Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Finding mister right

Home - Profile - Archives - Friends

Hallo perfecte man/adonis/vent???

Posted on 18/8/2011 at 00:12 - 0 Comments - Post Comment - Link

Tja en nu? Hoe begin ik nou een weblog.

Een goede avond allemaal! of hallo iedereen!.. Allemaal, iedereen? Misschien een beetje overdreven aangezien ik tot nu toe de enige (best logisch) ben die van dit weblog af weet.

Ik zal me eerst even voorstellen; Mijn naam is Emma Sophie ook wel Ems, Emsie (combinatie van mijn twee namen, ja ja hoe diepzinnig!) Emskie of gewoon Emma genoemd. Wat je leuk vindt.
Ik ben 21 jaar jong, wat aan de kleine kant: 1.57 m kort, een normaal postuur; schommelend tussen de 51 en 54 kilo en zie er, naar wat ik van verschillende bronnen heb vernomen niet geheel verkeerd uit.
Ik ben niet het type dat graag blaat, hypocriet is, bazig is (oké soms een beetje dan) maar wat ik absoluut niet doe is iemand claimen. Walgen kan ik daarvan, een voorbeel; vriendin S en ik zitten gezellig te kletsen en ondertussen nippen we aan een lichtzoet wijntje. Onder een groots verhaal van S (ik hang aan haar lippen) klinkt voortdurend een tune die mij heel bekent voorkomt.. Juist een sms bericht, nou ja bericht, zeg maar gerust berichtEN want mijn god Stef heeft wel zeker 10 berichtjes gekregen sinds wij op dat terras zitten (Zo'n 15 minuten) Wat Stef zegt wanneer ik haar ermee confronteer? Ach nee Ems dat is toch juist lief! Kijk nou wat hij stuurt. Haar puppillen zijn vervormd als kleine hartjes, of verbeeld ik me dit nu?
Ik bekijk de smsjes; Schatje ik mis je nu al love you! om 14.34 Liefje ben je nou nog steeds met Emma? sms nou even terug xxx om 14.39 Snoephartje ik hou van jou, alleen van jou vanavond wil ik je graag zien kusjes! om 14.42  Kun je je sport niet even voor mij afzeggen dan? Ik moet je zien! love you 4-ever om 14.48    Ik kots zowat onder de tafel maar omdat dit waarschijnlijk niet erg netjes zal zijn houd ik me in en concentreer me op Stef. Wat is dit voor 'n troep! Ach zegt ze, jij snapt dat toch nog niet lieverd, wanneer je een leuke vent tegen het lijf loopt dan snap je 't wel, ik bedoel het niet lullig hoor Ems en de ware komt vanzelf, geloof mij want ja toen Rob en ik elkaar ontmoetten toen bla bla liefde op het eerste gezicht bla bla bla.

Vreselijk vind ik dat, mensen die tegen me zeggen; De ware komt vanzelf, je moet er niet naar opzoek gaan maar sta open voor het nieuwe dat misschien zo in je leven kan binnenwandelen.

Juist. Binnenwandelen? Hallo lieve mensen, waarom dit zeggen en zelf heus wel weten dat het zo makkelijk echt niet gaat? Ja ja ik weet wat jullie nu denken god kind; Tijd zat je bent nog maar 21.
De tijd (zoals velen van jullie wel weten) gaat retesnel, voordat ik het weet ben ik bejaard, ben ik op de bruiloft gewees van al m'n vrienden en familieleden en krijg ik de watervaste stempel op mijn hoofd gedrukt: Ongetrouw en kindloos.
BAM! De grootste angst.

Daarom heb ik dit weblog opgezet. Ik wil jullie, als je het niet erg vindt.. Boeien of vervelen met mijn geheime dagboek waarin ik antwoord wil hebben op de grote vraag: Waar/hoe en wanneer vind ik de man van mijn dromen? Mijn prins op het witte paard? Mijn rots in de woeste branding?

Goed nu weten jullie dus mijn motief om te schrijven.. Ik ga nu maar eens mijn bed opzoeken, dromen over goddelijke mannen met gespierde torso's!

Slaap lekker en tot snel,

Liefs, Emma


Hosting door HQ ICT Systeembeheer