Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Zinvolle momenten 

Lang niet geschreven

18:27, 25/10/2011  ..  0 comments  ..  Link

Ik heb een maand ofzo niet geschreven. Het gaat op moment wel redelijk goed met me. Afgelopen zondag hebben we met Katrien, Eva en Nienke de sprei afgemaakt die we op 25 juni begonnen waren. Ik ben op dit moment druk met van alles en nog wat maar vergeet daar door wel me opdrachten.

Vrijdag ga ik naar de stad met Jeanne en zaterdag komen Annelies en Suzanne op bezoek.

Groetjes Erikadonderdag avond

17:49, 22/9/2011  ..  0 comments  ..  Link

Het is vandaag donderdag avond. Dinsdag middag een cursus gehad op mijn vrijwilligerswerk. ëén van de dingen die we moesten doen was elkaar een hand masage geven dat was heel lekker Ook moesten we opschrijven wat we mee wilde nemen als we over een week naar een andere planeet zouden gaan. Er zou daar niks zijn, geen eten en drinken maar ook geen geur en geluiden. Echt helemaal niks. Dat was best leuk om daar over na te denken. Gisteren woensdag was de jaarmarkt. Mijn werk had er ook een stand. Daar heb ik nog een tijd geholpen dat was best leuk. Gisteren aan het einde van de middag kreeg ik bezoek van een vriendin samen eten gekookt. Een nieuw recept van Wereld gerechten. Dat was lekker daarna nog een lekker toetje gegeten Aardbeienkwart taart pudding van mona. Daarna nog twee spelletjes Skibo gespeeld. Vandaag gewerkt en verder niet zo veel bijzonders gedaan.

Groetjes Erikaaantal dagen

17:34, 16/9/2011  ..  0 comments  ..  Link

Dinsdag naar vrijwilligerwerk geweest. Daar met de bewoners een spelletje gedaan. In de middag kwam mijn huishoudelijke hulp. Woensdag naar een vriendin geweest, samen een stukje gereden in Daar naar het pannekoekenhuis geweest. Was heel gezellig. Een omweg gehad met de taxi op weg naar huis.Donderdag gaan werken. Daar boodschappen gedaan voor de kookclub helaas kon ik niet deelnemen aan de kookclub want ik moest naar huis voor de fysiotherapie, omdat mijn eigen fysio met vakantie is had ik nu om 18.00 uur fysio inplaats van op dinsdag ochentend. Vandaag weer huishoudelijke hulp gehad. Vanmiddag boodschappen gedaan daarna naar het centrum gegaan. Daar kwam ik nog twee bekende tegen met één daarvan nog wat gedronken. Nu is het alweer avond.

Groetjes Erikazondag / maandag

18:11, 12/9/2011  ..  0 comments  ..  Link

Gisteren in Zoetermeer naar de film geweest. Het was een hele leuke film over een man en pinguins.De stoelen zaten lekker. Daarna lekker bij de Mac gegeten. Met de taxi ging alles ook goed. Vandaag gewerkt. Daar ging het goed. Moest een afsprakenkaartje maken. En nog wat meer kleine dingen gedaan. Nu stomt het buiten. Zo lekker een bakie thee maken.

Groetjes Erikazaterdag

18:27, 10/9/2011  ..  0 comments  ..  Link

vanmiddag naar een rommelmarkt geweest, daarna ook nog mee gedaan aan de BBQ. Was heel gezellig. Morgen ga ik naar de film. Hoop dat het allemaal goed gaat met vervoer.

Groetjes ErikaAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Lang niet geschreven
donderdag avond
aantal dagen
zondag / maandag
zaterdag

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer