Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
The Astral Dreamstream

Het nut van dromen.

Dromen, is vaak een heel nuttig proces, zowiezo om je eigen dagelijkse dingen te verwerken waar je overdag niet aan toe komt of onbewust hebt weggedrukt.

Ook kunnen dromen je een aanwijzing geven over je eigen leven of de dingen die je bewust dan wel onbewust hebt meegemaakt. Zelfs wat je in de toekomst mee kunt gaan maken, voorspellende dromen noemt men dat en die dromen bevatten dan meestal waarschuwingen of adviezen waar je dan later nog wat aan zou kunnen hebben.

Verdriet is ook iets wat vrij veel mensen verwerken in hun dromen, doordat men daar overdag niet aan toe komt of heeft weggestopt. Er zijn zelfs heel veel gevallen bekend over dromen van mensen die over een overleden persoon dromen, het is dan ook best mogelijk dat je dan ook daadwerkelijk in contact bent geweest met die gene. Mijn gevoel zegt me dat je tijdens het dromen je in de astrale wereld begeeft.

Dromen kan zelfs uitwerken als de ultieme bevrijding, zo zijn er verhalen bekend over mensen die langdurig opgesloten zitten bijvoorbeeld, in een gevangenis of inrichting, vaak zien ze hun dromen als hun enige vrijheid. Dat is dan hun enige manier om tijdens hun gevangenschap of opname naar buiten te komen, bij die mensen komt uittreden dan vaker voor, wat dan meestal tijdens het dromen gebeurt, want dromen is immers een vorm van uittreden, aldus mijn overtuiging, kijk maar naar het vliegen in dromen waar ik verder op in deze blog het ook over zal hebben. Dus dromen zijn bedrog gaat er bij mij niet in!!!

Soms hebben dromen gewoon een verhaal en hoeven ze verder geen boodschap te bevatten, maar bedrog zijn ze dan zeker niet!!

Dromen heeft naar mijns inziens meerdere voordelen.

Groet Marcel.

19:08 - 12/5/2006 - comments {1} - post comment

Richtingaanwijzer

Beetje raar maar ik heb het toch echt gedroomd.

Ik liep met mijn hond door mijn oude buurt Paddepoel in Groningen, en ik zag daar een verkeersbord, een rechthoekige blauwe met een witte pijl.

Dat verkeersbord gaf richting aan, naar voor een auto, de rechterkant.

Ik vond het leuk omdat bord naar de linker kant te draaien en die auto,s een doodlopende weg in te sturen. Tot op een gegeven moment er nog iemand met een hond aan kwam en ik de behoefte had om mij achter een nabijgelegen bossage te verschuilen.

Wachtend op een reactie van diegene keek ik toe en die man zag wat er met het bord gebeurt was.

Hij keek even om zich heen en ontdekte dat ik daar achter de struiken verschuild zat.

“Oh was jij dat, heb jij dat gedaan” zei hei op een lacherige toon en vond het allemaal wel leuk in mijn beleving.

Mijn vriendin echter niet, toen ik het haar vertelde, zei ze tegen mij dat ik daar beter mee op kon houden. Ik kreeg het gevoel in mijn droom dat ik best wel kinderachtig bezig was geweest en was het dan ook wel met haar eens.


Ik denk dat deze droom mij heeft proberen duidelijk te maken dat ik nu toch echt voor de goede richting moet kiezen, en niet aldoor bezig moet zijn mijn eigen leven te misleiden, door steeds van richting te veranderen.

Wat dus ook duidelijkheid voor mijn naasten schept, waar mijn vriendin, als mijn meest direct naaste, mij dus op wees in mijn droom.

Het feit dat alles zich in mijn oude buurt Paddepoel afgespeelt heeft denk ik de betekenis dat ik mijn loyaliteit naar mijn jeugd maar een keer moet verminderen en dat daar nu de tijd rijp voor is.

09:08 - 11/5/2006 - comments {2} - post comment

droom over onzichtbaar skateboard met motor

Een paar dagen geleden heb ik over een onzichtbaar skateboard gedroomd.

Vreemdgenoeg wist ik wel hoe die er uitzag, ik kan een beschrijving geven:

Het was gewoon een skateboard weetjewel, met een gebogen achterkant met daar bovenop een motortje gemonteerd, die je met een trekkoortje kon starten en als ie dan aan was en ik er op ging staan dan zweefde die boven de grond zo,n 25 cm boven de grond ,wel en vage ervaring maar ik kon er goed mee uit de voeten wat het precies betekend weet ik nog niet maar dat gaan we zeker uitzoeken en als ik het weet dan maak ik er wel even een melding van.

 

 

15-05-2006,

Mijn uitleg hier over is, dat voor mijn gevoel die skateboard staat voor het gene wat mij naar mijn doel moet brengen en aangezien dat onzichtbaar is, is ie ook ongrijpbaar.

Dat ongrijpbare heb ik op dit moment ook in mijn leven.

Het feit dat ik goed met die skateboard overweg kon zegt mij dat ik mij er verder geen zorgen over hoef te maken, blijkbaar zal ik de controle niet verliezen over dat gene, in mijn leven, dat mij naar mijn doel moet brengen, eigenlijk ben ik dat zelf.

Gaande weg zal naar mijn gevoel die skateboard stukje bij beetje meer zichtbaar worden en zal ik mijn leven beter kunnen beoordelen, tot dat die skateboard helemaal zichtbaar is en ik dat doel heb bereikt(innerlijke rust). Dus kort gezegd: Ik heb de controle over mijn eigen leven en hoe onduidelijk het soms ook zal lijken, moet ik vertrouwen hebben in de weg naar mijn uiteindelijke doel, want dat wat mij daar heen gaat brengen kan ik niet weten, dat is namelijk een toekomstgeheim(onzichtbaar).

Groet Marcel.

19:41 - 3/4/2006 - comments {2} - post comment

snelle motor

'Arlen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vannacht heb ik gedroomd over een hele snelle motor waar ik op reed,

dat deed ik in mijn droom dan ook graag, maar ik had telkens het gevoel dat ik de banden nog moest oppompen, nu weet ik wel waar dat vandaan komt,ik rij namelijk zelf op een scootertje waarvan de bandjes steeds leeglopen.

Maarja nog even over die motor, ik vond het leuk om op die motor te rijden die echt heel snel ging en toen ik eenmaal weer bij mij in de buurt kwam was overal feest echt overal, op de straat en op alle woonboten die hier in het kanaal liggen en overal was muziek.

Ik had dus mijn motor even tegen het huis van mijn oom en tante geplaatst, en toen ik weer buiten kwam was ie weg.Trouwens ik heb ook al eerder over deze zelfde motor gedroomd, is niet de zelfde als die gele chopper, moet ik er even bij vermelden.

Nu kreeg ik heel sterk het gevoel dat die motor van diefstal afkomstig was en dat de rechtmatige eigenaar (buren van een paar deuren verder op) ,m weer terug gestolen hadden.

Vreemd genoeg zat ik een moment later weer op de motor en ik dacht ik zet ,m maar even achter het huis.

Dat leek me geen goed idee want als die mensen die motor zouden gaan zoeken en ,m bij mijn oom en tante achter het huis zouden vinden dan wisten ze meteen dat ik die motor daar had neer gezet.Ik ben toen met die motor naar de hoek van de brandgang gereden en zag in mijn ooghoek dat de rechtmatige eigenaar vanuit zijn woonkamer zag dat ik op zijn motor zat.

Dus heb ik em maar in de brandgang laten staan (vond ik wel jammer want ik vond het een te gek ding).

Lopend ben ik verder gegaan tot ik bij mijn oom en tante achter het huis kwam althans dat dacht ik.

Want toen ik daar eenmaal was was ik ineens achter het huis van mijn ouderlijk huis vreemd, heeeeeeeel vreemd en volgens mij ben ik toen wakker geworden.

 

16:50 - 3/4/2006 - comments {2} - post comment

Kan uittreden kwaad?

Kan uittreden kwaad?


Over het algemeen niet, maar een waarschuwing mbt. bewust uittreden is hier toch wel op z'n plaats, want in de astrale wereld houden zich ook geesten op die niet het beste met je voor kunnen hebben.  Bij het bewust uittreden  zul je je hier toch van te voren  op een of andere  manier  tegen moeten wapenen. Vergevorderde  uittreders hebben  dit immers al onder de knie. Het schijnt zelfs zo te zijn dat sterk geëvolueerde mensen zoals spirituele leermeesters hun astrale lichaam kunnen uitzenden voor speciale missies, terwijl ze bewust en wakker blijven en hun dagelijkse aardse activiteiten blijven verrichten.
Het gebruik van drugs zoals LSD voor de uittreding kan zeker een groot gevaar opleveren.
Met dank aan mijn vriendin Hannet voor de bewoording van dit verhaal.

22:07 - 26/2/2006 - comments {0} - post comment

Hoe weet je dat je uitreedt

Hoe weet je dat je uittreedt?


Dat is moeilijk te bepalen, maar ik zal proberen te zeggen.(Vergeef me als het fout is).

Kenmerken ván en rondom een uittreding, al dan niet als zodanig herkend en erkend (let op dat laatste woord):

* Je hoort suizingen in je hersenen, waarbij alle richtingen mogelijk zijn: v.l.n.r., v.r.n.l., voor voren naar achteren, van achteren naar voren...(let op: geen oorsuizingen, maar echt in je hersenen
* Je hoort knallen in je hersenen.
* Je hoort 'stemvork' geluiden in je hersenen.
* Je voelt en ziet jezelf door een gang glijden waarbij je heel realistisch ziet.
* Je hebt het gevoel dat je zweeft en je voelt jezelf als een speer door een bepaalde ruimte gaan.
* Je voelt dat je met je geest door materie heengaat: door deuren, ramen, muren.
* Je hebt een bijzondere aandacht voor een gebouw, een trap, een muur: je zit er met je neus zowat bovenop (laat staan erin) en al je aandacht gaat uit naar deze vormen.
* Je ziet dingen van een ander of van een andere ruimte die je niet had kunnen zien. Je ziet bijvoorbeeld je buurman de afwas doen, terwijl jij officieel in je bed ligt.
* Je wordt plotseling wakker, al dan niet met bonzend hart, en je voelt je totaal gedesoriënteerd; je weet bijgod niet meer waar je bent en kijkt verwilderd om je heen (verklaring: je was ver weg).
* Je wordt wakker waarbij je het gevoel hebt met een schok terug in je lichaam gevallen te zijn.
* Je voelt je heel licht in je lichaam alsof je ligt te kabbelen in je eigen lichaam.
* Je voelt je in je lichaam liggen, alsof je in een ruimtevaarderpak ligt en jij ligt er bewegingsloos in, of de variatie:
* Je voelt je totaal verlamd in je lichaam en je kunt niets bewegen, als ligt je lichaam in een ban. Je probeert te praten, te schreeuwen, je hand te bewegen, maar niets van dit alles lukt.
* Je ziet jezelf (op bed liggen of iets anders aan het doen).
* Als je op bed ligt en in een bepaalde staat raakt, zie je anderen, maar zij zien jou niet.
* Je probeert je uit alle macht bemerkbaar te maken, maar niemand merkt je op.
* Je probeert de deurklink te bewegen, het lichtknopje aan te knippen, het raam te openen, enzovoort, maar je merkt dat dit niet lukt (omdat je door de materie heen schiet en / of de materie niet op je reageert zoals je als mens gewend bent).
* Je vliegt 'tijdens een droom' boven steden en landschappen en denkt: hé, ik ben geheel bewust, ik weet waar ik me bevind (dit hoeft niet geografisch te zijn, maar in ieder geval visueel)
* Je voelt een dwingende energie om je lichaam die aan je lijkt te trekken.
* Je voelt tintelende energie om je heen, (intense) warmte, vibraties, lichtstralen, sensaties als die van wind.

19:03 - 26/2/2006 - comments {0} - post comment

Uittreding in beeld

19:03 - 26/2/2006 - comments {1} - post comment

Droom over het krijgen van een baby

               

Vannacht heb ik gedroomd dat ik in een ziekenhuis was of iets wat daar op leek, en ik kreeg daar ook een baan aangeboden.Het mooiste van alles was dat ik daar een baby toegeschoven kreeg, eerst wilde ik het wel erkennen maar niemand mocht het weten,(waarom weet ik ook niet)terwijl ik wist dat het kindje van mij was.Toen ik de eerste keer ging kijken vond ik het een "niet zo,n mooi baby'tje".Diegene die het kindje kwam brengen zei nog "goh hij lijkt precies op Marcel" en dat vond ik helemaal niet, die man voelde wel bekend aan maar ik weet niet zeker wie het was, volgens mij de ex vriend van mijn moeder.Toen ie dat dus had gezegd, ben ik weer gaan kijken en vond dat het kindje er al veel beter uitzag en ik voelde mij ook al veel beter omtrend die baby, een beetje meer verbonden zeg maar, dus kon ik em makkelijker accepteren.

Nou ben ik dus even gaan kijken via google en nu ben ik dus op een pagina beland die er drie verklaringen voor geeft.

Onderverdeeld in de categorieen,

Positief, negatief, en emotioneel.

Positief, zou kunnen betekenen dat er zich binnenkort een nieuw idee zou kunnen voordoen.

Negatief, als het om een hongerige baby gaat zou het kunnen betekenen dat er een verlangen bestaat naar geestelijk of lichamelijk voedsel.

Emotioneel, zoeken naar het ik kind in mij.

Nou kunnen er 2 stellingen in dit geval van toepassing zijn en dat zijn stelling 1 en stelling 3. want geestelijk en lichamelijk krijg ik namelijk voldoende voedsel.

                                                          

                 

03:55 - 25/2/2006 - comments {4} - post comment

De bewust veroorzaakte uittreding

De bewust veroorzaakte uittreding


Iedere waarneming, of die nu bewust of onbewust wordt geregistreerd is informatie voor onze geest. Bij opgewekte astrale ervaringen komt het er op aan om bewust toegang te krijgen tot je onderbewustzijn. Dit onderbewustzijn is een waarnemer die veel meer opmerkt dan het puur denkend bewustzijn. Daarom kan je dus ook een lucide droom als echt meemaken.

Bovenstaande wil dus absoluut niet zeggen dat een bewust veroorzaakte astrale projectie niet met de werkelijkheid overeenkomt. Er zijn genoeg gevallen bekend van astrale reizigers waarvan de waarnemingen met de feiten konden gecontroleerd worden. Moeilijker te bevestigen wordt het uiteraard als men naar hogere sferen begint te reizen. Sommige mensen kunnen deze ervaringen bewust oproepen, zie maar naar de boeken van Muldoon, Monroe of lees maar de rapporten van de testen die ze deden met Ingo Swan. Monroe richtte er zelfs een instituut (The Monroe institute for applied science) voor op, waar mensen met bijna dood ervaringen, mensen met uittredingservaringen onderzocht worden of mensen die willen uittreden dit kunnen leren.

Ook wordt daar veel onderzoek naar gedaan met vrijwillige proefpersonen. Muldoon was een van de eersten die dit fenomeen af en toe spontaan meemaakte en er enkele van rapporteerde. Monroe's eerste ervaringen waren ook spontaan, maar hij leerde langzamerhand een techniek waardoor hij dit bewust kun laten optreden wanneer hij wou. De uittredingen van Ingo Swan zijn meer half-uittredingen, waarbij hij dus wel, zei het onduidelijker, dingen kon waarnemen van andere plaatsen maar zich deels ook nog in zijn lichaam bevindt. Deze laatste soort, half-lichamelijk en half-astraal, komt wel het meest voor bij deze categorie van bewuste uittreding. Daardoor is de uittreding meestal, doch niet altijd, minder zuiver omdat men over een soort dubbel bewustzijn beschikt. Dit in tegenstelling tot deze van de eerste categorie waarbij men dus eigenlijk pas achteraf vaststelt niet in zijn lichaam te zijn, waardoor de waarneming 100 % via dit astraallichaam gebeurt.

19:17 - 24/2/2006 - comments {0} - post comment

3 soorten uittredingen

Er zijn drie soorten uittredingen :    
 
De spontane uittreding
Spontaan uittreden doen de meesten slechts bij een ongeval, bijna-dood-ervaring of soms ook zonder dat er eigenlijk aanleiding toe is. Deze vorm is wel de meest indrukwekkende omdat hij met geen haar verschilt met je dagdagelijkse ervaring, totdat je merkt dat je lichaam ergens anders ligt of je merkt dat je vanuit een standpunt waarneemt dat anders niet kan. Je probeert de deur open te doen maar grijpt door de kruk. Je gaat uit de weg voor iemand die langsloopt, maar hij niet, omdat hij je niet opmerkt en loopt half door je heen. Een aantal dingen vind je vreemd maar je merkt het nog steeds niet direct echt wat er met je aan het gebeuren is.  Deze vorm van uittreding, waarvan de uitgetredene zich niet direct bewust is, blijkt de indrukwekkendste en de realistische te zijn, dit aldus personen die beide soorten uittredingen meemaakten.
 

19:12 - 24/2/2006 - comments {1} - post comment

Last Page Next Page
Description
Op deze blog stel ik mijn ervaringen aan het licht omtrent dromen en uittreden. De bedoeling is, dat anderen dat ook gaan doen en zo hoop ik een volledige weblog samen te stellen over mijn dromen maar, ook over die van andere mensen.

Home
User Profile
Archives
Friends
http://members.home.nl/h.weenink
www.bloggers.nl/amulet
www.bandboston.com
More blogs about Dreamstream.

wouterweb

Stem voor deze site!
Forumplein
website-promotie
linkplein
webmeesteres

Recent Entries
- Het nut van dromen.
- Richtingaanwijzer
- droom over onzichtbaar skateboard met motor
- snelle motor
- Kan uittreden kwaad?
- Hoe weet je dat je uitreedt
- Uittreding in beeld
- Droom over het krijgen van een baby
- De bewust veroorzaakte uittreding
- 3 soorten uittredingen
- Waarom uittreden
- Uittreding in beeld 2
- De droom
- zelfmoord
- uittreden tijdens een droom
- Untitled
- Untitled
- Vliegen in Dromen
- Untitled
- Een motor als livedrive

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer