Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Samenspel draailier en andere bourdoninstrumenten


Samenspel draailier en andere bourdininstrumenten, georganiseerd te Gooik door Jaak Devuyst, draailierbouwer.

Home | Profile | Archives | Friends


25 september 2005: start!!!

Posted at 11:00, 26/9/2005

Jaak liep al een tijdje rond met de idee een "draailiersamenspelgroep" te beginnen. Zondag was het dan (eindelijk) zover.
Niet dat er massa's zijn komen opdagen maar vier personen werkt goed om mee te starten. De rest zat waarschijnlijk voor TV naar de mooie benen van Tom Boonen te kijken.

 

Het (te verwachten) grote niveauverschil maakt het niet gemakkelijk vlot samen te spelen maar daarin ligt juist de uitdaging. Probeer maar een eerstejaars draailier te koppelen aan een vierdejaars draailier en een derdejaars doedelzak. Voeg daar nog een draailier buiten categorie bij (Jaak, in alle opzichten) en je weet dat er te werken valt. Die enkele momenten dat wij, onvoorbereid en mekaar amper kennend, op dezelfde lijn zaten waren mooi. Dit beweer ik niet. Dit zei de buurvrouw die het geboenk van de kermis al meer dan beu was.

 

Om alles een beetje binnen de lijntjes te laten verlopen dient deze weblog. Als het God en mijn PC behaagt ga je hier alle afspraken, commentaar, foto's en partituren (voor zover dit auteursrechterlijk kan) vinden.

 

Je eigen commentaar is hier dan ook uiterst belangrijk. De richting van het samenspel wordt aangegeven door de spelers zelf. Heb je ergens problemen mee dan laat je dat ook zo snel mogelijk weten. Een ontevreden muzikant speelt niet lekker!

 

En van de komende dagen zet ik de partituren er op maar dat zal niet meer voor vandaag zijn vrees ik!

 

 

Pieter

Hosting door HQ ICT Systeembeheer