooral erg aardig, maar bij J. merkte ik vooral dat ik mij aangetrokken tot hem voelde. 

Een paar weken later sprak ik J. eens echt. We gingen op locatie trainen op de zaterdag, en toevallig zaten we samen in één en dezelfde auto. Eindelijk na al die weken kwam het er eens van om elkaar beter te leren kennen. 

Het is ingewikkeld, mijn date is erg aardig en leuk, kinderloos met net als ik een kinderwens, J. is een interessante en aantrekkelijke man van negentien jaar ouder, met drie kinderen maar die wel op minder dan een kwartier rijden van mij vandaan woont. 

Als je iemand ziet moet het gevoel toch meteen er zijn, je moet toch meteen zoiets hebben: met jou wil ik wel een beschuitje eten? Als ik eerlijk ben dan heb ik dat wel met J., ik voel mij heel erg tot hem aangetrokken en mijn date is eigenlijk een makkelijke vlucht. Een veilige vlucht. Iemand waar ik zekerheid bij zou hebben, maar passie en avontuur? Nee dat niet. 

Het is ingewikkeld. Mijn hoofd zegt: Dani wees verstandig en ga voor je date, met hem heb je misschien een toekomst maar mijn hart zegt: ga voor J. kies voor het avontuur en kijk maar waar het schip strand. Aantrekkingskracht is toch veel belangrijker dan het kiezen voor die veilige haven? 


De eerste date

Posted on 7/7/2013 at 12:26 - 0 Comments - Post Comment - Link

Een tijdje terug las ik dat het beste is om de eerste date iets actiefs te gaan doen, in het voorbeeld stond bowlen maar dat vond ik toch zelf niet echt een goed idee. Wandelen vond ik toch ook wel aardig actief ofwel ik had voorgesteld om te beginnen met een wandeling door het mooie Sonsbeek park. 

We hadden afgesproken op het station aan de Sonsbeekzijde en vanuit daar zouden we naar het Sonsbeek park lopen. Hij was er al iets eerder dan ik en toen ik naar buiten kwam zag ik maar één man met zijn rug naar de uitgang staan en liep ik op hem af. De eerste begroeting is altijd wat onwennig vind ik, kus je elkaar of geef je enkel en alleen elkaar een hand. Ik laat het altijd maar afhangen van wat de ander wilt en doet, en dit keer vond hij alleen het schudden van elkaars hand genoeg. 

We liepen naar het park en ik merkte al snel dat hij net zo rustig was als ik, ofwel het wandelen was, misschien achteraf toch niet helemaal zo'n goed idee op een eerste date. We liep dan ook vooral zwijgend naast elkaar, met af en toe dat we iets zeiden in de hoop dat de ander er op doorging alleen gebeurde dat maar een enkele keer. Een echt gesprek kwam niet op gang. 

Na een rondje te hebben gewandeld besloten we naar het centrum te lopen en op een terrasje, het was gelukkig heerlijk weer, een drankje te gaan drinken. Of het kwam dat we allebei wat ontspannender waren of doordat we nu tegenover elkaar zaten, ik heb geen idee maar nu ging het voeren van een gesprek opeens wel soepel. Ik had, als ik de tijd had gehad, nog uren met hem daar willen zitten maar omdat ik naar een tuinfeest moest begin van de avond, kon ik het helaas niet te laat maken. Hij liep met mij terug naar het station waar hij zelfs nog mee liep naar mijn perron en daar namen we afscheid. 

Ik vond het een erg aardige jongen en als het aan mij lag zou er zeker een tweede date komen. En jawel nog geen dag later hadden we afsproken om binnenkort een datum te prikken voor een volgende date. 


2013, een jaar van het niet meer single willen zijn

Posted on 7/7/2013 at 12:05 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Het jaar begon heel rustig, ik keek al wel af en toe op dating sites en met uitgaan of als ik door de stad liep dan keek ik wel om mij heen of ik een leuke man zag maar echt serieus bezig met het zoeken naar dat was ik niet. En eigenlijk wilde ik ook niet gaan zoeken, nee ik wilde gevonden worden. Want immers als je zoekt dan vind je het niet, maar juist als je niet zoekt dan vind je het. Dat is tenminste mijn theorie. Niet alleen met mannen werkt dat bij mij maar ook bij kleding. Ik kan soms weken lang op zoek zijn naar een nieuwe jas of naar nieuwe schoenen maar juist als ik niet op zoek ben dan vind ik opeens die leuke jas of die mooie schoenen. Met dit in mijn achterhoofd heb ik het zoeken naar een leuke man ook maar opgegeven. Wetende dat dit natuurlijk lang niet met alles zo werkt, bedoel ik ben ook lange tijd werkloos geweest en ja dan moet je toch wel zelf echt actief op zoek gaan naar werk, want als je gaat wachten dan, in deze tijd tenminste, weinig kans dat er opeens iemand op belt  en meldt dat hij/zij werk voor je heeft. Nee ik weet ook wel weer dat het niet altijd zo werkt. 

Ik ging mij ook maar eens inloggen bij Paiq, een site waar ik al jaren sta ingeschreven en eigenlijk nog maar af en toe de laatste tijd in log. Maar ach laat ik het weer eens een kans geven dacht ik. En na een paar dagen had een man mij een berichtje gestuurd nadat hij een foto van mij had gezien en hij was wel onder de indruk. Op de foto zag hij er leuk uit en ik voegde hem dan ook toe aan mijn contacten. We begonnen over en weer te emailen en eigenlijk na nog geen maand vroeg hij of ik het leuk vond om eens met hem een drankje te gaan doen. Vroeger was ik van het eerst maanden lang met iemand emailen maar tegenwoordig ben ik er toch wel wat sneller in geworden om met iemand af te spreken. Immers waarom niet meteen kijken of er in het echte leven ook een klik is. 

We spraken een datum af en besloten in Arnhem een drankje te gaan doen. Het was gezellig en we spraken over veel verschillende onderwerpen. Net als ik was hij ook behoorlijk sportief. De liefde voor hardlopen hadden we allebei. Na een gezellige middag spraken we een week later weer af. Dit keer besloten we om naar Amersfoort te gaan, een stad waar ik lang geleden eens was geweest maar eigenlijk daarna nooit meer. Hij was er goed bekend en dus liet hij mij de stad zien. Ook nu was het weer gezellig, we konden leuk praten met elkaar maar ik had niet het idee dat hij het was voor mij. En op het einde van onze tweede date besloten we dan ook afscheid te nemen, want ook hij vond het gewoon gezellig maar had ook niet het idee dat er iets meer dan vriendschap uit voort zou kunnen komen. Ik was blij dat we er allebei zo over dachten. 

Na dit kortdurige avontuur besloot ik het maar weer even rustig aan te doen, en besloot ik ook even niet meer te kijken op datingsites en hoopte ik dat ik zo in het dagelijks leven een man zou ontmoeten. 

Na een paar weken ging ik puur uit nieuwsgierigheid weer eens kijken op relatieplanet en zag ik dat ik een nieuw berichtje had, een man van een jaar ouder dan ik, had mij een berichtje gestuurd en wilde graag nader kennis met mij maken. Hij had ook zijn emailadres erbij gezet, zodat ik hem kon mailen. Nog diezelfde avond besloot ik hem te mailen. Het werd een kort mailtje, want ik had eerlijk gezegd geen idee wat ik in zo'n eerste mailtje moest gaan zetten. 

Zijn email naar mij was een lang uitgebreid mailtje en daarop besloot ik ook uitgebreid te vertellen over mijn leven. We mailde regelmatig met elkaar, meestal wel twee of drie keer in de week. Het onderwerp afspreken namen we allebei niet in de mond en ik moest eerlijk zeggen dat ik het ook wel heel fijn vond dat hij er ook niet over begon. Elkaar eerst maar eens zo per email goed leren kennen dacht ik en dan komt het afspreken vanzelf wel een keer. 

Pas na meer dan een maand met elkaar te hebben gemaild, besloten we toch eens een datum met elkaar te gaan plannen om af te spreken. Hij vond het leuk om voordat hij mij zou zien ook eerst nog even aan de telefoon te hebben gehad. Twee dagen later belde hij mij op en heel onwennig hadden we onze eerste telefoongesprek. Er vielen af en toe wel stiltes. Nu moet ik ook zeggen dat ik geen voorstander ben van bellen. Zakelijke telefoontjes houden daar heb ik geen moeite mee maar voor de rest bel ik eigenlijk nooit iemand, vrienden spreek ik of per email of ik spreek met ze af. Dat werkt voor mij toch het beste. Nee ik ben geen vrouw die uren lang met een vriendin aan de telefoon gaat hangen. Maar het was leuk om nu ook even zijn stem te hebben gehoord. 

En we spraken af om elkaar die zaterdag in Arnhem te gaan zien, we zouden eerst even een wandeling maken door het Sonsbeekpark en daarna zouden we wat gaan drinken. 


Eerste blog, kennismaking

Posted on 7/7/2013 at 11:42 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo,

Dit zal mijn eerste blog worden, daarom eerst maar even een inleidend stukje en een kennismaking. Nou,ja min of meer een kennismaking want ik wil zo veel mogelijk anoniem blijven. Dani is ook niet mijn echte naam maar een schuilnaam. 

Momenteel ga ik als single door het leven, al ruim 1,5 jaar ben ik nu single en ik moet eerlijk toegeven dat ik het eerste jaar een echt happy single was. Nee echt ik genoot even van het single zijn en was ook helemaal niet bezig met het zoeken naar ook al moet ik wel weer toegeven dat ik afgelopen jaar wel een aantal avontuurtjes heb gehad en ik in 2012 dan wel door ben gekomen als single maar wel zo mijn pleziertjes heb gehad. 

Begin 2012 leerde ik C. kennen en met hem heb ik voor een aantal maanden een leuke, gezellige vriendschap plus gehad. Hij was bijna elk weekend bij mij, en dan gingen we vaak samen koken, samen een film kijken en daarna bleef hij bij mij slapen en nou,ja in bed gebeurde ook wel het één en ander, ofwel we sliepen niet alleen maar. Dit heeft een aantal maanden geduurd totdat ik iemand leerde kennen waar ik mee ging afspreken. Ik wist van begin af aan al dat C. nooit verliefd op mij zou worden, en omdat ik ook niet eeuwig single wilde blijven, ging ik toch maar weer daten. 

Ik ontmoette D. een hele aardige jongeman, hij was net zo oud als ik en ik kon heel erg met hem lachen. We spraken af in Nijmegen en gingen naar de film en dronken daarna nog een drankje op het terras. Het was een erg gezellige avond, maar toch merkte ik dat ik hem aardig vond maar niet aantrekkelijk. Ze zeggen dat mannen vaak bij het uitgaan kijken of ze het met een vrouw zouden kunnen doen. Deze regel paste ik nu ook eens toe en ik kwam tot de conclussie dat ik mij in nog geen honderd jaar naast hem zou zien liggen in één bed. We spraken daarna nog een keer af en het was weer erg gezellig maar daar bleef het wat mij betreft ook bij. 

C. had inmiddels een vrouw leren kennen waar hij druk mee aan het daten was geslagen en waar het wel goed mee klikte, met bijkomend voordeel dat ze op nog geen kwartier rijden van hem vandaan woonde. Ofwel ik was weer helemaal single, en had geen eens meer een vriendschap plus. 

Maar het volgende avontuurtje kwam al snel. Ik besloot alleen naar de Single friday te gaan in Tilburg. Voor het eerst werd er een Single friday gehouden op de kermis van Tilburg. Eerst vroeg ik een vriendin mee omdat ik het toch wel gezelliger vind om dingen samen te doen, maar toen zij niet kon, besloot ik gewoon alleen te gaan. 

Eenmaal op de kermis liep ik een rondje en al snel werd ik aangesproken door een jongen, we droegen allebei een wit polsbandje waar andere singles aan te herkennen waren. Bij aankomst kon je kiezen om een wit polsbandje te gaan dragen wat gelijk stond aan: ik ben single en sta open voor contact. We liepen samen over de kermis maar al snel merkte ik dat ik hem niet meer dan gewoon aardig vond. Hij was absoluut niet mijn type. Dus toen ik zag dat je kon speeddaten bij een café ben ik mij daar gaan aanmelden en wat ik al hoopte gebeurde ook, hij had geen zin om te gaan speeddaten en liep verder. Even twijfelde ik ook of ik nog wel wilde mee doen want ik zat er tussen 3 vrouwen van 50+ en twee mannen die dezelfde leeftijd hadden schatte ik zo in. Maar omdat ik toch wel zin had om even te praten met iemand, besloot ik te blijven. 

Vlak voordat we begonnen schoof er nog een man aan van eind dertig, tenminste zo schatte ik hem in. Het eerste gesprek had ik met hem en het was een erg aardige man, ja een man met wie ik wel een beschuitje wilde eten want hij zag er ook nog eens goed uit. Hij wilde niet zijn leeftijd vertellen maar niet veel ouder dan achtendertig zou hij toch niet zijn, dacht ik. Na nog een paar gesprekken met mannen die veel te oud waren voor mij, had ik als laatste nog een gesprek met hem en toen het speeddaten voorbij was vroeg hij of ik nog met hem en zijn vriend die op het terras zat, wat wilde drinken. Dat was weer het ideale van het alleen zijn, ik kon nu gewoon zelf bepalen wat te doen en dus besloot ik om met hem een drankje te gaan doen. 

Eenmaal op het terras vertelde hij mij hoe oud hij eigenlijk was, en nee dat was geen achtendertig maar negenenveertig. Ik schrok wel even want hij bleek ruim tien jaar ouder te zijn dan ik. Toch bleef ik zitten en had ik daarna een heel gezellig gesprek met hem. Later zijn we nog even samen over de kermis gaan lopen en binnen in een attractie hebben we zelfs nog even gezoend. Mmm....hij zoende zeker niet verkeerd! Een paar uur later, na nog even samen een broodje te hebben gegeten, moest hij naar huis want zijn kinderen waren alleen thuis. We wisselde geen nummers of emailadressen uit en lieten het hier bij, hij was een leuke one day flirt. 

Later dat jaar heb ik nog een keer met twee mannen een leuke flirt gehad en ook nog eens een vriendschap plus gehad met een man, een man van half veertig. Maar ach leeftijd, it's just a number. 

2012 Sloot ik af en ik was een jaar lang single geweest maar ik had mij niet verveeld dat jaar! Wel wilde ik het liefst in 2013 toch weer eens echt lekker verliefd worden en vlak voor oud en nieuw sprak ik met een vriendin, die ook nog single was af, dat 2013 ons jaar zou worden, het jaar van nieuwe liefde. 

Mijn komende blogs gaan over het single zijn en het niet meer single zijn? 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer