Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Live of Duane

Day 4

02:27, 11/9/2011 .. 1 comments .. Link
Gister heb ik lekker uitgeslapen en daarna als ochtend eten lekker een broodje gebakken ei met spek gegeten. Daarna later op de dag ben ik gaan zwemmen om af te koelen want het was erg heet. Later die avond ben ik een serie gaan kijken en daarna ging ik avond eten. Toen ging ik lekker vroeg naar bed. Doei!

Day 3?

20:17, 10/9/2011 .. 0 comments .. Link
Gister stond ik om zes uur op en toen ging ik naar school. Daar heb ik de eerste twee uur les gekregen in een lokaal daarna had ik pauze en moest ik dus gaan korfeen omdat het mijn klas ze beurt was. Daarna ben ik met mijn klas naar een soort van schilder gegaan. Daar hebben we een workshop schilderen gehad. Daarna zijn we terug naar school gegaan en hebben we een half uurtje in de klas gezeten en toen ging de bel al van de laatste les. Toen ben ik naar huis gegaan en serie op tv gekeken en toen in slaap gevallen tot half zes smidags en toen ben ik om zeven uur naar de tropen geweest met me ouders. Daarna naar huis gegaan en tot vier uur snachts een spel genaamd black ops gespeeld. Daarna naar bed gegaan. Dat was het wel zo beetje. Doei!

Day 2

02:19, 9/9/2011 .. 0 comments .. Link
Nou ik ben van 7:15 tot 12:40 op school geweest ik had Nederlands, wiskunde, economie en gym. Tijdens Engelse les heb ik een boek gelezen voor Nederlands omdat ik bij de Engelse les niks te doen heb omdat ik dat al heb gehaald. Na school ben ik naar huis gegaan en toen ben ik achter de computer gegaan later die avond ben ik naar Rugby training geweest tot 19:15 daarna ben ik naar huis gegaan en heb ik gedoucht en toen gaan eten.

School

02:58, 8/9/2011 .. 0 comments .. Link
Met school ben ik naar een soort van Muziek museum geweest waar we vervolgens een liedje moesten maken met de heelen klas 3C/3D met alemaal soorten muziek dingen. Daarna gingen we een film kijken die was heel nep gemaakt en heel saai... Dat was het voor vandaag Doei!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Day 4
Day 3?
Day 2
School

Friends

bns9
Hosting door HQ ICT Systeembeheer