Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Djaydens tweede dagboek

1 atril

15:24, 1/4/2013 .. 0 comments .. Link
Gisteren... ."Mama, mama, we hebben een probleempje, Tigger (de poes) beweegt niet meer... Waar is hij Djayden? In de zetel liggen de dekens en kussens tot een meter hoog opgestapeld. Ik haal ze vlug één voor één weg. Helemaal onderaan kijkt Tigger even op, trekt één oog open en slaapt gewoon verder. Zeg, Djayden, er is niets mis met de poes. Moa mama toch, t is 1 atril, fopje flauw mopje !!! Sjonge, sjonge, die kleuterhumor toch... :-)

zonnebril

16:23, 19/3/2013 .. 0 comments .. Link
Deze avond in de auto op de achterbank: "t Wordt donker! Donkere wolken! t Gaat regenen! Iedereen naar de kantine! Iedereen naar binnen, snellllllllllll !! Verbaast kijk ik achter mij naar Djayden. Heeft em zijne d zonnebril opgezet en zit hij met zijn armen te zwaaien. Jagoeweere, precies een groot inbeeldingsvermogen :-)

materialenleer

16:25, 18/3/2013 .. 0 comments .. Link
Gisteren aan tafel. Mama, uw bord is gemaakt van glas hé. Inderdaad Djayden, heel flink, mijn bord is gemaakt van blauw glas. En waarvan is jouw bord gemaakt? Hij kijkt naar zijn plastieken Olvarit bordje.. denkt even diep na.. Das duidelijk hé mama... van baksteen natuurlijk! Euh, t wordt precies dringend tijd voor een cursusken materialenleer :-)

Congovlees

16:24, 18/3/2013 .. 0 comments .. Link
Mama, mag ik nog een potje congovlees? Euh.. wat is dat Djayden? Wel, dat ik gisteren gegeten heb. Dat ga je me wel eens moeten tonen dan, waar staat dat dan, da congovlees? Hij trekt in de keuken een kast open en haalt er een doos Kelloggs uit.. hier... Euh... manneken, bij ons noemen ze dat cornflakes, geen congovlees :-)

telefoontjen

16:35, 3/3/2013 .. 0 comments .. Link
GSM belt : "met Ellen". Halllllllooo is Helga, is Djayden daar? Ja hoor, momentje. Hallooo Helga? Ja, is Djayden. Wat zeg je ? Ja hoor, jij blijven slapen, wanneer? Zaterdag? Jaaa, sgoed ze.. saluuuuuu .. Allé hup, die 2 hebben da precies goe geregeld ziede :-)

Let's dance

16:31, 2/3/2013 .. 0 comments .. Link
Djayden is er volledig klaar voor.. straks staat hij als enige jongen tussen 30 meisjes, waarmee hij les volgt in de dansschool, op een podium voor zijn eerste dansoptreden. Repetitie deze morgen is vlot verlopen, straks met licht en klankspel.. Toi toi toi Djayden, laat u niet doen door al die meiden ! Let's dance !

broekkousen

16:35, 27/2/2013 .. 0 comments .. Link
Mama, ik ben verliefd op Helga en op Esmée. Op 2 meisjes Djayden??? Ja, en weet je waarom mama? Euh nee vertel.. Wel die 2 meisjes dragen broekkousen en ik vind da megamooi.. ik word enkel verliefd op meisjes met broekkousen... Allé hup, als dat de hedendaagse criteria zijn :-)

post !

16:35, 15/2/2013 .. 0 comments .. Link
Op de laatste dag van het speelplein mochten ze een tekening opsturen naar huis.. Zonet in de postbus.. ooo, Djayden post !! Wat staat er op? Wel dat mannetje dat ben ik. Mijzelf tekenen is makkelijk maar u heb ik niet getekend ze, das veel te moeilijk... en die hartjes... wel.. dat is omdat ik je zo graag zie..:-)

Opgelet van mijn oor :-)

16:18, 14/2/2013 .. 0 comments .. Link
Een knuffelmoment deze avond met Djayden.. Mama, zachtjes knuffelen hé want mijn oor doet pijn. Oesje Djayden, hoe komt het? Er heeft vandaag op t speelplein iemand in mijn oor gevoetbald :-)

Blijven slapen op school !

16:18, 8/2/2013 .. 0 comments .. Link
Djayden bleef vorige nacht slapen op school (thema dag en nacht). Mama, neem je mijn slaapzak mee, een kussen, mijn tandenborstel en een paraplu... Euh.. een paraplu Djayden? Voor wa dadde? Ja, mama, voor als t regent in mijn bed natuurlijk. Euh.... tis wel binnen ze dat ge gaat slapen.. Ahhhhhmmmm, tis binnen.. amai das handig.... Allé zulle, die dacht eens buiten te slapen mee zijne paraplu bij vriestemperaturen, hij zag het volledig zitten :-)

2 onderbroeken

16:19, 24/1/2013 .. 0 comments .. Link
"Mama, gij steekt toch wat uit ze".. euh.. waarom dadde Djayden? kom eens mee naar toilet? Op het toilet gekomen, doet hij zijn broekje af... één... twee... onderbroeken aan vandaag !!! Gij zotte mie gij... en ja hoor, strijk lag hij.. tja, t was vroeg vandemorgen :-)

oeps vast...

16:20, 15/1/2013 .. 0 comments .. Link
8.30u deze morgen: Berg op, sliere naar beneden en hup, gracht binnen :-) Met dank aan de zwalmse boer met zijnen tracteur en meneer met den jeep die zo vriendelijk waren om ons uit den berm te trekken in Roborst city.. joat joat, ze heeft het weer gekunnen, ons moeder... :-)

met facade tegen de grond !

16:20, 14/1/2013 .. 0 comments .. Link
Allé hup, papa kapt 2 weken geleden met een machète in zijn handen, pezen aan mekaar moeten zetten, laten naaien en van die toestanden en ja hoor, vandaag kregen we Djayden thuis van ' t school.. met zijn facade tegen de grond :-)

papa danst als een meisje :-)

16:21, 12/1/2013 .. 0 comments .. Link
Papa test gisteren zijn nieuwe koptelefoon voor zijn MP3 player. Hij staat in de living te swingen met zijn koptelefoon op terwijl wij wat TV kijken. Djayden kijkt naar papa, schiet in de lach en kijkt daarna naar mij: "Papa danst precies gelijk een meisje". Euh, chance dat nen goeien koptelefoon was :-)

T-shirt schilderen

16:22, 9/1/2013 .. 0 comments .. Link
Djayden mag een t-shirt schilderen. Na 15 minuten is hij klaar. En?? wat staat erop Djayden?? Wel mama, in het midden een grote hartje, en daarrond alle symbooltjes van de kinderen van mijn klas (elk kind heeft een symbooltje in de kleuterklas). En weet je wat dat wil bedoelen? Ik hou van alle kindjes van mijn klas... Wat is ie toch een schatje... :-)

wat is er mis met je mond?

16:22, 5/1/2013 .. 0 comments .. Link
Deze morgen zit ik aan de computer terwijl Djayden wat tv kijkt. Na een kwartiertje roept hij vanuit de zetel. "Mama, wat is er met je mond gebeurd? Euh.. ik zou het niet weten Djayden, waarom?? Wel, je praat precies niet veel... " Allé ze, ne mens zwijgt dan ne keer 15 minuten.. :-)

mooiste kerstcadeau

16:23, 24/12/2012 .. 0 comments .. Link
Heb zonet het mooiste kerstcadeau ooit gekregen van Djayden. Hij is deze morgen alleen opgestaan om 8u, naar beneden gegaan, TV aangezet, heeft een chocomelkje gemaakt en in de microgolf gestoken en zelfs de kerstboomlichtjes aangestoken. Mama heeft lekker uitgeslapen tot 9.30u. Mama, blijf volgende keer maar slapen ze, ik ben al groot genoeg, ik ben al 5 jaar ze :-)

van paprika tot in amerika

15:23, 21/10/2012 .. 0 comments .. Link
In de supermarkt lopen Djayden en ik voorbij de groenterayon... Djayden neemt 2 paprika's, steekt ze in de lucht en zingt en danst uit volle borst... " Vannnnn Paaaaaprika tot in Amerika, van op de himalayaaaa tot in de woestijnnnn".. sjonge sjonge, iedereen keek naar ons, da was wa mega schaamlijk :-)

doe maar ze

15:24, 10/9/2012 .. 0 comments .. Link
Gisteren twee jonge meisjes (twintigers) op bezoek. Ze besluiten hun bikini aan te doen om een duikje te doen in het water. Djayden zal hen de weg naar de caravan tonen,waar ze zich mogen omkleden. Terwijl hij erop staat te kijken, zeggen de meisjes: " euh.. Djayden, we gaan nu onze bikini aandoen". "Ok, zegt hij, je mag dat hier doen hoor, geen probleem, doe maar". Sjonge sjonge, zust zijn vader :-)

voeten maken ruzie

14:29, 7/8/2012 .. 0 comments .. Link
Deze morgen bovenaan de trap: mama, mijn voeten maken weer ruzie zulle. Euh, waarvoor maken ze dan ruzie Djayden? Wel, ze willen weer allebei de eerste beneden zijn :-) Jawadde, kleuterhumor :-)

{ Last Page } { Page 1 of 14 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

1 atril
zonnebril
materialenleer
Congovlees
telefoontjen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer