Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Claudje's Blog

30092011

02:23, 1/10/2011 .. 0 comments .. Link


Badje 4

15:26, 21/1/2011 .. 1 comments .. Link

Liv zit sinds gisteren met zwemles in badje 4. Dat is het laatste badje. Ze heeft nu alleen nog maar een kurkje om. Als het kurkje af mag, dan mag ze met kleren aan gaan zwemmen en dan is het afzwemmen.

Maar het is nu ook in het diepe!! Was toch wel even wennen om Liv in het diepe te zien springen. Ook geen badmeester meer in het water, maar zwemmen deed ze!!

Vorige week hebben we een manke Wonder gehad. Wat er nu precies is gebeurd, dat weet ik niet. Hij liep zeg maar als een konijn op zijn hakken. Of dat hij nu van de trap gevallen is of dat zijn grote vriend op hem is gaan staan, dat weten we dus ook niet. Ik ben vorige week 2 keer met hem naar de dierenarts geweest. Gelukkig gaat het nu weer beter. Het is een Wonder!!!

Voor de rest niet veel bijzonders. Eigenlijk nadat ik had geblogd dat ik niet meer ziek was, zijn er toch een aantal dagen geweest dat ik mezelf toch echt wel ziek voelde.  

Ik ga lekker een weekendje doorbrengen bij mijn vriendinnetje, lekker even geen kinderen om me heen.

xxxxx

 

 

 Wonder en Dino

22:47, 4/1/2011 .. 0 comments .. Link

Dino en zijn grote vriendGelukkig nieuwjaar!!!!!

21:47, 4/1/2011 .. 1 comments .. Link

Ik wil iedereen een gelukkig, waardevol en gezond 2011 wensen. Als ik dat voor jullie wens dan komt dat ook weer terug naar mij.

Ik moet toch echt even wat kwijt. Ik ben tot een inzicht gekomen! Ik heb een ontdekking gedaan! Ik kan namelijk vanaf nu iets echt gemeend zeggen. Namelijk:

IK BEN NIET ZIEK MEER!

Zo, dat is er uit. Dit is hoe ik me voel. Ik heb last van lichamelijke ongemakken, maar ik ben niet meer ziek. Dit was een hele ontdekking en openbaring voor mij. Ik ben namelijk wel echt ziek geweest. Ik was ziek en ik voelde me ziek, maar nu dus niet meer.

Tuurlijk, de pijn en de fibro zullen altijd bij me horen, maar ik ben niet meer ziek!!!!!!!!Cujo

22:48, 29/11/2010 .. 1 comments .. Link

Is deze film misschien bekend? Cujo. Het is een verhaal van Stephen King. Het gaat over een vrouw en een kind, die op een boerenerf in een auto zitten die niet wil starten en buiten loopt een hondsdolle onmensgrote Sint Bernhard hond. Nou mocht deze film bekend zijn, het is al een oud verhaal eigenlijk, Mark en ik bevonden ons zondag in een soortgelijke situatie......

Afgelopen zondag zijn wij Jessie gaan ophalen bij Aura, haar beste vriendinnetje en buurmeisje van de camping. Aura en haar papa en mama wonen in Losser, daar bij Duitsland ergens, en Jessie is daar een weekendje gaan logeren. Nou leek het ons leuk om ook even op de camping te gaan kijken aangezien we er dan toch vlakbij zijn. Mark, ik en Dino in één auto en Hans (campingbuurman) en onze twee meiden en Aura in de andere auto.

Het was wel weer even leuk om op de camping te zijn. Even koekeloeren in de caravan, maar dat stond er allemaal nog mooi bij. De camping was totaal uitgestorven, wat natuurlijk ook weer niet zo gek is.

We hebben de Senseo laten staan voor als we eens langs zouden komen, dus Mark had koffiepads, stroopwafels en melk en suiker meegenomen om lekker een kopje koffie te drinken. Dat kopje koffie ging dus niet lukken want het Senseo-apparaat was bevroren. Mmmm.

De meiden liepen te mopperen dat ze weg wilden want ze hadden het koud en er was toch niets te doen. Dus wij iedereen weer in de auto en weg......

Nee dus, mark zijn auto wilde dus niet starten. Accu leeg!

Mark en Hans zijn naar een huis gelopen en hebben startkabels gehaald. Maar dat mocht ook niet baten. Dus dan maar de leasemaatschappij bellen en wachten op de wegenwacht. Haha, dat kon wel anderhalf uur duren.

De meiden waren onderhand aan het huilen van de kou, dus hebben we Hans met de kinderen en Dino maar vast weggestuurd. Daar sta je dan.

Op een compleet uitgestorven camping, op een compleet uitgestorven veld, in het donker, met -3! We zijn de startkabels nog terug gaan brengen en ik zou zo zijn gaan vragen of we binnen mochten wachten, maar Mark dus niet. Die lulde snel een eind aan het verhaal en daar stonden we dan. Eerst maar een rondje lopen, het was toch nog niet donker. Even naar het toiletgebouw lopen want we moesten ook nog plassen. Dan maar in de auto gaan zitten. Nou liep er op de camping dus een onmensgrote Sint Bernhard hond. Die is eigenlijk van een boerderij in de buurt, maar hij heeft denk ik in de winter de camping opgeëist. Dus wij weer terug naar de auto en die hond liep mee. Mark was hem ondertussen de stroopwafels aan het voeren.....

Daar zit je dan in je auto, op dat veld, in het donker en buiten ligt die hond. Die is dus gewoon voor onze auto gaan liggen. Hij bleef liggen. Hij stond af en toe op, liep een rondje, keek even naar de auto en ging weer op de koude grond liggen. Echt als ik door het beslagen raam naar buiten keek zag ik de contouren van een enorme hond. Hahaha dan gaat je fantasie wel op hol hoor.... Voor anderhalf uur lang! Volgens mij heet die hond Bono, maar voor ons heet hij nu Cujo!!!!

Als hij nu een Whiskyvaatje had gehad...

Na anderhalf uur in de kou en het donker hebben we toch maar besloten om in de caravan te gaan zitten. Mark had de laatste dag dat we nog op de camping waren allebei de gasflessen leeg laten lopen. Maar er zat nog een piepklein beetje in de gasfles en daarmee hebben we de kachel aangestoken. Dat was voor 5 minuten....

Daarna hebben we alle waxinelichtjes die we nog hadden aangestoken. Al met al had het wel wat om daar met zijn tweeën te zitten. Romantisch in de caravan!

Gelukkig kwam toen snel de wegenwacht en kon Mark zijn auto gestart worden. Cujo bekeek het allemaal van een afstandje en sjokte eigenlijk weg toen wij het terrein weer af reden.

Zou hij dan toch door gehad hebben dat er wat aan de hand was. Volgens de wegenwacht wel.Wonder!!

15:52, 5/11/2010 .. 1 comments .. Link

Ons Wonder is er. Sinds afgelopen zondag hebben we Wonder in huis en hij is nu al dikke vriendjes met Dino. Dino rent Noa, de kat van Jessie, altijd achterna. Maar Wonder weet natuurlijk nog niet wat een hond is en is er niet bang van. Wonder loopt gewoon op Dino af en gaat kopjes geven.

Dino geeft nu dus ook kopjes. Hij loopt ook de hele tijd aan Wonder zijn kont te snuffelen. Hij heeft nog niet door dat dit niet des kats is.

Het is allemaal wel heel lief om te zien. Wonder / Donder, slaapt bij Liv op de kamer. Het is haar kat en we willen er wel voor zorgen dat dit ook zo blijft. Dat Jessie straks niet met twee katten op een kamer ligt. Liv heeft al 3 nachten voor mijn bed gestaan dat ze niet meer kon slapen door Wonder. Hij loopt telkens over haar bed heen. Ik heb haar voorgesteld om Wonder dan 's nachts op zolder te doen, maar dit wil ze natuurlijk niet.

Wonder wordt natuurlijk Donder. Hij doet zijn naam wel eer aan. Het is echt een kleine dondersteen maar wel superlief. Mijn handen beginnen sporen te vertonen van terreuraanslagen. We houden ons hart vast voor de bank. Dat kleine inimini mauwtje gaat door merg en been, maar hij is echt zo lief.Mijn Spin

12:38, 8/10/2010 .. 0 comments .. Link

Voor mijn slaapkamerraam hangt een hele grote spin. Als ik ga rusten lig ik een beetje naar die spin te kijken. Ik kijk hoe hij naar zijn prooi gaat, ik kijk als hij in zijn web zit en het waait heel hard. Dan gaat hij dus heel hard op en neer. Maar soms is hij er ook niet. Kortom, mijn spin houdt me wel bezig. Ik vind het interessant. Een spin staat er ook voor dat je niet moet vast blijven zitten in angsten en beperkingen. Dus als ik mijn spin zie dan wordt ik daar aan herinnerd.

Bij ons komt 1 x per maand de glazenwasser en ik had er al aan liggen denken dat ik dan mijn spin kwijt was. Nu is het een beetje raar om aan je glazenwasser te vragen of hij je spin laat zitten.

Hahaha ik heb het toch gedaan. Toen de glazenwasser gisteren bij mij de glazen wilde gaan doen, heb ik gevraagd of hij mijn spin wilde laten zitten...... Hij heeft hem keurig laten zitten, hij heeft om mijn spin heen gewassen.

Mark riep dat het niet gekker moest worden. Dat ik hem nog net geen naam had gegeven. Dit heb ik natuurlijk wel gedaan. Hij heet gewoon Sebastiaan en dat ik heb ik de heren ook gezegd.

Mark weet nu voor goed dat ik niet spoor en de glazenwasser heeft weer een verhaal te vertellen en zal nu ook wel anders over me denken...

Maar Sebastiaan Leeft!!Sterretje scoren

10:15, 8/10/2010 .. 1 comments .. Link

Afgelopen zondag was ik het zat! Altijd maar die zooi en achter de meiden aanlopen, corrigeren, politieagentje spelen. Mijn meisjes leiden echt het leventje van een prinsesje. Alles wordt voor ze geregeld, ze hoeven eigenlijk niets en worden op hun wenken bediend.

Familieberaad dus. Met zijn allen aan tafel en afspraken maken. Wie doet wat en wanneer. Met de meiden is afgesproken dat ze voortaan elke ochtend hun kamer opruimen en hun eigen tassen inpakken. Kleren van de vorige dag niet op de trap slingeren maar netjes boven in de wasmand.

's Middags hun eigen tas weer opruimen, vaatwasser uitruimen. 's avonds tafel dekken en afruimen, kamer bijhouden en gewoon overall meewerken. Hiermee kunnen ze per dag een sterretje verdienen.

Maar wat hangen we nu voor een beloning aan de sterretjes. Iets leuks, iets lekkers. Of moeten ze iets echt verdienen. Moeten ze het bijvoorbeeld verdienen om op hun DS te mogen, op de PC te mogen. In eerste instantie vond ik dit wel een goed idee, ware het niet dat ze normaal elke dag op de DS bezig zijn maar vanaf het invoeren kijken ze er niet meer naar om.

Dat werkt dus niet helemaal zoals het zou moeten. Maar waar zijn ze nu wel vatbaar voor. Nou gewoon waar elke vrouw vatbaar voor is. Geld!!!

Nu hebben we besloten dat ze voor elk sterretje 20 cent kunnen verdienen. Voor Jessie is dit boven op haar zakgeld dus nog EUR 1,40.

We waren hiermee al 2 dagen bezig en Liv was bij mij boven maar ze moest de vaatwasser nog uitruimen. Ze was het hier zo niet mee eens. Liv vond het zo belachelijk dat Mark en ik onze kinderen behandelen als slaven......

Liv loopt ook 1 sterretje achter op Jessie en daar is ze het ook niet mee eens. Ik moest Jessie maar geen sterretje geven.

Ik heb overigens gisteren de vaatwasser zelf afgeruimd en mijn naam op het bord erbij geschreven, met een sterretje erbij....Stomheid, caravan en Wonder!!!!!!

08:26, 30/9/2010 .. 1 comments .. Link

Stom, stom, stom. Ik heb weer eens 2 dagen achter de rug gehad waarin ik me gewoon heb gedragen. Gewoon mezelf zijn, een normaal leven. Doen wat je doet en doen wat andere mensen doen. Een gewone normale dag. Dus zonder rusten.

Dit heb ik 2 dagen gedaan en Ohhh, wat voel ik me daar dan lekker bij. Ik was vrolijk, gezellig en voelde me super. Maarrrrrrr

Langer als 2 dagen hou ik dat dus niet vol. Gisteren was dus weer de dag dat ik gigantisch op mijn flikker heb gekregen. Ik voelde me zo beroerd en mijn lijf gilde het uit van de pijn. Op dit soort momenten zie ik het echt niet meer zitten. Dan heb ik geen zin om met die pijn verder te gaan. De klap is dan zo groot om te beseffen dat mijn lijf naar de klote is. Ik zak dan helemaal in mezelf en mijn ellende en voel me ook erg zielig. Het stomste is dat ik dit kan voorkomen. Maar ik wil zo graag. Ik wil zo graag weer dat normale leventje. Maar het gaat niet meer. Als ik me daar nu maar bij neerleg.

Maar dat doe ik dus niet en ik trap er elke keer weer in. Hoe stom kun je zijn. Het is er in de Hoogstraat ingeramd. Stom, stomme, stomme trut! Dus vanaf vandaag gaan we weer met frisse tegenzin aan het rusten.

Afgelopen weekend hebben we dus de caravan opgeruimd. Het ging allemaal voorspoedig en snel. Zaterdagavond hebben we met een aantal op het veld gezeten en een megagrote vuurkorf aangestoken. Mark en ik zijn al een half jaar aan het bakkeleien over een rieten tafel/krukje. Mark wil het ding telkens weggooien en ik niet. Uiteindelijk hebben we dat ding in zijn geheel rechtop in die vuurkorf gezet.

Zondag alles echt opgeruimd en toen naar huis. Kon het niet laten maar de traantjes stroomden toch echt wel over mijn wangen.

Maar ik zou geen negativiteit meer strooien, dus hierbij onze Wonder!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1 jaar

07:15, 28/9/2010 .. 0 comments .. Link

Vandaag, precies 1 jaar geleden zwaaide ik Mark en de meisjes 's ochtends uit toen ze naar school en werk vertrokken. Ik pakte mijn koffer en mijn lampje en stapte in de auto om mijn grote avontuur te gaan beginnen.

Ik ga vandaag dit jaar in mijn eentje ritueel afsluiten. Ik neem even een paar uur de tijd voor mezelf. Maak er een ceremonietje van, ga wat spulletjes verbranden en brand wat wierook.Afbreken en opruimen

13:04, 24/9/2010 .. 0 comments .. Link

Zaterdag gaan we afbreken en opruimen. Op de camping dan. De vloer gaat eruit, de voortent gaan we afbreken, we halen alle spulletjes uit de caravan en alle spullen uit de voortent gaat weer de caravan in. En dan zit het erop. Dan moeten we weer een halfjaar wachten op het volgende seizoen.

We mogen van de winter wel langs komen om een kopje koffie te drinken in de caravan, maar die bouwen we natuurlijk helemaal vol. Lijkt me niet echt handig. Moet eerst alles leeg voor een kopje koffie. Maar misschien doen we het wel hoor, als we ons plekje te erg gaan missen.

Wonder Nieuws

Wonder is ziek. Hij heeft een beetje niesziekte en een schimmelinfectie. We wachten nog op de uitslag wat voor een infectie hij nu heeft. Als dit iets mega besmettelijk is, dan weten we niet of we Wonder nemen. We kunnen het ons niet veroorloven dat we straks met 3 dieren bij de dierendokter zitten. Vorige week zijn we wel even langs geweest om te kijken hoe het met hem gaat en hoe ziek hij eigenlijk is. Hij is wel tierig en speels zat. Hij is de dikste van het stel en een stuk groter dan zijn broertje en zusje. Het is echt een maf beessie. Hij is om de dood niet bang en echt een rauwdouwer. Dat gaat goed passen bij ons. Hij moet natuurlijk ook niet bang uitgevallen zijn want zijn maatje is vijf keer groter. ( ons Dinootje).

Maar het is afwachten. Ik vind het niet erg om hem zelf te wassen en te zalven, wil alleen niet dat de rest ook onder zit. Ik wilde het eerst helemaal niet meer. Ik had er niet zo'n zin in om op deze manier ergens mee te beginnen, maar nadat ik hem gezien had viel het me wel mee. Alleen zijn koppie ziet er niet uit. Hij heeft allemaal plekjes op zijn kopje. Als het goed is dan hoor ik vanmiddag wat het precies is. Dus duimen maar......

 

 

 een dag met een *

11:02, 21/9/2010 .. 1 comments .. Link
 

Het was een rollend dagje in de Efteling. Maar het is wel een dag met een * geworden.

Liv ging eerst in de stoel zitten en ik liep er maar een beetje achter. Tja, als ze me er niet in laten dan kan ik er ook niets aan doen hoor. Maar mijn Mams zetten me toch in de stoel. Daar zit je dan. In het zo gehate ding. Ik voelde me echt wel kut hoor. Ik voelde me echt niet op mijn gemak. Maar ja ben maar blijven zitten. Ik wilde eigenlijk niet geduwd worden. Dus heb geprobeerd om zelf te rollen. Ik heb nu nog pijn in mijn armen van het kleine stukje zelf duwen.

We begonnen in het sprookjesbos. Stoel in en uit, in en uit. Ik kon er niet echt in blijven zitten. Mark was aan het duwen en die begon me naar die zingende paddenstoelen te duwen. Hij zette me neer bij zo'n paddenstoel en begon over mijn hoofd heen te aaien. Kijk eens zo'n mooie paddenstoel!! Eikel!!

De meiden hadden het sprookjesbos wel snel voor gezien en ze wilden ergens in. Ik wil altijd beginnen in het bos, want dat hoort toch zo. Maar mijn meiden worden dus al te groot voor het sprookjesbos. Dus op naar de dingen waar ze in konden. Dat werd Vogelrock. Mark liep met Jessie en mijn moeder duwde mij de ingang in. Daar werd ik al vriendelijk toegesproken door een vrouw dat ik zo bij een deur kwam waar ik kon aanbellen. Mark keek me een beetje bestraffend aan en toen ben ik maar uit de rij gegaan. Ik ben met mijn moeder naar Carnaval land geweest (je weet wel met dat ene liedje wat de hele tijd in je kop blijft zitten. tedetete detete tete)

Bekijk het maar. Ik in die stoel, ik ook door de rolstoelingang!!! Wij stonden te wachten bij de rolstoelingang en ja hoor even wachten en we mochten door!!!!! HAHAHAHA.

Toen die afgelopen was, probeerde een van die medewerkers Liv uit het karretje te halen. Nee, Nee, mijn rolstoel staat daar, zei ik tegen die vrouw.

Kom Mam, we proberen het bij Vogelrock. En ja hoor. Rollen, rollen, rollen, bij de deur aanbellen en we mochten zo voor. Hahaha

De volgende stap was de Bob-baan. Mark ging met Liv in de rij staan. Ik nam mijn moeder weer mee, zij mij natuurlijk, naar de rolstoelingang. Even steil naar boven duwen en we mochten weer voor. De Bob ging naar boven en daar stond Mark met Liv beneden in de rij. He roepend en wijzend met zijn vingers. hahaha.

Wij de bob weer uit en toen kwam een van die medewerkers met twee kopjes koffie voor ons aan zetten. Huh, wat moeten we daar nu mee. Wat is dit? Nou maar aannemen dus. Suiker en melk gekregen en wij weer op weg naar beneden. Alleen is dat allemaal van hout en rol je dus over planken heen. Nu is dat geen probleem, maar wel als je 2 kopjes koffie in je hand hebt. Dus mijn moeder achter de stoel, tegenhoudend natuurlijk want het loopt steil af, ik in de stoel met mijn armen vooruit met daar twee bekertjes koffie in waar de koffie over de rand heen klotst, bij elke plank maar weer. Ik zat dus bijna in mijn broek te pissen van het lachen. De mensen die achter ons liepen ook trouwens. Kun je wel, tegen zo'n invalide!!

Daarna nog 20 minuten wachten op Mark en Liv!!

Mark wilde er geen gebruik van maken. Dus in de Piranha kon ik zo door rollen maar moest ik wachten op Mark. Het is wel een beetje raar hoor als die medewerkers met je stoel aan komen zetten en je willen helpen met opstaan. Ik merkte ook dat Mark en mijn moeder me iedere keer gingen ondersteunen omdat het toch raar is. Je springt er bij wijze van spreken zo uit.

Maar uiteindelijk ging Mark toch overstag en gingen we via de rolstoelingang de Python in. Geweldig!!! Jaren geleden dat ik dat gedaan heb. Liv wilde er ook in, maar die was 5 cm te kort.

Nu is er een nieuwe attractie. Joris en de Draak. Dat is een houten achtbaan die echt kanonnenhard gaat. Liv was daar 5 cm te groot, dus mocht ze erin. Hier moesten we wel eerst een gedeelte gewoon in de rij, maar het laatste stuk mochten we via de artiesteningang. Mark ging met Liv en ik met mijn mams. Dat ding ging echt heeeeel erg hard. Ik kwam zelf door de snelheid een paar keer uit het stoeltje. Liv haar gezichtje werd steeds roder en door de snelheid werd haar gezichtje helemaal naar de zijkant geduwd en leek ze net zo'n hond die met zijn kop uit het raam hangt. Alles bewoog. Haar wangetjes bubbelde van de wind. Het eerste wat ze wilden gaan doen toen we stil stonden was huilen. Het meissie wist niet wat haar overkwam. Zelfs volwassenen stapte uit en waren onder de indruk.

Maar door onze reactie dat ze megastoer was begon ze te stralen. hihihi. Mijn Drakenstrijder!!!!

Het was dus echt een dag met een *. Maar hoe ik het nu ervaren heb in die stoel. Tja, ik voelde me de hele dag niet echt op mijn gemak hoor. Je zit daar maar en je hebt niet echt het gevoel of je bij de mensenmassa hoort. Ik heb het gedaan, heb er maar gebruik van gemaakt, maar helemaal tof voelde het niet. Aan het eind van de dag had iedereen pijn in zijn benen van het lopen. Dus ik weet ook dat ik zonder stoel echt niet mee had gekund. Ik had ook niet in die rijen voor de attracties kunnen wachten. De stoel hou ik voorlopig wel even, want ik wil nog een keer met de meisjes naar stad en dat kan hiermee dus wel!!!Efteling

12:48, 17/9/2010 .. 1 comments .. Link

Zondag gaan we naar de Efteling. Mijn ouders, Mark, de meiden en ik. Een collegaatje van mijn moeder heeft via de Albert Heijn kaartjes gespaard en nu gaan we met zijn allen.

Alleen dat gaat Claudje natuurlijk niet redden. Dus hoe gaan we dat doen. Mijn voorkeur gaat eigenlijk uit naar niet gaan en Mark lekker met de meiden en mijn ouders laten gaan. Daar gaat mijn voorkeur naar uit.

De andere optie is dat ik dus in een rolstoel ga zitten. Aaargghhhhh. Hier zit ik dus niet echt op te wachten. Zie mezelf daar gewoon niet in zitten hoor. Maar ja, de andere optie is dus niet gaan. Ik heb de Efteling toch maar gebeld om een rolstoel te reserveren. Die waren dus allemaal bezet. Gisteren ben ik toch maar langs de Vitras gereden om een stoel op te halen. Mag hem een halfjaar lenen.

Hij staat nu achter in mijn auto. Je ziet hem echt uitsteken. Voel me wel een beetje voor schut rijden zo met dat ding in mijn auto. Maar ga toch maar meeCamping-dagje

20:39, 12/9/2010 .. 0 comments .. Link

Zaterdagochtend zijn we lekker vroeg naar de camping gegaan. Het was wel een beetje uitgestorven maar het was zaterdag superlekker weer. Nog lekker dagje in de zon meegepakt. 's avonds lekker met het kacheltje aan in de voortent gezeten. Mark is vroeg naar bed gegaan en zo kon ik al vast een beetje afscheid gaan nemen. Heb lekker even rondgekeken en alle indrukken op me in laten werken.

Over 2 weken gaan we dus echt afbreken en opruimen. We laten de caravan staan en over een halfjaar begint het seizoen weer. Ik zal het echt heel erg gaan missen, maar ik denk dat je er op een gegeven moment ook wel weer aan toe bent om de herfst in te gaan. Om gewoon lekker een dagje thuis, op de bank met een kop thee en een boek, naar de het slechte weer te kijken. Ik kan daar op zich ook altijd wel weer naar uitkijken.

Het raarste is dat het over 2 weken 1 jaar geleden is dat ik met mijn koffertje voor het eerst naar De Hoogstraat reed. Het is dus bijna al een jaar geleden dat ik opgenomen werd. Pfff, wat gaat de tijd dan hard zeg. Voor mijn gevoel reed ik er vorige week voor het eerst heen. Dat kan natuurlijk niet want vorige week werd ik 36!!!!!

XX36 en een beetje

15:15, 10/9/2010 .. 1 comments .. Link

Oke . 36 en een beetje. Ik ben het!    

Dat betekent alleen wel dat ik over 4 jaar 40 word. Mmm, en au! Het gaat nu toch echt wel hard hoor. Het klinkt wel heel volwassen en wijs. Ik ben 36! Tja, het klinkt wel goed.

Ik ben wel benieuwd wat dit jaar weer voor me gaat worden.  Ik kan eigenlijk toch niet zeggen dat het afgelopen jaar een slecht jaar is geweest. Het was een bewogen jaar. Dat was het wel, maar niet slecht. Het eerste half jaar stond in teken van de Hoogstraat en het tweede half jaar stond in teken van de camping.

En die camping! Dit weekend is het laatste weekend dat we met zijn allen daar naar toe gaan. Volgende week gaan we niet en de weken daarna gaan we opruimen.

Dat wordt echt janken hoor. Maar ik zou mijn blog alleen nog maar gebruiken voor positief gezwam.

Dat heb ik beloofd aan iemand. Mijn kamergenootje van de Hoogstraat kan dat namelijk goed gebruiken de aankomende tijd. Dus Voor jou Marjoke!!!!

De camping heeft zo veel goed gedaan voor mij en voor ons. We hebben het zo naar ons zin gehad op dat plekje. Dit was echt wat we allemaal, na het eerste halfjaar, nodig hadden. We zijn in het afgelopen halfjaar 3 weekenden niet geweest. Dus sorry voor al diegene waarvan we  de verjaardagen hebben gemist. Maar dit was voor ons gewoon belangrijk. Niet alleen voor mij hoor, maar ook voor de meiden en Mark.

Jessie heeft op de camping een heel bijzonder vriendinnetje gevonden. En wij hebben dus bijzondere buren op de camping gevonden. Ze lagen zo op de grond. Groot en Geel.

Nou wil het dus zo zijn dat mijn Buurman, laten we hem voor het gemak maar even Buurman H. noemen. Thuis heb ik namelijk Buurman F. Buurman H. dus, die werkt als een heuse eindredacteur bij een gerenommeerd dagblad. In dat dagblad was tijdens de zomer een roman bezig. Het eerste deel was geschreven door een schrijfster en alle volgende delen daar konden lezers op insturen. Nu was er dus bijna niemand die dat deed. Dus Buurman H. schreef daar zelf een stuk voor, vol met allerlei onzin van de vakantie. Toen is Mark begonnen met deel 7, dat deel heb ik afgemaakt en vervolgens heb ik tot en met deel 11 in de krant gestaan met een verhaal. Dus 8, 9, 10 en deel 11.

http://dezomer.twenteuitdekunst.nl/3-druppels

Maar dan moet je wel bij deel 1 beginnen.

xx Clau

 Blog-tijd!!!

09:56, 3/9/2010 .. 1 comments .. Link

Vakantie voorbij, al weer 3 weken aan het werk en over 2 dagen word ik 36.

We hebben een supervakantie gehad. Heeeeeeeeeeeel veeeeeeel regen gehad!!!!!!!!!!!! Maar ook heel veel plezier. De meiden hebben de zomer van hun leven gehad. Tot half 2 's nachts opblijven, alleen maar spelen en doen wat je wilt!!!

We hebben ook een heel bijzondere band opgebouwd met onze buren op de camping. Het was al met al een bijzondere vakantie.

Maar hoe gaat het nu met mij? Het gaat eigenlijk wel goed!!!!!!!!!!!! Het is nog steeds vechten tegen wat ik wil en kan, maar ik ga er nu beter mee om. Ik ga nog steeds over mijn grenzen heen, maar ik blijf ze ook op zoeken. Zo ben ik van de week naar City Plaza geweest om een spijkerbroek te kopen. Nou dat kan ik dus niet! Ik heb het lekker wel gedaan, kon niet meer lopen, maar heb een mooie spijkerbroek en ik heb er ook van genoten om samen met mijn mama te zijn. Tuurlijk betaal ik de prijs daarvoor, maar he, heb wel een nieuwe broek. De Hoogstraat zal het er niet helemaal mee eens zijn. Maar dat is dan maar zo.

Voor de rest ben ik terechtgekomen bij een magnetiseur, energetisch masseur. Oftewel ik ben de spirituele kant opgegaan. Ik moet zeggen dat het wel wat met me doet allemaal. Ik zal hier maar niet allemaal neer gaan zetten wat ik daar allemaal door meemaak, want dan is iedereen gelijk bang dat ik weer opgenomen moet worden. hahaha. Maar goed het helpt me, het doet wat met me en ik geloof minder in de pijn. Dus Tadaaaaaa.

Ik ga mijn Blogje ook niet meer gebruiken om over alle ellende en pijn te schrijven. Daar heb ik het wel mee gehad. Dus geen ziekte en pijn meer, maar alleen maar positief gezwam en gezwets.

xxxx

 

 

 

 

 Willy / Wonder

09:25, 3/9/2010 .. 0 comments .. Link

Liv die had een hamster. Willy!! Het is dus ook had. Wij kwamen 1 week voor de vakantie op zondag terug van de camping en op dinsdag kwamen we er achter dat Willy dood was. Hij had gewoon 2 dagen dood in zijn hokje gelegen.

Willy hebben we op dinsdag begraven. Een plechtige gelegenheid, met een ontroostbaar kindje. Echt zielig. Het was echt haar beessie. Ze was er bang van, want hij beet. (mmm)

Nou wil je natuurlijk je kind weer een nieuw beessie geven. Maar dat betekent voor Mark weer een hok schoonmaken. Dus dan maar een diertje waar niet zo veel onderhoud voor nodig is. Een nieuwe KAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ze gaat hem Wonder noemen. Hij is nu 6 weken en wordt met de fles opgevoed. Als ik foto's krijg zal ik ze er op zetten. We zijn al twee keer wezen kijken en Liv ligt elke avond in haar bed te zingen: " Oh Wonder, ik hou zo van jou. Wanneer kom je nou naar mij". Echt zo schattig.....

Van de week keer ze rond in haar kamer en vroeg waar ze Wonder neer ging zetten???  Wonder is wit met zwarte vlekken. Een koe....

 Ben er weer

13:15, 23/7/2010 .. 1 comments .. Link

Soooo, dat is dus even geleden dat ik geblogd heb.

Hoe gaat het met Claudje. Nu goed!!!! Maar dat komt omdat ik over vier uurtjes vakantie heb. Heerlijk 3 weken in mijn Karravaantje in Denekamp (off all places)

Hoe dit gaat bevallen weten we niet. Vorig jaar zijn we ook in Nederland op vakantie geweest (Denekamp) en dat was super. Maar omdat we nu al sinds 1 april ieder weekend daar zijn, weet ik niet helemaal of we dan ook dat vakantiegevoel hebben. Maar ik geloof wel dat dit goed gaat komen.

Voor de rest gaat het eigenlijk allemaal zijn gangetje. De ene dag oke, de andere dag wat minder. Maar daar moeten we maar mee zien te leven. Ik heb nu ook al 3 hele dagen van 8 uur bij Arval gewerkt en dit gaat eigenlijk ook wel goed. Ben daarna echt wel gesloopt en heb pijn, maar het is niet anders. Ik ben allang blij dat het me gewoon lukt en dat ik weer een beetje terug ben in de maatschappij.

Dit was hem eigenlijk weer. Zit niet zo vol inspiratie de laatste tijd om te bloggen. Ook nu weet ik niet zo heel erg veel.

Fijn weekend en misschien pak ik het bloggen op tijdens mijn vakantie

xxxBruiloften

13:09, 28/5/2010 .. 0 comments .. Link

Ergens een stuk terug in mijn blog heb ik het gehad over hoe vaak ik mezelf eigenlijk nog mag overbelasten. Denk dan aan een bruiloft of zo iets. Op de Hoogstraat kreeg ik te horen dat dit 1 x per jaar was. Nu heb ik nooit een bruiloft, maar volgend jaar heb ik er opeens drie!!!!!!

Mijn vriendinnetje Lesley heeft mij van de week gevraagd of ik haar getuige wil zijn. Ik vind dat eigenlijk echt Super!!!!!!!!!!Niet zo veel eigenlijk

14:20, 21/5/2010 .. 0 comments .. Link

Van mijn ex-kamergenootje Connie hebik een slaapmeditatie MP3-tje gekregen. Heerlijke watergeluiden en tingeltjes. Dus ik lag gisteren lekker op bed met mijn MP3, te luisteren naar het water. Omdat het raam openstond vlogen er vier vliegen door mijn kamer heen. Ik lag er zo naar te kijken en het begon er op een gegeven moment echt op te lijken of die vliegen op de muziek aan het vliegen waren. hihihi wel erg rustgevend.

Voor de rest heb ik eigenlijk niet zo veel meegemaakt. Ben hard bezig om samen met de thuisbegeleiding structuur in mijn dag te houden. Oftewel, gewoon aan mijn planning houden. Dat is voor mij niet zo makkelijk. Eigenlijk vind ik het ook strontvervelend om zo te moeten leven. Maar ja, het moet maar.

Ik weet eigenlijk helemaal niet zo veel te bloggen. Alleen dat we morgen naar de camping gaan, dat de meiden dinsdag ook nog vrij zijn en dat ik daar lekker een extra dag blijf. Twee mooie dagen in het vooruitzicht. Ik zie me zelf al zitten met mijn roseetje!!

Fijn weekend

xxx Claudje{ Last Page } { Page 1 of 6 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

30092011
Badje 4
Wonder en Dino
Gelukkig nieuwjaar!!!!!
Cujo

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer