Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dirigent Ardjoena Soerjadi Home | Profile | Archives | Friends
Dirigent Ardjoena Soerjadi

Ardjoena Soerjadi2/5/2006


Ardjoena verbaasde het publiek voor het eerst toen hij als elfjarige optrad op het slotconcert van de Pianodriedaagse in de Doelen in Rotterdam. Daarna won hij de tweede prijs op het Prinses Christina Concours (voormalig Edith Stein Concours). Hij studeerde piano aan het Rotterdams Conservatorium, waar hij het diploma Uitvoerend Musicus behaalde, als leerling van meesterpianist Daniel Wayenberg en Michael Davidson. Tijdens zijn studie werd hem de VSB-beurs toegekend, waarmee hij zijn studie verbreedde in Moskou op de beroemde Gnesin School, bij Vladimir Tropp. Bovendien studeerde hij als tweede hoofdvak orkestdirectie.


Hij trad op voor radio en televisie in binnen- en buitenland. Zowel als pianist als in de functie van dirigent heeft Soerjadi zijn sporen verdiend. Zo dirigeerde hij in de meest prominente zalen van Nederland grote pianoconcerten van Rachmaninoff, Tsjaikovski, Grieg en Liszt met zijn broer Wibi Soerjadi als solist, waarvoor hij door de pers geprezen werd voor het harmonieuze samenspel tussen orkest en solist, en de fraaie klank die hij uit het orkest wist te halen. Met o.a. Daniel Wayenberg maakte hij een CD met concerten voor twee, drie en vier piano's van J.S. Bach. In deze produktie nam hij de uitzonderlijke taak van dirigent ťn solist op zich, hetgeen in een klavierconcert met nog drie andere solisten zeker uniek genoemd mag worden. Ardjoena is dirigent bij onderandere bij de Residentie Operette ODES in Den Haag en het Rozenburgs Operette Koor.
Permanent Link

Ardjoena Soerjadi als dirigent2/5/2006
Hij treedt op voor radio en televisie en in binnen- en buitenland, waaronder ItaliŽ, BelgiŽ en Rusland. Hij staat voor orkesten als het Nationaal Philharmonisch orkest, Rotterdams Kamerorkest, Nederlands Promenade Orkest, het Czestochowa Philarmonic uit Polen en het Symfonieorkest van Vlaanderen uit BelgiŽ waarmee hij in de meest prominente zalen van Nederland pianoconcerten heeft gedirigeerd van Rachmaninoff, Tsjaikovsky, Grieg en Liszt met zijn broer Wibi Soerjadi als solist. De pers prijst hem voor het harmonieuze samenspel tussen orkest en solist en de fraaie klank die hij uit het orkest weet te halen.
Van 1995 tot 2004 is hij werkzaam op het Belcanto Festival te Dordrecht waar hij assistent is van gerenommeerde dirigenten als Giuliano Carella, Fabio Maestri, Massimo de Bernart en Gabriele Bellini. Hij dirigeert opera's van onder meer Donizetti, Bizet, Meyerbeer, Rossini, en Mozart met een internationale cast en werkt samen met grote zangers als William Mateuzzi. De laatste jaren van het opera festival had hij de muzikale en zeer succesvolle leiding over Donizetti's "Teresa e Gianfaldoni"en over Mozart's meesterwerk "Don Giovanni".


Hij is dirigent van het Rozenburgs Operettekoor, het Capels dagkoor en Operettevereniging ODES in Den Haag.


Onlangs heeft hij de operette 'Die Lustige Witwe' van LehŠr gedirigeerd in het World Forum Convention Center, het voormalige Congresgebouw in Den Haag..
Momenteel werkt hij aan een nieuwe operette productie van "Der Vogelhšndler" van Carl Zeller. Deze productie zal oktober 2006 in premiŤre gaan.


Als Concertpianist, Repetitor, Vocal Coach, Koor - en Orkestdirigent bedreven in symfonisch repertoire, kamermuziek, opera en operette mag Ardjoena Soerjadi beschouwd worden als een zeer veelzijdig musicus.


Voor informatie & boekingen kunt u contact met ons opnemen via
telefoonnummer 030- 2010286 of
Permanent Link

Ardjoena Soerjadi als pianist20/4/2006
Als pianist geeft Ardjoena Soerjadi concerten in Nederland en BelgiŽ. Samen met meesterpianist DaniŽl Wayenberg gaf hij onlangs een concert op kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Hij nam met DaniŽl Wayenberg, Louis van Dijk en Hans Oudenaarden een cd op met concerten voor 2,3 en 4 piano's van Bach. In deze productie nam hij de uitzonderlijke taak van solist ťn dirigent op zich, hetgeen in een klavierconcert met nog drie andere solisten zeker uniek genoemd mag worden.

Ardjoena Soerjadi speelt ook graag kamermuziek. Zo treedt hij regelmatig op met de Belgische violist Hans van Kerckhoven en met de basbariton Nicolai Cok met wie hij in Frankrijk en ItaliŽ optrad.

Voor informatie & boekingen kunt u contact met ons opnemen via
telefoonnummer 030- 2010286 of
Permanent Link

Links20/4/2006

www.dirigent-soerjadi.nl

 

Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer