Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

The path through the pain

Er is lef nodig om de waarheid onder ogen durven te zien

[ Home ] [ Archief ] [ Rss Feed ]

Ik voelde de strepen, het deed pijn, maar was niet onaangenaam. Dikke donkerroode druppels gleden over mijn arm. Ze lieten een donker pad achter hun. Het waren er veel deze keer. Het waren er meer dan normaal. Het bloede ook heftiger. Ik liep naar de badkamer en hield mijn arm onder de kraan. Om de één of andere reden was er nu een stekende pijn. Het voelde alsof het verleden uit mij gutste en gelijk wegspoelde. Ver weg. Weg van mij. Alsof ik mijn verleden heb weten af te sluiten, met een paar simpele sneedes in mijn arm.
Ik haalde mijn arm onder de kraan vandaan. Er liep nog wat bloed uit, verdund door het vele, koude water wat langs mijn arm heeft gestroomd. Het leek op waterverf. Ik pakte een stuk wc-papier en veegde mijn armen droog. Al snel sijpelde er weer dikke druppels bloed langs mijn arm. Een nieuw stuk wc-papier hield ik tegen mijn arm.
Ik ging terug naar mijn kamer en ging weer in bed liggen en wachte geduldig tot ik niets meer voelde, niets meer zag en de totale kalmte zou worden.

[ 23:05 ] [ 7/11/2005 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer