Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dynamic in beweging

Dinsdag

Posted in Unspecified

nog een halve dag stressen en de week zit er op! vandaag hebben we ons bezig gehouden met het knippen en plakken en het afmaken van ons visueel dagboek ...

 

nu moeten we ons nog klaarmaken voor de jury en 't zit er op!

 

we hebben deze week veel ervaring opgedaan !

 

We hebben dat goed gedaan! JEUJ 

 

 

TOT DE VOLGENDE KEER!

12:32 - 29/11/2005 - comments {0} - post comment


Maandag

Posted in Unspecified

Na een vermoeiende week en een vermoeiend weekend, moesten we nog enkele minder prettige taken afronden.
Zo moesten de 2 meisjes nog een interview afnemen en uitschrijven, Stijn had nog altijd geen tekst om samen te vatten, het olijke duo Vincent & Vincent hadden nog wat knip- en plakwerk, ikzelf heb me gisteren bezig gehouden met het verbeteren van enkele foutjes in de taken.  Nadat dit afgehandeld was heb ik me ook maar aan het knutselen gezet.

Toen Cindy en Stéphanie hun interview afgerond hadden hebben zij zich ook bij de knutselaars gevoegd.

Nadat de verloren zoon, Stijn, terug was van zijn queste naar een tekst om samen te vatten en deze uiteindelijk ook verwerkt had, kon diezelfde Stijn nu ook de interviews uittypen.

Op het einde van de dag stonden we al een heel stuk verder, doch was nog niet alles klaar.  Enkel het visueel dagboek en het moodboard moesten nog geperfectioneerd worden.

Een opdracht voor de volgende dag!

23:11 - 28/11/2005 - comments {0} - post comment


Vrijdag

Posted in Unspecified

Alweer een zeer drukke dag achter de rug! Iedereen geeft het beste van zichzelf, wat zeer mooie resultaten heeft opgeleverd!!

 

Zo werkte Dennis vandaag de enquêtes af, de resultaten uit de steekproeven onder de bevolking werden netjes geanaliseerd en neergeschreven. Aangevuld met enkele grafieken mocht het resultaat zeker gezien worden!

 

Stijn werkte vandaag heel de dag aan de taak van Engels, maar verloor enorm veel tijd aan het vertalen van engelstalige teksten. Ook vatte hij nog een tekst samen.

 

Cindy en Stephanie werkten met glans de taak van sociologie af en regelden zelfs een kandidaat om een interview van af te nemen. Zij ontfermden zich over het visueel dagboek. Deze visuele pracht zal ons nog lang herinneren aan de voorbije dagen!

 

Vincent en Vincent werkten vandaag de opdracht van Spaans af, ook de opdracht van Frans werd met succes beëindigd. Samen maakten ze een sportieve fotocollage, creativiteit ten top. Stap 3 van de PR-taak werd ook afgerond.

15:51 - 25/11/2005 - comments {2} - post comment


Donderdag

Posted in Unspecified

Vandaag zijn we vol goede voornemens naar 't school vertrokken! Klaar voor onze tweede dag van de exploratieweek. Na het verder verdelen van de taken vlogen we het EMI binnen, op zoek naar een computer. Er was een enorme chaos van hopeloze studenten zoekend naar een computer of een stukje tafel om te werken. Gelukkig hebben wij een goed ellenbogenwerk verricht en konden we ons zonder moeite vestigen achter een computer met een prachtig lange tafel. Jaja, goed begonnen is half gewonnen. Onze tweede dag kon al niet meer stuk. Toen begon echter het serieuze werk. Zo droeg ieder zijn steentje bij met zijn eigen taken en specialiteiten. Zo zijn Vincent² op stap geweest op zoek naar twee bedrijven die professioneel bezig zijn met sportgebeuren, Dennis ging naar zijn vorige school om er wat leerkrachten en leerlingen lastig te vallen met zijn enquête, Stijn heeft zich ijverig bezig gehouden met het samenvatten van teksten en opzoeken van interessante illustraties. Wij (Cindy en Stéphanie) hebben onze dag gevuld met een brokje sociologie  en een vleugje samenvattingen. Ook zijn Vincent² al begonnen aan het moodboard, hiervoor hebben ze hun beste teken-, knip- en plaktalenten boven gehaald. Na een hele dag ijverig werken klopte Vadertje Vaak aan en werd het tijd om naar huis te gaan...

 

Tot morgen!

 

15:01 - 24/11/2005 - comments {0} - post comment


Woensdag

Posted in Unspecified

Vandaag zijn we vol van de zenuwen om 8.45uur naar school gekomen. Het was immers onze eerste dag van de exploratieweek. Na het invullen van een vragenlijst in verband met studiegewoontes werden we in de aula (waar we eveneens konden kennismaken met onze teamgenoten) gebrieft over het verloop van de komende exploratieweek.

We zijn begonnen met het aanmaken van onze weblog en het verzinnen van groepsnaam en een krachtige slogan.

Dynamic 6 werd geboren!

Als een volwaardig team hebben we ons samengezet om een vragenlijst en een interview op te stellen.

Toen was het tijd voor een korte break.

Om 13.00uur begon dan het echte werk. De dagopdrachten werden uitgedeeld en met dit blad in de hand zijn we de school uitgerend op zoek naar folders en dergelijke. Overtuigd van onze overwinning zijn we naar onze begeleidster, Hilde Spillemakers, gestapt om alles te laten corrigeren. Maar helaas, we waren er nog niet vanaf. We waren niet foutloos. Om onze eer alsnog te redden zijn we op zoek gegaan naar de ontbrekende gegevens.

We zijn deze eerste dag geëindigd met het verdelen van de taken en het maken van praktische afspraken.

 

Ik heet Hilde Spillemaeckers

Ik wens jullie veel succes!

 

Tot morgen  

10:41 - 23/11/2005 - comments {0} - post comment


Description
Logboek exploratieweken van Stéphanie Quirynen, Cindy Van Aert, Dennis Volkaerts, Vincent Van Dingenen, Vincent Piña Ojeda, Stijn Hemelaer
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Dinsdag
- Maandag
- Vrijdag
- Donderdag
- Woensdag
Hosting door HQ ICT Systeembeheer