Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Interieurstyliste

Over mij

Posted in Unspecified

Het klinkt cliché, maar mijn passie voor wonen is begonnen toen ik nog heel jong was. Als kind was ik altijd al nieuwsgierig naar hoe mensen wonen. Stiekem naar binnen gluren en dromen over de inrichting. Toen had ik al een sterk vermogen van het visualiseren van ruimtes. Op vakantie zat ik zenuwachtig in het vliegtuig: ‘hoe zal de hotelkamer eruit zien’ Me ouders en me zus lagen allang in het zwembad te dobberen wanneer ik nog bezig was met de finishing touch van onze hotelkamer. Tot grote teleurstelling had de schoonmaakster al mijn gestylde barbies, fruit en handdoeken de volgende ochtend weer opgeruimd.

Tijdens mijn middelbare schooltijd was ik er van overtuigd iets met mijn creativiteit te gaan doen. Na mijn diploma behaald te hebben heb ik me vol enthousiasme gestort op de opleiding interieuradviseur op het Koning Willem 1 College. Mijn passie is tijdens deze opleiding alleen maar groter geworden. Ik heb een eigen tekenstijl en manier van werken leren ontwikkelen. Mijn verlangen naar het echte werk is toen steeds meer gaan groeien. Mijn stageperiodes vond ik leerzaam en interessant. Het begon toen al te kriebelen om aan de slag te gaan. Ik had helemaal geen zin meer om terug te gaan naar school..

 

Nu ik in het laatste jaar van de opleiding zit heb ik voldoende kennis en ervaring opgedaan om een eigen bedrijfje op te starten. Via deze weg laat ik mijn zintuigen prikkelen in de spannende ondernemers wereld. Het is tijd om de branche kennis te laten maken met mijn creatieve talent.

13:01 - 6/6/2011 - comments {0} - post comment


Description
Alles wat mij prikkelt qua interieur, mijn portfolio, bezigheden, passies en inspiraties.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Over mij
Hosting door HQ ICT Systeembeheer