Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Leven zonder vrouwen

Description

Trouwen, vriendinnetje, vrouw, sex, uitgaan, samenwonen, liefde.. allemaal hele gewone termen voor iedereen.. of toch niet?


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

Leven zonder vrouwen

Getrouwd, verkering, vriendinnetje, daten, ontmoeten, uitgaan, stappen.. allemaal doodnormale termen voor iedereen... of toch niet?

 

Ik vraag me af of er mensen zijn die net als ik op een bepaalde manier ongelukkig zijn. Het zou niet hoeven omdat ik alles heb, baan, leuk huisje, beide ouders nog en een goede band met hun, en toch...

Ik wil geen zielig verhaal vertellen of zielig doen, dat ben ik niet, maar vraag me af of iedereen er bij stil staat dat het niet voor iedereen vanzelf sprekend is om een meisje of vrouw te hebben, of er even met een af te spreken.

                                                                                                      

                                                                                                                     

 

Een gezin, huisje, boompje, beestje.. is dat wat ik wil? Nee eigenlijk helemaal niet, zou er eigenlijk niet tegen kunnen om de hele dag met iemand samen te leven. Als ik op de bank wil liggen dan doe ik dat en wil ik dat kunnen doen. Ik ben niet ego´stisch, absoluut niet maar wil gewoon zelf kunnen wat ik wil. Niet mee gaan met je vriendin booschappen doen omdat zij vindt dat er boodschappen gedaan moet worden of mee naar de familie omdat zij zo'n grote familie heeft en er elke maand wel een jarig is van haar kant. Ik wil eten wat ik wil, wanneer ik wil of helemaal niet eten soms, muziek draaien wat ik wil, heengaan waar ik wil, niet stappen omdat zij zo graag wil stappen.

Mmm terwijl ik dit type denk ik ( en iedereen die dit leest waarschijnlijk) nou dan blijf je toch lekker alleen, simpel.

 

Mja, ene kant wel andere kant niet.

Probleem is.. ik kan helemaal geen vriendin krijgen!

Ik zie dat als een onmogelijke taak en heb dat inmiddels opgegeven en heb me zelf voorgenomen absoluut niet naar vrouwen te kijken, hoe mooier ze zijn hoe minder ik er naar kijk en aandacht aan ze schenk.

Ze kijken ook niet naar mij dus waarom zou ik dan wel naar hun kijken en ze een goed gevoel geven omdat er iemand naar ze kijkt omdat ze weten dat ze leuk of mooi zijn.

Dacht het niet he.

Praten met ze is helemaal uit den boze, dat is een teken dat je ze leuk vindt en aandacht aan ze wil schenken. En dat vinden ze leuk, maar dat plezier gun ik ze dus niet he.

Ik scherm me af en heb me zelf voorgenomen dat ik een vrouw wil en zoek, iedereen om me heen zegt (waarschijnlijk om me niet te kwetsen) je kan best iemand vinden maar je wilt niet en doet er niks voor.

Dat heb ik wel gedaan maar weet vanaf mijn jeugd al hoe ik in de markt lig en hoe vrouwen en meisjes destijds op mij reageren.. meestal helemaal niet dus.

 

Ik ben geboren in Drenthe en heb een gewone jeugd gehad, ik ben niet zo groot en viel dus vaak buiten de boot, ik werd niet gepest omdat ik op zich (denk ik) wel een persoonlijkheid ben en met iedereen goed op kan schieten.

Ik had nooit ruzie ofzo, dat had ik niet nodig, hoefde nooit te vechten of van mij af te bijten, iedereen wou met me spelen en had veel vriendjes, ik was creatief in bedenken van dingen en was niet met meisjes bezig.

Later in de brugklas ook niet, ik was met andere dingen bezig, lol trappen, kattekwaad uithalen en alles wat je op die leeftijd doet.

Op die leeftijd beginnen de klassefeesten en ga je op dansles en dat soort dingen, ik dus niet, mijn oudere broer wel maar ik wou absoluut niet, ik zag er de lol niet van in om danspasjes te leren en ging liever andere dingen doen.

Misschien was dat fout, daar kon je dus mooi het eerst contact en lichamelijke contact krijgen met meisjes.

Ik was ook niet zo'n stapper, vrienden gingen elke dag in het weekend stappen als het kon, vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag naar de disco.

Ik schermde me niet af ofzo maar was gewoon niet zo'n stapper.

 

Misschien ga ik verder misschien ook niet, ik zie wel.

 

 


Posted: 03:49, 15/4/2006
Comments (0) | Add Comment | Link


Posted: 03:34, 15/4/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer