Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Muziek, Tempo en Tuinen

Even voorstellen

Deze weblog zal worden ingevuld met van alles over de muziekvereniging waarin ik speel, over ons huisdier (poes) Tempo en verder met foto's van onze tuin.


Diverse links

* Home
* Dit ben ik
* Archief
* Laus Deo Emmen
* De Bazuin Uithuizen
* Hetty Bolt
* GGD Drenthe
* Muziek
* Poezen
* Onze tuin
* Dagboek
* Besson
* Groei en Bloei
* Weblog Ansje

Laatste keer

Dit is de laatste keer dat ik in deze log schrijf. Jammer, ik vond h'm er wel leuk uitzien, maar het heeft te weinig ruimte.

In het vervolg kun je me vinden op het volgend adres:

http://www.elja.web-log.nl

 

Tot gauw!!

 

Elja

 


Posted: 20:44, 14/3/2006 in Dagboek
Comments (2) | Add Comment | Link

Dagboek

Hé hé, wat een week.

Afgelopen dinsdag, op de verjaardag van zus Hetty, kwam de belangrijke uitslag van de Cito-toets voor Roos: 541 !! (niveau HAVO) Hartstikke goed, en beter dan verwacht.

Verder moest ze die dag theorieexamen A doen op de muziekschool. Begin april volgt dan het praktijkexamen. Ze krijgt de komende week de uitslag.

De hele week ben ik opgestaan met hoofdpijn, het leek haast weer een voorhoofdsholteontsteking. Zo'n pijn boven de ogen. Maar waarempel, vanaf gisterochtend was het weg. Maar ik moest wel dagelijks blijven blazen, want vrijdagavond was de solistenavond van Laus Deo. Teun begeleidde mij bij één stuk op de piano. Het tweede stuk was solo. En gelukkig ging het prima, ik heb een hartstikke leuk verslag gekregen. Alfons vond het tweede (Funk) erg gedurfd, maar technisch goed uitgevoerd. Aangezien ik als eerste van de avond aan de beurt was, kon ik de rest van de avond relaxed genieten. Roos was meteen na mij aan de beurt, samen met Leonie op de bugel. Zij speelden "Feestbeest" en kregen ook een motiverend juryverslag.

 


Posted: 12:03, 12/3/2006 in Dagboek
Comments (0) | Add Comment | Link

Nieuwe weblog uitproberen

Ja, je leest het goed. Ik heb een nieuwe weblog aangemaakt.

Een weblog bij "bloggers" is gratis, maar je kunt maar tot 1 mb aan foto's toevoegen. En dat is juist waar ik de log vooral voor wil gebruiken. Ik wilde laatst iets oploaden en toen kreeg ik al een melding dat ik eroverheen kwam.

Nu heb ik een nieuw adres gevonden waar je gratis weblog kunt aanmaken. De layout is totaal anders, wat drukker. Maar doordat je zelf dingen kunt toevoegen of verwijderen is ie toch wel leuk geworden. Ga maar es kijken. (Er staan alleen nog geen foto's op).

Het adres is:

www.elja.web-log.nl

 

Ik zal deze log eerst ook nog aanhouden.

 

EWB


Posted: 19:40, 4/3/2006 in Dagboek
Comments (0) | Add Comment | Link

Dagboek

Alweer zaterdag! Redelijk vroeg opgestaan omdat ik vanwege mijn ZOVEELSTE verkoudheid dit jaar niet meer in bed kon wezen (verstopte neus). Nu weet ik waarom ik woensdag en donderdag zo'n vreselijke hoofdpijn boven m'n rechter oog had. 't Was dus toch weer een verkoudheid.

We hebben zon nodig. Volgens mij hangt ons huis vol met virussen. Ik wil de boel opengooien en goed kunnen luchten. Maar ik zal geduld moeten hebben. 


Posted: 13:35, 4/3/2006 in Dagboek
Comments (2) | Add Comment | Link

woensdag

M'n vrije dag dus, maar ook m'n 'huishoud'-dag.

'k Heb al diverse wassen weggedraaid, er lijkt geen eind aan te komen. Straks nog stofzuigen en boodschappen doen.

Roos is vanmiddag met haar klas naar de open dag van het Hondsrug College en omdat het open dag is, is Bas vandaag vrij. Gek genoeg is hij toch met Sven vetrokken naar school: "lol maken", zei ie. Vanavond is hij vrijwilliger in zijn klas om de ICT richting te promoten. Roos wil hier vanavond ook nog met mij naartoe. Vooruit dan maar.

Tussendoor heeft ze ook nog even trompetles.

Kortom, de dag zit weer vol en voor je 't weet is ie weer voorbij.   


Posted: 13:39, 1/3/2006 in Dagboek
Comments (0) | Add Comment | Link

Dagboek

Morgen is de vakantie van de kids weer voorbij. Dan moet er weer hard gewerkt worden!! Ze waren deze week verschrikkelijk lui, dat wordt wel weer wennen.

Gisteren even naar de tuinbeurs in Exloo geweest. Vorig jaar vond ik het iets leuker. Na een uurtje was ik al uitgekeken.

We gaan straks even naar de rommelmarkt in de Giraffe. Wie weet wat ik daar nog tegenkom voor de tuin ofzo.

Ik ben al de hele week van plan om in de tuin te gaan werken, maar eigenlijk vind ik het veel te koud. Aangezien het steeds weer vriest, besluit ik bij deze dat de catalpa en de vlinderstruiken nog wel even kunnen wachten voor ze gesnoeid gaan worden. (Niet te lang natuurlijk.)


Posted: 11:54, 26/2/2006 in Dagboek
Comments (2) | Add Comment | Link

Dagboek

Gisteren is alleen mam bij ons geweest. Pap had erg veel pijnklachten en kon niet komen. We hebben erg genoten van de snert. En er is nog wat over dus....

Inmiddels ben ik met Bas in het ziekenhuis geweest en is z'n oor schoongemaakt. Hij hoort daardoor al meer en ervaart dit als vreemd. Hij hoort nu ook 'bijgeluiden' en dat is wennen. De komende weken zal hij waarschijnlijk nog beter gaan horen, maar hij is nu al blij dat hij toch heeft besloten tot operatie.

 

EWB    


Posted: 13:16, 23/2/2006 in Dagboek
Comments (1) | Add Comment | Link

Dagboek

Even weer bijpraten.

Afgelopen zondag zijn ma Juk en Ubbo op bezoek geweest. Gelukkig gaat het ook met haar prima, evenals met Bas. Beide operaties achter de rug en allebei aan het herstellen.

Gisteravond weer naar de repetitie geweest, lekker geblazen. De repetitie ging beter dan wel es anders.

En ik heb net uitgebreid de douche schoongemaakt. Altijd een vervelende klus, maar nu ruikt het weer fris en fruitig, dus het geeft weer een voldaan gevoel. Ja, ik ben nu nog vrij, dus ik moet die tijd ook wel een beetje nuttig besteden, vind je niet? Verder ben ik namelijk redelijk lui deze dagen. 

Vanmiddag weer naar Groningen, het ziekenhuis, met Bas. Z'n oor zal worden schoongemaakt. Benieuwd of ie daarna al wat meer zal horen.

En morgen, m'n laatste vrije dag alweer, komen pap en mam. Ze nemen een pan zelfgemaakte snert mee, heeeerlijk!!!


Posted: 13:59, 21/2/2006 in Dagboek
Comments (0) | Add Comment | Link

Zaterdag

Vandaag lekker uitgeslapen. We zijn vanmiddag even wezen winkelen in Emmen. 'k Heb een nieuwe rok en shirt gekocht. Ik heb nog nooit zoveel rokken gekocht als dit jaar. Maar het is dan ook echt "in". Verder heeft Roos 2 nieuwe broeken gekregen. Dat was echt nodig want ze groeit momenteel. Verder hebben Roos en ik allebei een stelletje oorbellen gekocht. Bas had een bon van de Free Record Shop en haalde daar een gamecubespel. En last but not least kochten we een, ...schrik niet: laptop!!!!!

Teun had een leuke aanbieding gezien en dan weet je het wel. Hij noemde steeds alle voordelen en dat ik h'm ook mooi kan gebruiken bij het notuleren voor Laus Deo. Eigenlijk vind ik het nog steeds overdreven. Toen ik zei dat hij de beslissing maar zelf moest nemen, heeft ie h'm toch gekocht! 

Zo meteen eten en nu schaatsen kijken.  


Posted: 17:21, 18/2/2006 in Dagboek
Comments (1) | Add Comment | Link

 

 


Posted: 11:07, 17/2/2006 in Poezen
Comments (0) | Add Comment | Link

Dagboek

Gisteren heb ik Bas weer opgehaald uit het ziekenhuis.

De operatie lijkt te zijn geslaagd. Na een week of 4 zal blijken of hij echt beter hoort. Er is een implantaat in z'n oor geplaatst. Het middelste gehoorbeentje bleek kapot/verdwenen te zijn. Die is dus vervangen.

Toch gek om (weer!) te zien dat je zoon onder narcose wordt gebracht. Leuk is anders. Maar goed, alles is achter de rug!


Posted: 10:54, 17/2/2006 in Dagboek
Comments (2) | Add Comment | Link

Valentijnsdag

Zo, ik ben nu eerst ruim een week vrij!!!

Morgen wordt Bas geopereerd aan z'n oor. Spannend hoor! We moeten om 11.00 uur in het Martini Ziekenhuis zijn. Het zal wel een lange dag worden. Steeds maar wachten enzo. Hopelijk gaat alles goed! Teun heeft vrijgenomen omdat Roos 's middags vrij is en morgenavond een voorspeeluur heeft op de muziekschool. Zo kan hij er met haar naartoe. Eigenlijk is er op haar school ook nog een kijkavond, maar die slaan we dus maar over.

Nu nog gauw eventjes blazen, tot 20.00 uur. (Ik moest wachten op Roos. Misschien moeten we maar lootjes gaan trekken wie het eerst muziek mag maken. Gelukkig heeft Bas overdag al piano gespeeld, want hij was vrij).

 

EWB

 


Posted: 19:34, 14/2/2006 in Dagboek
Comments (0) | Add Comment | Link


Posted: 15:42, 12/2/2006 in Poezen
Comments (3) | Add Comment | Link

Agapantus


Posted: 13:45, 12/2/2006 in Tuin
Comments (0) | Add Comment | Link

 

 


Posted: 13:41, 12/2/2006 in Poezen
Comments (0) | Add Comment | Link

Verjaardag

 

 


Posted: 13:12, 11/2/2006 in Dagboek
Comments (3) | Add Comment | Link

Zaterdag

Heerlijk uitgeslapen, daarna de krant uitgebreid bestudeerd en nu lekker fris gedoucht.

Zoals meestal de zaterdagochtend voor mij begint. Heerlijk!

Maar nu moet ik toch echt aan de wekelijkse verplichtingen beginnen. Wassen, boodschappen halen, stofzuigen e.d.

Vanmiddag maar lekker de tv erbij aan, de olympische spelen kijken en dan vooral het schaatsen. Teun heeft dit weekend dienst. Hopelijk hoeft hij niet weg, dan kunnen we samen de boel aanpakken. Ik zal maar beginnen...


Posted: 12:14, 11/2/2006 in Muziek
Comments (0) | Add Comment | Link

Concours november 2004


Posted: 13:34, 10/2/2006 in Muziek
Comments (0) | Add Comment | Link

Dagboek

Gewerkt in Assen vandaag. Stampot boerenkool gegeten. Nu even computeren en daarna blazen. Roos heeft de citotoets achter de rug en is weer een fase verder. Gisteravond was er een quiz op de tv met cito vragen. Hebben we even fanatiek meegespeeld.

Morgen werken in Emmen, daarna: weekend. Gek, zoals een mens toch altijd weer naar het weekend uitkijkt, terwijl je niet zonder je werk zou willen.

    


Posted: 18:47, 9/2/2006 in Dagboek
Comments (0) | Add Comment | Link

Clematis


Posted: 13:27, 9/2/2006 in Tuin
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer