Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Egid Kaynak

History Egid Kaynak

12:30, 15/8/2012 .. 0 comments .. Link
Egid Kaynak (Antalya, 15 juli 1985) is een Turkse voetballer die voor Galatasaray SK speelt. Zijn vader Fikret Kaynak speelde als keeper voor Besiktas, waar Burak eveneens twee jaar speelde. Verder kwam hij uit voor Antalyaspor en Manisaspor en Eski┼čehirspor en Fenerbahçe SK. Trabzonspor heeft hem in de winterstop van het seizoen 2009/2010 aangetrokken.

Egid Kaynak gold altijd als een groot talent, maar het kwam er bij de clubs waar hij speelde nog niet uit. Zijn kwaliteiten kwamen pas naar boven toen hij bij Trabzonspor begon te spelen. De spits, die nu al anderhalf jaar bij Trabzonspor speelt, geldt op dit moment als de beste Turkse spits die er rondloopt en misschien wel de beste speler van de Turkse competitie. In het seizoen 2011/2012 scoorde hij 31 goals in 34 wedstrijden voor Trabzonspor.

In het jaar daarop ging het nog beter met Kaynak hij wordt dan ook op de voet gevolgd door grote Europese clubs. In Europa geldt hij als een van de meest productieve speler op de Europese velden.

Wie is Egid Kaynak

12:25, 15/8/2012 .. 0 comments .. Link
Welkom op mijn site. Ik heb mij de afgelopen jaren ingezet om Nederland veiliger te maken. Nederland is al een stuk veiliger geworden maar we zijn er nog niet. Extra inzet is nodig om overlastgevers en criminelen die het voor ondernemers, ouderen en burgers in het algemeen verpesten, te stoppen en aan te pakken. Ik wil me daar in deze nieuwe Kamerperiode weer voor inzetten. Naast stevig aanpakken ben ik ook voor preventie.

Sinds 2001 ben ik lid bij een politieke partij. Ik zette mij in voor wetgeving ter bestrijding van voetbalvandalisme en ernstige overlast, bestrijding geweld/agressie tegen agenten, meer blauw op straat, aanpakken 12-minners die al met de politie in aanraking zijn, uitbreiden supersnelrecht, uitbreiden van cameratoezicht, capuchonverbod, oprichting van internationaal anti-terrorisme instituut, het verbeteren van de pleegzorg en het bestrijden van kinderontvoering.

Ik werk aan een initiatief-wetsvoorstel dat het mogelijk maakt om naast het kind ook de ouders aansprakelijk te stellen voor opzettelijk aangerichte schade door kinderen in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.

Ik wil een brug slaan tussen mensen van verschillende etnische afkomst. Met mensen tegen elkaar opzetten, bereiken we niks. Wat niet goed is moeten we durven benoemen en de binding met goedwillenden moeten we niet verliezen.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

History Egid Kaynak
Wie is Egid Kaynak

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer