Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dier-Natuur-Milieu Home | Profile | Archives | Friends
Dier-Natuur-Milieu

DierenPolitie > Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming4/2/2007

De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) is een landelijk opererende opsporings- en toezichthoudende dienst op het gebied van dierenwelzijn. De dienst heeft een belangrijke signalerende en facilitaire taak richting de Dierenbescherming en de overheid. Om haar taken uit te voeren heeft de LID onder andere districtsinspecteurs en inspecteurs bijzondere opdrachten in dienst, maar ook regio-inspecteurs op vrijwillige basis. Behalve het afhandelen van meldingen over dierenverwaarlozing en mishandeling, voert de LID regelmatig routinecontroles en thema-onderzoeken uit om dierenleed aan het licht te brengen. Daarbij werkt zij nauw samen met politie en de AID (Algemene Inspectiedienst van het Ministerie van Landbouw).

 

Met ingang van 27 december 2006  heeft de Dierenbescherming een nieuw telefoonnummer:
088 - 8113 000
De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) krijgt eveneens een nieuw nummer:
088 - 8113 113
Het Meldnummer dierenmishandeling blijft ongewijzigd:
0900 - 2021210 (10 ct./min.)
Permanent Link

WNF Wereld Natuur Fonds4/2/2007
Tegenover de vele miljarden die bedrijfsleven en overheden jaarlijks investeren in infrastructuur en economie vallen de bedragen die wereldwijd worden besteed aan natuurbescherming in het niet. Daarom zoekt het Wereld Natuur Fonds in al haar projecten de samenwerking met andere partijen. Met bijvoorbeeld overheden, bedrijven, lokale bevolking en partnerorganisaties.

Ons werk is een combinatie van met de laarzen in de modder staan en in pak deelnemen aan vergaderingen of onderhandelingen over een internationaal verdrag. Alleen dan heeft natuurbescherming kans van slagen. Gelukkig zien steeds meer mensen in dat economische en natuurbelangen hand in hand kunnen gaan.
Permanent Link

Dier Natuur & Milieu > Kids for Animals4/2/2007
Houd je van dieren? Word dan lid van Kids for Animals!
Kids for Animals is de jeugdclub van de Dierenbescherming. In het eigen clubblad van Kids for Animals wordt veel aandacht besteed aan dieren en dierenverzorging omdat veel dierenleed ontstaat uit onwetendheid. De Dierenbescherming hoopt zo dat de goede voorbeelden uit het clubblad door een heleboel kinderen worden nagevolgd. Maar er is natuurlijk meer.

Acties en wedstrijden

Kids for Animals houdt ook acties en wedstrijden waarbij samen met de kinderen een heleboel geld bij elkaar wordt gebracht. Dit geld gaat direct naar allerlei opvangcentra waar veel verschillende dieren worden verzorgd, zoals honden, katten, apen, beren, papagaaien, reptielen, zeehonden en noem maar op. Overal in het land vindt u Kids for Animals-groepen, waar kinderen, die lid geworden zijn, zich bij kunnen aansluiten. Deze groepen organiseren allerlei leuke activiteiten met dieren en dierenbescherming als thema. Wilt u weten of er bij u in de buurt een KfA-groep actief is, neem dan contact op met de afdeling bij u in de buurt.

Het lidmaatschap van Kids for Animals kost 12 euro per jaar. Hiervoor krijg je:
4 keer per jaar het KfA Clubblad
CD met dierenliedjes
Stickerboekje vol met prachtige stickers
Het paspoort, in dit boekje zitten gratis entreebewijzen voor de Clubdagen en gratis bezoek aan enkele dierenopvangcentra
 
Permanent Link

Links4/2/2007
Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer