Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ed Syob 04

Description

Verslagen van zaalvoetbalploeg Ed Syob 04, uitkomend in de 3de afdeling van de FROSLZV-zaalvoetbalbond.


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
<%Stallions Leuven%>
<%Stallions Leuven%>

Ed Syob klopt Clijne Taefel met 5-2

Nieuwe zege zet fantastische terugronde nog wat kracht bij

Het doel voor de resterende 2 matchen was simpel voor Ed Syob: 2 keer winnen en hopen dat Foot Ok en Kliekske niet al hun resterende matchen winnen. Deze 2 zeges zouden er immers voor zorgen dat het seizoen afgesloten wordt op een schitterende 5de plaats, dit voor een ploeg waarbij de onzekerheid nog troef was op een week voor het begin van het seizoen.

 

Ed Syob trad vanavond aan met Smetskovski in doel en verder Joene, Smets, Kenny, Pieter H en Makke. Na een rustige studieronde was er een snelle counter langs Kenny en Makke en de eerste echte kans ging ook meteen tegen de netten: 1-0. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van deze voorsprong: wat laks verdedigen en vanuit een scherpe hoek stond het even later al 1-1. Toch kon de Clijne Taefel nooit de indruk wekken om er echt een match van te maken: zonder subliem te voetballen etaleerde Ed Syob een technisch overwicht: al vrij snel bekroond met de 2-1 langs Kenny. Pieter kon voor de rust zelfs nog een 3de binnenleggen: 3-1.

 

De 2de helft begon aan een gezapig tempo: voor Ed Syob moest het niet echt, gezien de voorsprong en de Clijne Taefel was ondanks het goed rondspelen van de bal niet in staat om veel kansen af te dwingen. Ed Syob verdedigde goed gegroepeerd en probeerde uit te breken waar mogelijk was. Dit zorgde voor een resem kansen, maar de kanonnen waren vandaag niet altijd even goed afgesteld. Daardoor bleef het vrij spannend: zeker wanneer een interceptie van een bezoeker werd afgerond met een mooie lob en onze keeper hands beging. Een rode kaart bleef ons gelukkig bespaard, dank aan de scheidsrechter hiervoor die wederom een puike match floot. Geen 3-2 dus en even later was de match helemaal gespeeld toen Smets na een mooi uitgesponnen aanval de 4-1 tegen de netten schoot: met links notabene, deze ster is dan ook perfect tweevoetig zoals u ondertussen al weet. En Smets had zijn törinstinct helemaal teruggevonden, want hij zorgde even later voor de 5-1. Kort voor affluiten was er na een ongelukkige terugspeelbal nog een indirecte vrije trap voor de bezoekers: die een tweede eerredder binnen knalden: 5-2. Meteen ook de eindstand.

 

11de zege op 13 in de terugronde, volgende week maandag de kers op de taart tegen Rayan Den Hoek?

 

Goals: Smets 2, Kenny, Makke en Pieter H 1

 

 


Posted: 18:34, 8/5/2007
Add Comment
<%Stallions Leuven%>
<%Stallions Leuven%>

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer