Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

DIOGENES

Vragen, vragen, vragen ...

13:06, 8/2/2013 .. 0 comments .. Link

Als die korting nou 350 miljoen lager uitvalt dan de oorspronkelijke korting, gaan we dan minder of meer aan de EU betalen?

Hoeveel is het totaalbedrag dan waarvoor we worden aangeslagen?

 

Het zal buitenkijf zo zijn dat ik alle informatie "ergens" vandaag kan halen, maar ik heb er geen zin in. Is het raar dat ik een zware behoefte aan positieve zaken heb? Ze hoeven niet eens waar te zijn, als ik ze maar als een lichtpuntje kan beschouwen...

 

En waarom blijven die politieke mensen maar bezig over hoe dit land te besturen? Dagelijks zie ik knappe koppen allerlei suggesties doen om de economie weer op gang te krijgen. Luisteren ze daar dan niet naar?

Ik begrijp het niet. Als ik de gesprekken hoor, denk ik, ja dat is een goed plan. Maar blijkbaar is het dat niet, want ik hoor er nooit een vervolg op. Of luister ik niet goed?

 

Met welke bezuinigingen denkt men welke verbeteringen aan te brengen?

Zijn er doelen gesteld en/of deadlines?

 

Ik vind het shit. Zo jammer, deze kans om onze maatschappij (en dan denk ik echt niet alleen maar op landelijk nivo) goed in te richten, waarbij we elkaar wat gunnen, voor elkaar zorgen en creativiteit belonen.

 

Waar is die charismatische begeleider? Ben jij het?

Dan kom met me in contact, vertel het me, enthousiasmeer mij, anderen, laten we iets doen en niet lijdzaam wachten op akties vanuit Den Haag / Brussel.

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Vragen, vragen, vragen ...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer