Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ed Syob 04

Description

Verslagen van zaalvoetbalploeg Ed Syob 04, uitkomend in de 3de afdeling van de FROSLZV-zaalvoetbalbond.


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
<%Stallions Leuven%>
<%Stallions Leuven%>

Forum maatje te groot voor thuisploeg

Eerste nederlaag in 10 matchen is een feit voor Ed Syob

Café 't forum kwam vandaag op bezoek bij Ed Syob 04, een echte topper aangezien de bezoekers hun laatste titelkansen uitspeelden en de thuisploeg op zoek ging naar een 10de opeenvolgende overwinning en zo aansluiting kon houden bij plaatsen 3 en 4. Bij Ed Syob 04 dezelfde gezichten als de voorbije weken: Japstah in doel en verder Smets, Stessel, Joene, Kenny, Pieter H en Makke. Pieter F nam de taak als DLG op zich. 'T Forum van zijn kant was au grand complet afgezakt, met zijn allerbeste ploeg dus.

 

Jammer genoeg slaagde het Fros erin om al voor de 3de keer dit jaar geen scheidsrechter naar onze thuismatchen te sturen, voor de 2de maal in een topper(na Stallions). Toch wel bedenkelijk als je weet hoeveel wij jaarlijks aan inschrijving en scheidsrechters moeten betalen. Soit, uiteindelijk floot een speler van de bezoekers.

 

'T Forum begon het beste aan deze topper: met fraai combinatievoetbal drukten ze de thuisploeg in de openingsfase tegen de eigen goal. Ed Syob kwam er maar zeer sporadisch uit en kon nauwelijks kansen afdwingen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de bezoekers na een dikke 5 minuten de 0-1 op het bord konden zetten: 'den Hollander' kreeg de bal iets of wat gelukkig voorbij onze verdediging en schoot dan kurkdroog in de winkelhaak. Even later stond het zelfs 0-2 en wisten we dat het zeeeeer moeilijk zou worden.

 

Toch kwam Ed Syob nadien beter in de match, het kreeg steeds meer en meer vat op de bewegingen van de forumspelers en het begon zelf ook kansen af te dwingen. Op het kwartier leidde dit ook tot de aansluitingstreffer, een vrije trap iets voorbij de middellijn werd breed gelegd tot bij Joene, die listig de 1-2 in de hoek schoof. De bezoekers leken wat aangeslagen, jammer genoeg werd vlak nadien deze aansluitingstreffer meteen uitgewist: een forumspeler kreeg iets teveel ruimte en met een afgeweken bal vloog de 1-3 tegen de netten. Nog voor de rust kon 'T Forum uitlopen tot een 1-4 voorsprong, maar de laatste 5 minuten van de eerste helft waren voor Ed Syob: 2 goede kansen en uiteindelijk zorgde Kenny voor de 2-4 ruststand.

 

De tweede helft begon hoopvol voor Ed Syob, op een verre trap van keeper Japstah werd een eerste goede kans afgedwongen, die jammer genoeg in de handen van de bezoekende keeper bleef steken. Het bleek het laatste wapenfeit van Ed Syob, 'T Forum speelde geduldig, goed combinerend en was simpelweg beter als een moedige thuisploeg. Via 2-5 konden de bezoekers uitlopen naar 2-8. Kenny kon nog iets terugdoen door de 3-8 te scoren, maar het slotakkoord was voor 'T Forum dat de 3-9 eindstand vastlegde.

 

Het Forum was gewoon een maatje te sterk vandaag, niks om beschaamd over te zijn. Het koppelde techniek, snelheid, individuele acties aan elkaar en het speelde ook als ploeg zeer goed samen. Deze ploeg zal uiteindelijk samen met de Stallions een aanwinst zijn in 2de volgend jaar. Voor Ed Syob van zijn kant wacht zaterdag een nieuwe kans in de topper tegen de Vampires. Koppen omhoog!

Goals: Kenny 2, Joene 1


Posted: 09:34, 24/4/2007
Add Comment
<%Stallions Leuven%>
<%Stallions Leuven%>

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer