Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Walt Disney en zijn tekenfilm figuren.

Description

Walt Disney en zijn tekenfilm figuren.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Dagobert Duck

Donalds familie werd steets groter.Hij kreeg een oom:Dagobert Duck. Deze gierige zakeneend kreeg de hoofdrol in twee films en in de televisiserie DUCK TALS.Nu is hij nog steeds zo`n gierige eend als vroeger.Ik heb zelfs een keer gelezen dat hij bij donald ging koffie drinken om daar geen geld aan te verspillen.

Posted: 15:53, 26/9/2005
Comments (2) | Add Comment | Link

Donald Duck

Deze eend ken je wel.In 1934 deed Donald voor het eerst mee in de film THE WISSE HEN. Hij was een onverstaanbare deugniet, maar iedereen vondt hem prachtig.Hij werdt een ster. Nu is hij een arme eend. Hij beleeft de gekste avontuuren met zijn neefjes en rijke oom. Ik vind hem prachtig. Hij is het leukste stripfiguur die ik ken! wijzelf hebben de Donald Duck, jij misschien ook wel. In de Donald Duck kom je alle disney figuuren tegen.

Posted: 15:58, 25/9/2005
Comments (2) | Add Comment | Link

Kartrien Duck

Donald kreeg een vriendin:Katrien Duck. Deze kranige tante is niet op haar mondje gevallen. En dat merkt Donald al jaren.... Nu is dat nog steeds zo.Katrien kan niet kiezen tussen Guus of Donald... Ik vindt haar erg leuk. ze past ook best wel bij Donald! Donald vindt haar ook best aardig en ik hoop maar dat ze een keer gaan trouwen!!!

Posted: 15:55, 25/9/2005
Comments (2) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer